Helsingin Jäähalli Kirppis

  1. Helsingin jäähalli kirpputori kartta
  2. Helsingin kaupunki

Jaa #776 Sovelluksesta löytyy, lippu jo taskussa. Sama. Kiimaa. "Nyt tuli Pesoselle noutaja, ja lujaa hei *****" - Ismo Lehkonen, 30. 11. 2000 #777 Sama täällä; taas kutosmatsiin menossa. Hyviä kokemuksia mm. edellisestä sarjasta ja viime vuosilta... Sama meno jatkukoon! #778 Samma här. Lippu hommattu game 6. Viikko on pitkä aika odottaa. Saisi aika kulkea huomattavsti nopeammin. H. Järn, M. Murto, H. Riihiranta, C. Ruuttu, V. Peltonen #779 Ei ole yön jälkeen kovin paljoa lippuja saatavana. Näin pitääkin olla. Kohta loppuu. Siis liput, ei pelit. Finaaleihin. #780 Kyllä ne vaan pelitkin kohta loppuu. Nordiksella pelataan enää 1, 3 tai 4 ottelua tällä kaudella. Näistä tietenkin 3 tai 4 olisivat optimaalisimmat, mieluiten päättyen voitonjuhliin. Näin olen tämän tilannut. Ja hyvä vaan, että liput menevät vauhdilla. Niin sen kuuluu tässä vaiheessa ollakin. "Tuli mieleen, että hanskaankin voi vetää. " Janne Hämäläinen kommentoi uransa ensimmäistä liigamaalia ottelun jälkeen. #781 Aamun Hesarissa on taas Garden-juttuja, mutta mennään asia kerrallaan ja tämä ensin täyteen.

Helsingin jäähalli kirpputori kartta

Tai sitten Nordikselta tulee vaan parempi lähetys koska hallin kattovalot ovat paremmat. En tiedä, mutta turhaa valosaastetta ne ovat. Muistaakseni Kärpillä ja HPK:lla sekä Kalpalla ärsyttävimmät mainokset. #791 Samaa mieltä noista jään ympärillä alhaalla olevista valomainoksista, hirveän näköisiä. Mutta sellainen NHL tyylinen (Taitaa nykyään olla myös Turussa ja tietysti Jaffalassa.. ) koko katsomon kiertävä valo/video mato olisi hieno lisä myös Helsingin jäähalliin, ja vieläpä suht helppo toteuttaa kun siellä on jo isommilla katsomoilla (A ja C) valmiiksi ne valomainos rivistöt ja samalla korkeudella menee B ja D päädyissä aitioiden seinät, joten sen "valomadon" voisi hyvin upottaa sinne B ja D katsomoiden yläpuolelle ja se kiertäisi A ja E katsomoiden välissä, ja kuten toisella puolella hallia C ja F katsomoiden välissä. Toisi paljon hienoa visuaalisuutta ja IFK väriä ottelutapahtumaan. Siihen voisi laittaa pyörimään samaa materiaalia kuin mediakuution alla olevassa donitsissa. Tähän voi nyt joku todeta että ei tehdä kun Garden tulossa.

"So never mind the darkness we still can find a way" - Axl Rose #782 Arvioita HS:n jutussa Nordiksen korjaustarpeesta Garden-projektiin liittyen. HIFKi on kova, HIFKi on Stadi! Kohta reppu repee, Mestarit sen tekee. Go! #783 Nyt kun on taas nähty paljon matseja sekä vieraista että himasta, niin pakko todeta, että olen todella iloinen että Nordiksella ei ole valomainoksia kaukalossa, laidoilla tai pleksien kohdilla. Mun mielestä ne tekevät matsin seuraamisen jollain tavalla sekavaksi ja ovat turhaa valo- sekä mainosroskaa. Muutenkin taas kun on jäähallissa paikan päällä katsonut matseja, niin Nordis on todella tyylikäs jäähalli. Toivottavasti Garden ei kyykkäsi valomainosten ja tyylikkyyden osalta. #784 Kävin tiistaina ensimmäistä kertaa Nordiksella katsomassa jääkiekkoa, keikkojen suhteen olen vieraillut siellä aikaisemmin vaikka kuinka usein. Kenties siksi en ole koskaan oikein sisäistänyt hallin tunnelmaa ja arvokkuutta: sen parituntisen aikana ymmärsin joukkueenne arvokkuuden ja perinteet.

