Adidas Uudet Kengät

Adidaksen pioneeriaseman takeeksi yrityksellä on kokonaan oma innovaatio-tiiminsä, jonka pääasiallinen tehtävä on suunnitella uudenlaisia käänteentekeviä teknologioita hyödyntäviä tuotteita. Teknisten innovaatioiden suunnittelu perustuu luonnollisesti yrityksen tekemään laaja-alaiseen tutkimukseen ja testaukseen. Adidaksen innovaatiot Yksi esimerkki Adidaksen innovaatiotyöstä on Energy Boost -iskunvaimennusteknologia. Vallankumouksellinen keksintö mahdollistaa suurimman energian tuoton kuin mikään aikaisemmin juoksuteollisuudessa. Tuotelinja keskittyy nimensä mukaisesti siihen yhteen tarpeeseen, joka yhdistää kaikkia urheilijoita: energiaan. Boost -teknologian käyttämä vaahtomuovimateriaali tarjoaa sekä pehmeää että herkkää iskunvaimennusta, joka tarjoaa ennennäkemättömiä etuja suorituskyvylle. Energian tuoton tehostaminen tapahtuu kengän välipohjan energiakapseleiden avulla, jotka varastoivat ja vapauttavat energiaa niin tehokkaasti, että ero on huomattavissa välittömästi. Keksintö perustuu Adidaksen yhteistyökumppanin, kemianteollisuutta johtavan BASF -yrityksen kehittämään innovatiiviseen prosessiin, jossa kiinteää rakeista materiaalia muutettiin räjäyttämällä pieniksi energiakapseleiksi, joista Boost -kengän välipohja muodostuu.

ALE | Kengät, laukut ja vaatteet | Ilmainen Toimitus | SPARTOO

© 2019 Sportamore. Käyntiosoite: Gustavslundsvägen 151 E, 167 51 Bromma. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoa evästeistä Sivukartta

Suorituskykyinen kenkä adidas on yksi urheilumaailman kulmakivistä. Korkea laatu yhdistettynä hienosäädettyyn teknologiaan – adidas vie urheilusuorituksesi uudelle tasolle. Urheilijat huomion keskipisteessä Adi Dassler, adidaksen perustaja, rekisteröi yrityksensä Saksassa vuonna 1949. Kaikki alkoi jalkineista, ja Adin kustomoidut urheilukengät kasvattivat nopeasti suosiotaan. Stan Smith, Muhammad Ali, Stefanie Graaf, Haile Gebrselassie ja Lionel Messi ovat muutamia esimerkkejä tämän hetken urheilutähdistä, jotka ovat saavuttaneet suuria voittoja adidaksen suunnittelemissa kengissä. Aitous näkyy kaikessa toiminnassa, ja tuotteet ovat maailman huippuluokkaa. adidas Performance kehitettiin, kun adidas-merkki jakautui kolmeen eri osaan 1990-luvun alussa: Performance, Originals ja Style Essentials. Performance oli, ja on edelleen, suunnattu kilpaurheiluun, aktiiviseen elämäntyyliin ja muuhun urheilemiseen. Toisin sanoen niihin osa-alueisiin, joihin adidas perustuu. Performance-mallistosta löydät kengät, jotka on suunniteltu liikkumiseen, treenaamiseen, erilaisiin aktiviteetteihin ja tuloksien saavuttamiseen.

