Hauskin Vitsi Ikinä

  1. Paras vitsi ikinä

-Ei haittaa, hän vakuutteli Lapin miehelle. Vielä ennen lähtöä pohjoisen mies huikkasi ovelta. -Haittaako muuten, että siellä sitten naijjaan, naijjaan niin, että tyrät rythkyy. Tästähän etelän mies vain innostui. -Voit olla varma, että minä oon paikalla. Mutta ketäs sinne on kutsuttu? -Ei sinne tule muita kuin sie ja mie. 10. Valo tunnelissa "Laman vuoksi ja energiakustannusten säästämiseksi valo tunnelin päässä sammutetaan –Jumala"

Paras vitsi ikinä

"Meidän on laajennettava hänen työnkuvaansa ja annettava hänelle enemmän vastuuta. " Seuraavana vuonna japanilaiset voittivat kahdella kilometrillä. Suomalainen joukkue erotti soutajan huonoon työsuoritukseen vedoten, mutta maksoi kuitenkin bonuksen johdolle sen osoittamista ponnisteluista. Ensi vuotta varten suomalaiset ovat nyt kehittämässä uutta venettä Tutkijoiden kommentti tästä tarinasta ennen äänestystä oli tällainen: "Ajankohtainen kriittinen, oivaltava. Jännite uhkaa kuitenkin latistua jutun venyessä. Punchline ei riitä aivan kärkisijoille. " Täysin kärkeen juttu ei siis tutkijoiden mukaan olisi kuulunut, mutta yleisön maku oli toinen ja se ratkaisee. Tässä voittajavitsi Ismo Leikolan kertomana: Tutkijoiden suosikkivitsi Tutkijoilla oli sen sijaan lähes yksimielinen oma suosikki, jonka kaksi heistä nosti sijalle 1. ja kolmas sijoitti sen kakkoseksi. Heidän suosikkinsa oli tämä tarina: Kaksi tamperelaista poikaa olivat ulkojäillä pelailemassa, kun paikalle ilmestyi terävähampainen dobermanni, joka hyökkäsi toisen pojan kimppuun.

Johon mies vastasi... Miksi Pohjanmaan rannikolla asuvat vanhatpojat seisoskelevat puolireiteisillään meressä? = Odottavat seksiaaltoa ruotsista. Jo on mahtavaa huumoria kaikki tyynni, ihan naurusta repeän. 12. 2014 klo 19:52 Mikset pistä paremmaksi? 12. 2014 klo 19:26 Vau, jo alkaa polttaa... Olipa torppa, ukko ja akka. Ukko perunankaivussa iski kuokalla ukkovarpaansa halki. Akka vei ukkonsa lääkäriin. Lääkäri katseli ukkoa hetkisen ja tokaisi: "Onpas pahan näköinen! " Siihen akka lempeällä äänellä vastasi: "Niin on, mutta se on kiltti lapsille. " Kylässä oli päätetty järjestää seksivalistuksen luento. Kylätoimikunta mietti, kenet he pyytäisivät luennoitsijaksi. Joku ehdotti rovastia, joka olikin kaikkien mielestä hyvä idea. Muutamat tosin miettivät, miten tiukaksi tunnettu ruustinna asiaan suhtautuisi. Rovasti lupautuikin mielellään tulemaan mukaan, mutta oli peloissaan vaimonsa suhtautumisesta. Niinpä hän käänsi katseensa ylös ja pyysi Herralta anteeksi pientä vilppiä, jonka aikoi tehdä.

  1. Suomen hauskin vitsi 2014 | Tiede | yle.fi
  2. Äänestä Suomen hauskin vitsi | Tiede | yle.fi
  3. Kappahl miesten yöasut 1
  4. Hauskin vitsi idina menzel
  5. Normaalia alhaisempi ruumiinlämpö
  1. Niko saarinen musiikkivideo
  2. Lapsen ruumissaatto
  3. Ravintola valtatie 30 tampere airport