kirpputori-kuva | Helsingin jäähalli

Sen ansaitsisi niin fanit kuin seura ja itse Nordis. #796 Näin olen myös kuullut. Käytännössä tuo alue myllätään niin auki, ettei paikoitustilaa jää autoille lainkaan. Ainoat paikat kadunvarsilla tai sakkorysässä synapsia/hevoskenttä. Muutoinkin Nördenskiöldinkatu menee Gardenin urakan takia jo normaalia liikennettäkin ajatellen aivan perseelleen. Vaihtoehtoiseen halliin joutuminen vähentää radikaalisti myös peliin tulevia maksavia asiakkaita, joten ihan mukiinmenevä idea ylempänä tästä rahallisesta panostuksesta tähän kauteen --> Nostetaan tapetille, jotta katsojien mielenkiinto HIFKta kohtaan nousisi/säilyisi. Tätä kautta ehkä tapetilla olo toisi katsojia esim Baronaan. Myös kausareiden myynti luulisi käyvän kuumempana. Joka tapauksessa pahasti tämä hanke sotkee HIFKn kausia tulevaisuudessa useampana vuotena. Toivotaan että asiaan vihkiytyneet ovat kääntäneet kaikki kivet matkalla ja homma klaarataan bulilla. Jumpataan kaikki yhdessä. #797 Nordis on kyllä tunnelmaltaan ja perustoiminnoiltaan parhaita halleja Suomessa.

#800 Saa ja on ilmainen mutta paikan saanti sieltä täyttä lottoa. Jos Auroran kentällä pysäköit liikennemerkkien rajaamien alueiden ulkopuolelle saat 100% varmuudella pikavoiton tuulilasiin(tämä sillä että merkkien rajaaman alueen ulkopuolella on kelvollisen näköistä "pysäköintitonttia" joissa auto ei järjen mukaan ole kenenkään tiellä vaan pysäköintirivin jatkeena mutta ei kannata siihen sortua). Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy

Helsingin kaupunki

  • Helsingin teknillinen
  • Pankki tonnikalasäilykkeiden - todellinen aarre!
  • Electrolux enf2751aow jääkaappipakastin
  • Tuohiaron sahaus ja höyläys oy
  • Kirppis
  • Soluasunto helsinki vuokra
  • Pihlis kirppis
  • Helsingin kahvipaahtimo

Pasilaan nousee jotain 200 metrisiä tornitaloja, mutta Gardenin kattoa on laskettava? Onko tämäkin nyt sitä kansallismaisema paskanjauhantaa? Vaikken Triplaa mitenkään vastusta, niin kyllähän se esim. uimastadionilla kesällä uidessa kurkkii puiden yli. Ennen sitä saattoi uida siellä ja kuvitella olevansa metsän ympäröimä, mutta ei enää, eikä sen maiseman muuttuminen sitten ilmeisesti häiritse tarpeeksi suurta ihmismassaa. Täytyy vaan ihmetellä, että kun kesäsin siinä aikuisten altaassa on aika hyvin porukkaa, niin onko sitä suurempi jengi jatkuvasti jossain keskuspuistossa ihailemassa olympiastadionia ja sitä paljon puhuttua "kansallismaisemaa", kun siitä on niin suuri ongelma saatu aikaseksi? Ja vielä tärkeämpää, äänestääkö ne ihmiset? #789 Tähän vahva sama! Jotenkin valomainosten tuominen etenkin jäänalle tuo mukanaan fiiliksen että ne ovat pääosassa ja sitten niiden päällä pelataan vähänniikuin pakosta jotain kiekkoa. #790 Mulla on myös sellainen teoria, että telkkarikuva vierasmatseissa on huonompilaatuinen noiden mainosten takia, sillä mitään asiasta tietämättä, veikkaan että ne sekoittavat kuvaa ja värejä ja tuovat eri puolille kenttää eri tavalla valoisia ja hämäriä alueita.