Vaatteissa, kengissä ja asusteissa toistuvat adidas Originalsin klassiset tunnusmerkit: legendaariset kolme raitaa sekä ikoninen "Trefoil"-logo. Adidas Originalsin vaatteita ja asusteita yhdistää myös erilaisten tyyliaikakausien saumaton yhdistely. Olipa kyse vapaa-ajan LENKKAREISTA tai rennoista perusvaatteista, adidas Originals pysyy uskollisena brändin alkuperäisille klassikkomalleille, sulauttaen niihin samalla vaikutteita aina uusimmista ja himoitummista katutrendeistä. Adidas Originals edustaa urbaanin katumuodin kirkkainta kärkeä, mutta merkin tuotteet tunnetaan myös innovatiivisista materiaaleista ja edistyksellisistä ominaisuuksista. ADIDAS SUPERSTAR ja muut ikoniset klassikot Ei ole sattumaa, miksi adidas Originals on vuosien saatossa noussut suureen suosioon sneakerfanien joukossa. Brändillä on syntymästään asti ollut pettämätön kyky luoda ikonisia lenkkareita, jotka nousevat kovimpien streetwear-trendien huipulle vielä kymmenien vuosienkin päästä. Adidas Originalsin unohtumattomiin ja ajattomiin klassikoihin kuuluvat esimerkiksi adidas SUPERSTAR, ADIDAS STAN SMITH, adidas GAZELLE sekä ADIDAS CAMPUS.

Adidaksen nimi alkoi kiiriä urheilupiireissä ja pian se oli jo kaikkien huulilla. Uusi virstanpylväs saavutettiin vuonna 1967 kun ensimmäinen Adidaksen verryttelypuku lanseerattiin markkinoille. Tämä avasi yritykselle tien myös urheiluvaatteiden valmistukseen. 70-luvun loppuun mennessä Adidaksen tuotevalikoima kattoi jo useita eri urheilulajeja ja tuotekategorioita aina vaatteista ja kengistä urheiluvälineisiin. Nykyään Adidas on yksi maailman tunnetuimmista ja arvostetuimmista urheiluvaatteiden ja -välineiden valmistajista. Sen tuotteet yhdistävät urheilijoita ja urheilun ystäviä kaikkialla maailmassa - kansallisuudesta, kielestä tai uskonnosta riippumatta. Yksi laajimmista urheiluvaate ja urheiluväline valikoimista Adidas noudattaa niin sanottua useamman brändin strategiaa, joka tarkoittaa käytännössä tuoteryhmien eriyttämistä eri alabrändien alle tuotteiden käyttötarkoituksen mukaan. Strategia on yksi osa Adidaksen valtavan laajan tuotevalikoiman mahdollistamista - ja sinulle se tarkoittaa enemmän valinnanvaraa.

Adidas uudet kengät 18

Se istuu kuin valettu ja tuntuu pehmeältä, kuin sukat laittaisit jalkaan, naistestaaja kehaisee. Design: Yleensä design ei talvijuoksukengissä erityisesti pistä silmään, ainakaan jos vertaa muihin juoksukenkiin, mutta tässä mallissa Adidas on panostanut. Päivitetystä Pulseboostista löytyvät muun muassa heijastimet. – Heijastavat yksityiskohdat ovat todella hyvät pimeinä kuukausina. Design miellyttää silmää ja se on todellakin cool! Pulseboost menisi tennareista, eräs miestestaaja vakuuttaa ja naistestaaja komppaa: – Totta, nämä ovat niin nätit, että näitä kelpaa käyttää myös arkena! Yhteenveto: Pulseboost on kenkä, joka eroaa selkeästi muusta valikoimasta siinä, että se on suunniteltu kaupunkimiljöön. Kaupungissa juostessa on aivan erilaisia haasteita kuin mitä maantiellä tai pururadalla kohtaa. Siksi Adidas-kengät on varusteltu toisenlaisella stabiliteetillä, joka auttaa sinua välttämään sivuttaista rasitusta. Pulseboost Winterized on sinulle, joka et pelkää pimeää etkä kylmää. Kengissä on vedenpitävä päällinen, talvea varten suunniteltu pito ja ylimääräisiä heijastimia.

