Aino Sylvia Rissasen Säätiö

 1. Aino sylvia rissasen säätiö
 2. Aino sylvia rissasen säätiö lyrics

Oheisella lomakkeella voitte lähettää palautetta, ilmoittaa virheellisistä tiedoista tai tehdä tilauksia palveluun. Mikäli haluatte vastauksen palautteeseenne, niin lisäättehän mukaan yhteystietonne. Voitte ottaa myös yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse numeroon: 0600-302000 (1, 83e/min+ppm). Nimi Sähköposti Puhelinnumero Teksti

Aino sylvia rissasen säätiö

Hallitus voi valita varsinaisten jäsenten lisäksi enimmillään kaksi (2) varajäsentä. Hallitus valitsee eronneiden jäsenten tilalle uudet jäsenet. Hallituksen jäsenten toimikausi on elinikäinen. Hallitus valitsee keskuudestaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Säätiössä on tilintarkastaja ja varatilintarkastaja. Varatilintarkastajaa ei tarvita, jos tilintarkastajaksi on valittu hyväksytty tilintarkastusyhteisö. Tilintarkastaja valitaan tehtäväänsä toistaiseksi. Säätiöllä voi olla asiamies, jonka valitsee ja erottaa säätiön hallitus. Asiamiehen työsuhteen ehdoista päättää hallitus. 6) Säätiön hallituksen kokoukset Hallitus kokoontuu puheenjohtajan tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtajan kutsusta. Kokouskutsu toimitetaan kirjallisesti tai sähköpostitse vähintään viisi (5) päivää ennen kokousta. Hallitus voi tehdä päätöksiä tietoverkossa, puhelinkokouksessa taikka sähköpostilla taikka muuta sellaista viestintä käyttäen, joka mahdollistaa hallituksen jäsenten yhteydenpidon päätöksen teon aikana.

Kirjaudu maksuttomaan Oma Fonecta -palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja. Tietoa meistä Aino Sylvia Rissasen Säätiö sijaitsee kunnassa Suonenjoki, alueella Suonenjoki. Se on perustettu 7. 4. 2011. Se on säätiö, jonka toimiala on järjestöt, yhdistykset ja säätiöt. Voit selvittää sen päättäjät, taloustiedot kuten liikevaihdon ja muut yritystiedot Finderissa. Kehittämisyhdistys Mansikka ry Ainonkatu 2 77600 SUONENJOKI Suonenjoen maa- ja kotitalousseura ry Asemakatu 12 77600 SUONENJOKI Suonenjoen JHL ry Puolukkatie 6 77600 SUONENJOKI Suonenjoen Kiekko-Karhut ry KOULUKATU 77600 SUONENJOKI Suonenjoen Moottoriurheilukeskus ry Puolukkatie 11 77600 SUONENJOKI Pohjois-Savon Koneyrittäjät ry Jalkalantie 113 77600 SUONENJOKI Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

 1. Maanmittauslaitos - Y-tunnus: 0245954-4 - Yritystiedot, taloustiedot, päättäjät & hallituksen jäsenet
 2. Sodankylä vuokra asunnot mean
 3. Onnitteluruno lapselle mummolta
 4. Digitaalinen asiointi - Aktia
 5. Aino sylvia rissasen säätiö lyrics
 6. Löydä kotisi - VTS-kodit vuokra-asuntoja Tampereella
 7. Aino Sylvia Rissasen Säätiö
 8. Aino sylvia rissasen säätiö
 9. Maatilan lahjoitus lapsille
 10. Apurahan Hakeminen | Aino Sylvia Rissasen Säätiö