Joo, mutta millon on Garden tulossa?! Piti olla valmis 2016 ja yhtään lapion iskua ei ole edes vielä lyöty maahan. Hyvin voisi IFK tuon investoinnin tehdä kaupungin kanssa ja tehdä Nordiksesta edes hieman nykyaikaisemman kun siinä nyt selkeästi tulemme vielä vähintään 5 vuotta olemaan. #792 Hyvin voisi IFK tuon investoinnin tehdä kaupungin kanssa ja tehdä Nordiksesta edes hieman nykyaikaisemman kun siinä nyt selkeästi tulemme vielä vähintään 5 vuotta olemaan. Itse asiassa mikäli rakennuslupa tulee aikataululleen, niin ensi kausi, ellei jopa tämä kausi ole HIFK:n viimeinen nordiksella. Ellen ole väärin ymmärtänyt niin jäähallin käyttö siis jääkiekkoon on logistisesti mahdoton työmaan alkaessa. #793 Toi on just tollanen mikä ei häiritse millään tavalla, mutta sitten kun ne on jäässä tai kaukalon laidassa tai pleksin takana niin menee todella sekavan näköiseksi. Tampereella taitaa olla tuollainen minkä mainitsit. #794 Toivoisin niin sinun olevan oikeassa, mutta... Helsinki. #795 Jotenkin tässä kun Salmelainen on kääntänyt isoa ruuvia niin on pakostikin tullut mieleen, että siellä avattu kaikki nyörit sitä varten jotta olisi mahdollisuus naarata se mestaruus Nordiksen jäähyväisiksi.

Näytetään sivua 1. Löydetty 3 lausetta, jotka rinnastuvat lauseeseen Helsingin jäähalli. Löydetty: 1 ms. Käännösmuisteja synnyttävät ihmiset tietokoneella, mikä saattaa aiheuttaa virheitä. Ne tulevat monista lähteistä ja niitä ei tarkisteta. Pidä se vara.

Todella hieno fiilis heti kun astui halliin sisään. En ole kovin monessa hallissa käynyt, mutta niistä Nordis on kyllä kaikkein tunnelmallisin. Toivottavasti saatte sen siirrettyä sitten uuteenkin halliinne, jotta uusi ulkopaikkakuntalainen HIFK-fanikin innostuu paikalle. #785 Tietääkö joku, vaihtuiko Helsinki Garden -projektin (alkuperäisen suunnitelman mukainen valmistumisvuosi 2016) nimi virallisesti Garden Helsingiksi domain-syistä, vai miksi? 1st: LEINO-JYLHÄ-HARMAJA "Jumala on korvattu päiväkodeissa peikoilla, menninkäisillä, maahisilla, merirosvoilla, keijuilla yms. demoneilla. " -Wiherkoski PLEASE DON'T DIE MANNSCHAFT! #787 Muistan kyllä katsoneeni aiemmin tänä vuonna Garden Helsinki -sivuilta, että nimi on muuttunut domainia vastaavaksi. E: Olikin näköjään jo reilu vuosi sitten. Helsinki Garden -hankkeen nykyinen nimi on näköjään Garden Helsinki, jollainen myös projektin verkko-osoite on ollut vuodesta 2012 asti (). Oliko tuo domain syynä kummalliseen nimenmuutokseen? #788 Siis mitä helvataa?