Lievä Pahoinpitely Tuomiot

Turun Sanomat kertoo, että mies kiisti tai väheksyi useimpia syytteitä ja sanoi, ettei ymmärtänyt tekonsa vaarallisuutta. Lähde: Turun Sanomat IL Isä yritti tappaa lapsensa – paiskasi lattiaan Julkaistu: 02. 03. 2011 15:38 Pienokaisen paiskaaminen lattiaan toi isälle vankeutta Helsingissä. Käräjäoikeuden mukaan mies yritti tappaa marraskuussa puolitoistavuotiaan lapsensa suututtuaan vaimolleen. Riita alkoi, kun vaimo vaati avioeroa. Mies oli ottanut lapsen syliinsä ja heittänyt tämän päänsä korkeudelta paljaalle lattialle. Lapsi putosi maahan takaraivo ja selkä edellä ja meni tajuttomaksi. Äidin rynnättyä lapsen luo mies oli purrut vaimoaan selkään sekä lyönyt ja potkinut jalkoihin. Nainen onnistui lähtemään asunnosta rappukäytävään, jonne mies seurasi perässä veitsi kädessä. Nainen sai useiden pyyntöjen jälkeen mieheltään puhelimen ja hälytti apua. Lapsi joutui sairaalassa tehohoitoon ja pääsi kotiin vasta kymmenen päivän päästä. Tuomittu sai kolme ja puoli vuotta vankeutta tapon yrityksestä ja pahoinpitelystä.

Lasten pahoinpitelijöille isommat tuomiot!! | Uusi Suomi Puheenvuoro

Puolisoni alkoi huutaa että osuin häneen puukolla. Hän kampitti minut ja otti puukon itselleen ja huitoi sillä minua kohden sanoen että aikoo lyödä puukolla minua itse. Mutta totesi sitten, että ei hän oikeasti ryhdy siihen ja tyytyi lyömään minua kämmenellä toiselle poskelle. Sitten puoliso pakeni vessaan lukkojen taa ja soitti poliisin paikalle. Puolisoni sai siis vekin reitensä sivuun jossa on muutamia tikkejä ja lääkärin mukaan haava ei ollut "kovin paha" tai "kovin syvä". Minut vangittiin, siis otettiin kiinni, epäiltynä törkeään pahoinpitelyyn ja minua kuultiin seuraavana aamuna ollessani edelleen kiinni otettuna. Kuulustelun jälkeen pääsin kotiin. Kerroin ylläolevan ttapahtuman juuri tuollaisena kuulustelevalle poliisille. Kuulusteleva poliisi pyysi suostumukseni että tapaus voitaisiin käsitellä kirjallisena JOS avopuolisoni kertomus täsmäisi oman kertomukseni kanssa, hän ei nosta syytettä ja antaa myöskin suostumuksensa kirjalliseen tapauksen käsittellyyn. Olen avopuolisoni kanssa sopinut itse asian ja olemme keskenämme yhteisymmärryksessä siittä, että puukon osuminen hänen jalkaansa oli äärimmäisen ikävä vahinko eikä tarkoituksenani ollut häntä oikeasti puukottaa ja puolisoni itsekään ei kokenut puukoniskua tahallisena tarkoituksenmukaisena tekona.

Julkaistu 22. 04. 2015 08:00, 21839 lukukertaa Eilen Helsingin käräjäoikeudessa saatiin päätökseen pitkään käynnissä ollut tutkimus Helsingin aluetta piinanneen nuorisorikollisjengin ryöstöistä ja pahoinpitelyistä, ja rikoksiin syyllityneet saivat tuomionsa. Muutaman syytetyn osalta syytteet hylättiin. —————————– Abdullahi Omar Mohamed, s. 01. 1999 Rikokset: 09. 09. 2014, Ryöstö nuorena henkilönä 12. 2014, Ryöstön yritys nuorena henkilönä 12. 2014, Ryöstö nuorena henkilönä 10. 10. 2014, Lievä pahoinpitely nuorena henkilönä 10. 2014, Varkaus nuorena henkilönä 11. 2014, Varkaus nuorena henkilönä Tuomio: 1 vuosi 5 kuukautta ehdollista vankeutta. Korvauksia viidelle uhrille. Joonas Valtteri Rafael Laajanen, s. 08. 0998 Rikos: 05. 2014, Ryöstö nuorena henkilönä Tuomio: 5 kuukautta ehdollista vankeutta. Korvauksia yhdelle uhrille. —————————— Moundir Ghannou, s. 02. 1999 Rikokset: 07. 2014, Ryöstö nuorena henkilönä 07. 2014, Ryöstö nuorena henkilönä Tuomio: 8 kuukautta ehdollista vankeutta. Korvauksia kahdelle uhrille.

