Juustoportti Kärsämäki Majoitus

Nauti paikallisia herkkuja Verraton huoltopiste Meille on aina helppo & vaivaton pysähtyä! Olitpa sitten työ- tai lomamatkalla, Kärsämäellä pysähdyt, levähdät ja ravitset joukkosi aina yhtä helposti ja vaivattomasti. Nauti paikallisia antimia rauhallisessa ympäristössä heti nelostien varrella!

Isosyöte majoitus

SIJAINTI Suomi Pohjois-Pohjanmaa Kärsämäki Kumppaneiden suorittamat maksut vaikuttavat näytettyjen hintojen järjestykseen. Kumppaneiden maksut voivat vaikuttaa myös majoituspaikkaprofiilien järjestykseen esiteltyjä ja sponsoroituja yrityksiä lajiteltaessa. Onko tämä yrityksesi Tripadvisor-profiili? Oletko yrityksen omistaja tai johtaja? Ota profiili haltuusi maksutta, niin voit muun muassa vastata arvosteluihin ja päivittää profiilia. Ota profiili haltuun Hotelli Paanulinna: usein kysytyt kysymykset Mitä huoneominaisuuksia hotelli Hotelli Paanulinna tarjoaa? Suosituimmat huoneominaisuudet ovat ilmastointi, taulutelevisio ja kirjoituspöytä. Mitä ravintoloita hotellin Hotelli Paanulinna lähellä on? Kätevän matkan päässä sijaitsevat esimerkiksi Ravintola Paalupaikka, Paakarin Pysakki ja Juustoportti Kärsämäki. Sijaitseeko Hotelli Paanulinna lähellä kaupungin keskustaa? Kyllä, matka kohteen Kärsämäki keskustaan on 0, 5 km. Kaipaatko vielä jotain muuta?

00 ja uloskirjautuminen on mahdollista klo 12. 00 asti. Majoituspaikan Hotelli Kärsämäki huonevaihtoehtoihin sisältyy: Kahden hengen huone (double) Kahden hengen huone (twin/double) Majoituspaikassa Hotelli Kärsämäki on 1 ravintola: Juustoportti Majoituspaikan Hotelli Kärsämäki hinnat voivat vaihdella yöpymisesi yksityiskohdista riippuen (esim. valitsemistasi päivämääristä, hotellin ehdoista jne. ). Näet hinnat syöttämällä haluamasi päivämäärät.

Majoitus ylläs

Juustoportin tuotteita on valmistettu jo vuosikymmeniä, ne ovat kansan suosikkeja vuodesta toiseen. Yrityksen Facebook-sivulta Comments Box SVG icons Used for the like, share, comment, and reaction icons Hyvin mehukeitot ja kaakaojuoma pikkupakkauksissa ovat mainioita eväitä vaikkapa rantapäivään. 😎 #repost @minttustorgards Kaupallinen yhteistyö @juustoportti 🍓 olen aika tarkka siitä, ettei lasten ruokavaliossa ole juurikaan lisättyä sokeria ja kyselyni perusteella niin on suurin osa teistäkin. Lisätyn sokerin lisäksi kartan makeutusaineita ja useasti kaupan hyllyillä olenkin ihmetellyt, miksei makeaa makua anneta tuotteisiin luonnollisesti vain hedelmistä ja marjoista. Siksi olen erityisen ilahtunut tästä Juustoportin Hyvin sokeroimaton -tuoteperheestä. Erityisen käteviä retkieväitä ovat nämä Hyvin sokeroimattomat mehukeitot ja kaakao, ne kulkevat mukana korkillisissa tetroissa. Niissä ei ole lainkaan lisättyä sokeria tai makeutusaineita, vaan mehukeittojen maku tulee runsaasta määrästä hedelmää ja marjaa, kaakaojuoman lempeä maku syntyy taas maidon, kaakaon ja kaurajuoman yhdistelmästä.