549, 00 € Selvitä onko yrityksen luottotiedoissa maksuhäiriömerkintöjä. Yritysten maksuhäiriötiedot ovat oleellinen osa yrityksen taustatietoja ja ne kannattaa tarkastaa aina, kun suunnittelet tai teet yhteistyötä yrityksen kanssa. Luottotietojen tarkastuksesta ei jää merkintöjä rekisteriin, eikä tarkastamiseen tarvitse määrittää erityistä syytä. 6, 79 € Virallinen ja reaaliaikainen Patentti- ja rekisterihallituksen kaupparekisteriote. Sisältää yritystä koskevat, viralliset kaupparekisteriin merkityt tiedot. Katso mm. aputoiminimet, hallituksen jäsenet ja kuka saa edustaa hallitusta sekä milloin yhtiöjärjestystä on muutettu viimeksi. Tarkista yrityksen toiminnassa olevien voimassaolevat henkilötiedot. Hae virallinen ja reaaliaikainen kaupparekisterin yhtiöjärjestys. Katso yrityksen yhtiöjärjestyksen mukainen toiminimi ja toimiala. Yhtiöjärjestyksestä käy ilmi myös osakkeiden lukumäärät ja lunastuspykälät sekä missä ja miten yhtiökokous järjestetään. Katso kenellä on nimenkirjoitusoikeus yksin tai yhdessä muun kanssa.

Aino sylvia rissasen säätiö lyrics

Aino Sylvia Rissasen Säätiö on vuonna 2011 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tarkoituksena on mielenterveyden ja mielenterveystyön edistämiseen liittyvä toiminta. Säätiön toiminnassa painottuu mielenterveysongelmien ennaltaehkäisy ja yleisen henkisen hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö tukee sekä valtakunnallista että paikallista toimintaa. Säätiö myöntää apurahoja.

7) Säätiön hallituksen jäsenten palkkio Hallituksen jäsenille voidaan maksaa kohtuullinen kokouspalkkio ja kohtuullinen palkkio säätiön hyväksi tehdystä muusta työstä. 8) Säätiön vuosikokous Hallitus kokoontuu vuosikokoukseen kunkin vuoden huhtikuun loppuun mennessä. Vuosikokouksessa on: hyväksyttävä ja allekirjoitettava tilinpäätös ja toimintakertomus säätiön toiminnasta edellisenä vuonna, päätettävä talousarviosta kulumassa olevalle vuodelle, määrättävä kokouspalkkioiden suuruudesta sekä tarvittaessa valittava tilintarkastaja ja varatilintarkastaja. Jos tilintarkastajaksi valitaan hyväksytty tilintarkastusyhteisö, ei varatilintarkastajaa tarvitse valita. Mikäli tilintarkastajan kertomus antaa aihetta, on hallituksen kokoonnuttava päättämään tarvittavista toimenpiteistä. 9) Säätiön nimen kirjoittaminen Säätiön nimen kirjoittavat hallituksen puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja sekä säätiön asiamies kukin yksin tai kaksi hallituksen jäsentä yhdessä. 10) Säätiön tilikausi ja tilintarkastus Säätiön tilikausi on kalenterivuosi.

Tilinpäätös ja hallituksen kertomus säätiön toiminnasta edellisenä vuonna on toimitettava tilintarkastajalle heti vuosikokouksen jälkeen, jonka on annettava kertomuksensa saman vuoden toukokuun kuluessa. 11) Vuosiselvitysten ja ilmoitusten tekeminen Patentti- ja rekisterihallitukselle Oikeaksi todistetut jäljennökset tuloslaskelmasta ja taseesta liitteineen, tase-erittelyistä sekä toiminta- ja tilintarkastuskertomuksista on toimitettava kuuden kuukauden kuluessa tilikauden päättymisestä Patentti- ja rekisterihallitukselle. Hallituksen jäsenen ja nimenkirjoittajien vaihtumisesta on viivytyksettä tehtävä ilmoitus Patentti- ja rekisterihallituksen säätiörekisteriin. 12) Sääntöjen muuttaminen ja säätiön lakkauttaminen Säätiön sääntöjä voidaan muuttaa, mikäli yli puolet hallituksen kaikista jäsenistä sitä kannattaa. Sääntöuudistukselle on saatava Patentti- ja rekisterihallituksen vahvistus. Säätiön lakkauttamisesta päätetään samassa järjestyksessä. Jos säätiö lakkautetaan, käytetään säätiön varat säätiön hallituksen päättämällä tavalla sääntöjen 2 §:ssä mainittuun tarkoitukseen.

Aino Sylvia Rissasen Säätiö Puh. 044­3004844 Sähköposti info/ät/