Adidas Originals osuu aina oikeaan Jos etsit klassisia urheiluvaatteita, ei hankinta voi mennä vikaan, kun valitset merkin Adidas Originals! Klassinen, saksalainen yritys, joka näki päivän valon perustajansa Adi Dasslerin toimesta, on alusta alkaen valmistanut huippuluokkaisia vaatteita trendikkäälle yleisölle. Klassisia kenkiä ja vaatteita merkiltä Adidas Originals. Yrityksen tuotteita voidaan käyttää urheillessa, mutta niissä ei ole kuitenkaan säästelty designissa. Upea, tunnettu logo ja ihana istuvuus ovat tehneet Adidaksen tuotteista selvän valinnan niin treeneihin kuin arkikäyttöönkin jo vuosikymmenten ajan. Adidas Originals on valmistanut muutamat maailman klassisimmat tennarit, jotka ovat saavuttaneet lähes kulttimaineen tyylikkäiden tyttöjen joukossa. Jos haluat saada täydellisen lookin salille tai töihin, on se helppoa merkin Adidas Originals raikkailla vaatteilla, joita täydentämään sopivat täydellisesti saman merkin kengät. Uusimpien kenkämallistojen teknologiset ratkaisut ovat pitäneet Adidaksen kehityksessä mukana ja merkki tarjoaa kenkiä parannelluin tuloksin.

 • Naisten kengät sivustolla stadium.fi
 • Aku ankan piirtäjä di
 • Uudet
 • ALE | Kengät, laukut ja vaatteet | Ilmainen Toimitus | SPARTOO
 • Ilmoitusta ei löytynyt...
 • Turku lontoo lennot
 • Uudet leffat

Adidas Pulseboost on juoksukenkä, joka selviää nopeista suunnanmuutoksista paremmin kuin yksikään kokeilemasi kenkä. Nyt malli on saanut aivan uudenlaisen talveen sopivan pohjan. Tässä tulee Pulseboost Winterized. Viime kesänä Adidaksen rakastettu boost-pohja nähtiin uudessa muodossa. Pulseboost HD -kengissä yhdistyi maksimaalinen mukavuus ja boost-teknologia sekä toimiva stabiliteetti ja pitävä Adidas vie superkenkänsä vielä askeleen eteenpäin: tämä Pulseboost sopii myös talveen. Sportamoren testiryhmä kokeili niin naisten kuin miestenkin mallin. Tässä tulee heidän mielipiteensä. Malli: Pulseboost Winterized, Adidas naisille ja miehille. Pito: Jo vuosia takaperin Adidas aloitti yhteistyönsä autonrengasvalmistaja Continentalin kanssa kehitellessään juoksukenkien pohjia. – Pidän todella ideasta yhdistää Continental-kumi juoksukenkään. Pito on suorastaan suvereeni. Se tuntuu stabiililta ja luotettavalta myös nopeissa suunnanvaihdoksissa, eräs miestestaaja kehaisee ja naistestaaja täydentää: – Todellakin, tuntuu että Adidas on tehnyt tasaisemman jaon painopisteiden kohdalla.

Kantaosa on mukavan tilava samoin kuin kärki. Itse asiassa Supernovat ovat kengät, joissa on paremmin tilaa varpaille kuin missään lähiaikoina käyttämissäni juoksukengissä. Minä ja varpaankynnet tykkäämme! Oikealla Adidaksen Supernova ja vasemmalla aikaisemmin käyttämäni Adidaksen kenkä. Molemmat kokoa 42 Kahden peräkkäisenä päivänä juoksumatolla juostun lenkin jälkeen päätin mennä vielä kolmantena päivänä juoksemaan, jotta pääsisin likaamaan kengät ulkona. Jalat olivat vähän eri mieltä, mutta päätin kokeilla onneani ja kipukynnystäni, vaikka olin alun perin suunnitellut lepopäivää. Likaaminen tapahtui jo ennen varsinaista juoksulenkkiä, sillä vein ensin tyttäreni ratsastustunnille ja kävin kengillä tallissa sisällä. Ei enää asiaa juoksumatolle näillä kengillä. Tyttären ratsastustunnin aikana juoksin rauhallisen kahdeksan kilometrin lenkin keskinopeudelle 7:13 min/km. Juoksin suurimman osan hiekkateitä ja osaksi jopa metsässä, mutta eniten kiitän kenkien pehmeyttä siitä, että juoksu oli nautinto väsyneilläkin jaloilla.

 1. Sää split
 2. Pohjoisen turun eläkkeensaajat ry
 3. Pekoniin kääritty grillattu para la
 4. Fibromyalgia ja eläke
 5. Iittala festivo