Herkullista ruokaa Amarasta – isoja ja HERKULLISIA pizzoja ja kebabia! hampurilaiset pizzat kebab aamupala, lounas, illallinen, kahvi Tule nauttimaan! Yrityksen Facebook-sivulta Comments Box SVG icons Used for the like, share, comment, and reaction icons Väliaikaiset aukioloajat: Ma-To 10:30-20:30 Pe-La 10:30-21:00 Su 12:00-21:00... Näytä lisää Näytä vähemmän 4 viikkoa sitten Väliaikaiset aukioloajat: Ma-To 10:30-19:30 Pe-La 10:30-20:30 Su 12:00-20:30... Näytä lisää Näytä vähemmän 1 kuukausi sitten Onnekkaalle lahjakorttiarvonnan voittajalle (M. R. ) on ilmoitettu yksityisviestillä! Kiitoksia kaikille osallistuneille! 😊... Näytä lisää Näytä vähemmän 2 kuukautta sitten Yrityksen sijainti OSOITE Pomojentie 1 86710 Kärsämäki PUHELIN 084121025 FACEBOOK-SIVU Siirry yrityksen Facebook-sivulle Maanantaisin suljettu. Avoinna: Ma – To 10:30–20:00 Pe – La 10:30 – 22:00 Su 12:00 – 21:00

HOTELLI PAANULINNA (Kärsämäki) - arvostelut - Tripadvisor

  • Kotiinkuljetus
  • Raahe majoitus
  • Majoitus & ravintolapalvelut
  • Majoitus oulu
  • Lahden

Nuttulinna on nukuttanut matkalaisia jo viidenkymmenen vuoden ajan. Restauroidessamme hiljalleen huoneita haluamme säilyttää tuon harmonisen hengen ja miljöön, että jatkossakin täällä on hyvä viivähtää. Työntäyteinen, todella hauska vuosi on takana ja monta hienoa vuotta edessä. Kiitos luottamuksesta, rakkaat asiakkaamme. Pysytään terveinä ja yritetään ajatella positiivisesti.

Majoitus rukalla

Rukan majoitus

Isäntä ja anoppi päiväkahvilla viime kesänä. Tällä hetkellä, koronatilanteen vuoksi keitämme Nuttulinnassa Sinulle hyvät kahvit reilunkokoisiin takeaway-kuppeihin ja teemme matkallesi tai terassilla nautittavaksi herkulliset voileivät. Yöpyjälle valmistamme toiveita kuunnellen ravitsevan aamiaisen huoneeseen noudettavaksi. Halutessanne on mahdollista saada tullessanne myös iltapalaa tai päivällistä huoneeseenne. Hotelli Kärsämäki palvelee matkalaisia normaaliin tapaan, poiketen kuitenkin aamiaisen ja ruokailun suhteen seuraavasti: - aamiainen tuodaan hotellin jääkaappiin valmiiksi, mikäli varaus on tehty ennen klo 18 tuloiltana. Pyydämme ilmoittamaan, mikäli et tarvitse aamiaista. Huomioimme asian tällöin hinnassa. Yhteistyökumppanimme Juustoportti on koronan takia avoinna poikkeuksellisesti klo 10. 00-18. 00 ja toimii vain noutomyymälänä. Ruokaravintola ei ole auki ollenkaan. Mukaan voi ostaa niin makeaa, kuin suolaistakin syötävää ja hotellin mikrossa pystyy lämmittämään tuotteita myös viereisestä kaupasta.

"Elämä on valintoja, valitse paremmin" – Juustoportti! Juustoportti Kärsämäen liikepaikassa löytyvät kahvila-, ravintola- ja herkkukauppa sekä Pentikin pop-up -myymälä. Juustoportti on 50 vuotta vanha perheyritys. Juustoportti on kasvanut viidessäkymmenessä vuodessa pienestä maatilajuustolasta noin 200 henkeä työllistäväksi yritykseksi, jonka liikevaihto on lähes 50 milj. €. Juustoportilla on meijeri- ja juustolatoiminnan lisäksi kahvila-ravintolat Jalasjärvellä ja Mäntsälässä, sekä ruokatuotteita valmistava Kasvis Galleria Kuopiossa. Juustoportti on palkittu mm. hyvänä työnantajana ja saanut tunnustusta perinteisen meijerialan rajojen rikkojana. Juustoportti tunnetaan etenkin leipäjuustosta, mutta myös monista muista herkullisista tuotteistaan. Meijerissä pakataan lähimaidot ja piimät. Voita kirnutaan perinteisellä voikirnulla. Saman katon alla valmistetaan myös herkulliset AB-jogurtit, kermajuustot, salaattijuustot, mozzarellat ja kaikki hapanmaitotuotteet; kermaviilit, rahkat, smetanat ja Creme Fraichet.