Pahoinpitely - Sivistyssanakirja - Suomi Sanakirja

Perussuomalaisten kansanedustaja Ville Tavion mielestä ulkomaalaisten, vakavista rikoksista tuomittujen karkottamispäätökset eivät saisi olla virkamiesten käsissä. Helsingin käräjäoikeus on tuominnut 28-vuotiaan Omar Muhumed Maowin kuuden vuoden vankeuteen 80-vuotiaan miehen törkeästä pahoinpitelystä. Asiasta kertoi ensimmäisenä MTV. Oikeus määräsi, että tuomittu istuu koko tuomionsa ilman mahdollisuutta ehdonalaiseen, koska hän on syyllistynyt aikaisemminkin väkivaltarikoksiin ja häntä pidetään mielentilatutkimuksen perusteella erittäin vaarallisena. Maahanmuuttovirasto ei määrännyt karkotusta Maow kohdisti rikoksensa Alzheimerin tautia sairastaneeseen mieheen, jota hän löi, kuristi ja potki miehen asunnolla. Syyttäjä syytti Maowia myös uhrin raiskaamisesta, mutta tämä jäi näyttämättä, koska uhri oli aiemmin maksanut nuoremmille miehille seksistä. Vuonna 2008 Suomeen tullut Maow sai oleskeluluvan suojelun tarpeen perusteella. Useisiin rikoksiin syyllistynyttä miestä on syytetty mm. tapon yrityksestä ja hän on ollut vangittuna.

(suomi-englanti) - Ilmainen sanakirja

Me emme saa sulkea silmiämme totuudelta. Yhteiskunta on voimaton. Totuus on, että radikaaleja muutoksia tarvitaan lainsäädäntöön. Säälittävistä sakoista on siirryttävä maksimissaan vuosien tuomioihin. Sama kehityshän on tapahtunut raiskaustuomioissa. Sosiaaliviranomaisilla tulisi olla valta määrätä alaikäiset koulukiusaajat vakavissa ja jatkuvissa tapauksissa pakkoterapiaan. Eikö yksikään poliitikko halua pelastaa näitä jatkuvan pelon ja sorrettuna olemisen alla eläviä naisia ja lapsia? Ajatelkaa, millaisia psyykkisiä vaurioita tällaiset pelot väistämättä aiheuttavat! Näiden ihmisten elämänlaatu saattaa lopuksi ikää ratkaisevasti alentua. Luulisi edes naiskansanedustajien vihdoinkin tarttuvan tähän ongelmaan. Mielipidekirjoitukset Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lievä pahoinpitely on yhä uhrin asia - Kotimaa | HS.fi

Vantaan käräjäoikeuden antaman tuomion mukaan Torniainen löi elokuussa 2008 kääntöveitsellä selkään ulkomaalaistaustaista miestä. Torniainen tuomittiin törkeästä pahoinpitelystä ehdolliseen vankeuteen. Käräjä- ja hovioikeuksista tilattujen selvitysten mukaan Torniainen on tuomittu ainakin seitsemästä pahoinpitelystä. Torniaisen aiemmat tuomiot aikajärjestyksessä: Helsingin käräjäoikeus: 16. 4. 2007 Tuomio: Nuorena henkilönä vaarallisia esineitä koskevien säännösten rikkominen 10. 2. 2007 (tapahtuma-aika). Kuvaus: Pitänyt hallussaan yleisellä paikalla teleskooppipatukkaa Kampin kauppakeskuksen edustalla. Tekohetkellä Torniainen oli alle 18-vuotias. Rangaistus: jätetty rangaistuksetta -- Helsingin käräjäoikeus: 21. 12. 2007 Tuomio: Pahoinpitely nuorena henkilönä 12. 5. 2007. Kuvaus: Torniainen yhdessä kahden muun henkilön kanssa potki maassa makaavaa uhria useita kertoja pään ja ylävartalon alueelle. Rangaistus: sakkorangaistus -- Helsingin käräjäoikeus: 1. 10. 2009 Tuomio: Vaarallisen esineen hallussapito 25.

Kokaiiniliigan päätekijöille ”pitkät” tuomiot | Kansallinen Vastarinta

Hän ei myöskään aio syytettä itse minua vastaan nostaa eikä hänellä ole vaatimuksia minua kohtaan. Tahtoisin tietää minkälaista tuomiota odottaa. Pelkään kovasti joutuvani vankilaan. Törkeässähän pahoinpitelyssä (luokitellaan törkeäksi jos mukana ollut teräase) minimirangaistus on vuosi ehdotonta vankeutta, maksimi 10vuotta ehdotonta. Näin ollen tulen siis joutumaan vankilaan? Olen 22v nainen.

 • Pahoinpitely - Sivistyssanakirja - Suomi Sanakirja
 • Outokummun yössä lievä pahoinpitely
 • Lotilan nuorisokodin avotyö | Jyväskylä.fi
 • Englannin yo koe kevät 2016
 • Pahoinpitely ja pahoinpitelyn uhri
 • Järkyttävä pahoinpitely Vantaalla - poika hakkasi 12v tyttöä niin että kuulo lähti, nyt puhuu äiti! - Hymy
 • Ilmaisia elokuvia netissä ilman
 • Maksu ja tolliamet ee
 • Tatu ja patu kauhea hirviö
 • Kokaiiniliigan päätekijöille ”pitkät” tuomiot | Kansallinen Vastarinta
 1. Arbutin kokemuksia
 2. Kirjamessut
 3. Silja serenade ravintolat
 4. Keittiön matala yläkaappi
 5. Spotify premium ilmaiseksi