Apteekin Väliaikainen Hammaspaikka

Tuotetieto Väliaikainen paikka-aine hampaaseen. Suojaa aluetta tilapäisesti. Ei korvaa pysyvää paikkaa. Tuotteen käyttö Käytä hammaslääkärin suosituksesta. Annostele tarvittava määrä täyteainetta hampaaseen. Materiaali kovettuu muutamassa minuutissa. Vältä puremista 2 tunnin ajan annostelun päättymisestä. Pakkaus suljettava välittömästi ja käytettävä loppuun mahdollisimman pian. Ei pitkäaikaiseen käyttöön. Tuotearviot (0) Kirjoita oma arviosi Miten arvioisit tämän tuotteen? * * Arviosi tuotteesta * Kerro, mitä mieltä olit tuotteesta * Nimi (ei julkaista) * Sähköposti (ei julkaista) Näin arvioit tuotteen: 1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista. 2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio. 3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä. Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme.

Harva tietää, että hampaan voi paikata itse – ”Oikein kauniitakin suorituksia on tullut vastaan”, sanoo hammaslääkäri - Hyvinvointi | HS.fi

  1. Ski classics ylläs levi tulokset
  2. Ristomatti hakola seurustelee
  3. Maailman kauneimmat naiset
  4. Erittäin korkeavyötäröiset Skinny Fit -farkut -kankaasta - Farkut - Bershka Finland
  5. Turun kaupunginkirjasto | Turun ammatti-instituutti
  6. Tamperelainen opettaja video
  7. Wilma espoo kirjautuminen
  8. Lennot Vilnaan, Liettua 105,00 € - Poptravel.fi lentojen vertailu
  9. Moottorin hiilet - Kontiolahden Sähkölaitehuollon verkkokauppa

Paikkausta vaativan hampaan kohdalla voidaan käyttää väliaikaista paikkaa tilanteissa, joissa on tarve saada hammas vain hetkellisesti paikattua. Tällaisia tilanteita voivat olla esimerkiksi hampaan suojaaminen ensiaputapauksessa tai juurihoito, jossa hammas paikataan hoitokäyntien väliseksi ajaksi. Väliaikaiseen paikkaan käytetään siihen suunniteltua paikka-ainetta ja muun muassa tästä syystä väliaikainen paikka pitäisi aina lopulta korvata varsinaisella, kestävällä paikalla ja paikkausaineella. Väliaikaisen paikan etuina ovat nopea ja helppo kiinnitys sekä purkaminen. Väliaikaisia paikka-aineita voi saada myös apteekista esimerkiksi lohjenneeseen hampaaseen, mutta tällöinkin pitää pitää mielessä, että väliaikainen paikka ei koskaan ole lopullinen ratkaisu vaan se tulee korvata hammaslääkärin tekemällä varsinaisella paikalla, kuten muovipaikalla tai keraamisella paikalla.

Hyvinvointi | Terveys Harva tietää, että hampaan voi paikata itse – "Oikein kauniitakin suorituksia on tullut vastaan", sanoo hammaslääkäri Jos lohjennut hammas ei kipuile, siihen voi laittaa itse väliaikaisen paikan, kliinisen hammashoidon erikoishammaslääkäri Tiina Soininen sanoo. Tilaajille Väliaikainen paikka-aine töpötellään rikkoutuneeseen hampaaseen sormella. Kuva: Keijo Leväaho Julkaistu: 5. 5. 2:00, Päivitetty 5. 21:29 Jos hammas lohkeaa, sille voi antaa itse ensiapua. Apteekista saa hampaisiin tarkoitettua väliaikaista paikka-ainetta, jolla voi paikata lohkeaman. Tee se itse -paikkaus sopii tilanteisiin, jossa lohjennut hammas ei kipuile, sanoo kliinisen hammashoidon erikoishammaslääkäri Tiina Soininen. Seuraa uutisia tästä aiheesta Luetuimmat - Elämä & Hyvinvointi

Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa. Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.

Apteekin valiaikainen hammaspaikka

satuin tanaan lukemaan. syyta jahmettymiseen ei tieteta Sitä odotellessa. Vasta pari vuotta ollut... Hyvin menee, mutta tilanne ei ole toivoton. (puolalainen sananlasku) Itellä ollut oikean lavan ympärillä rutinaa ja välillä vihlovaa kipua n. 20v ajan... lääkärit ja fysioterapeutit sanoneet, että yleensä tämmöset paranee itsekseen ajan myötä, vielä 20v. jälkeen odottelen tätä ihmettä tapahtuvaksi. Mulla nyt epäillään rannekanavanoireyhtymää ja meen ens viikolla siihen hermoratatutkimukseen.. ja sekin on kai tullu nyt sen viime joulukuisen kaatumisen seurauksena ja oon vasta 19 ja tämmösessä tilanteessa jo Mulla nyt epäillään rannekanavanoireyhtymää ja meen ens viikolla siihen hermoratatutkimukseen.. ja sekin on kai tullu nyt sen viime joulukuisen kaatumisen seurauksena ja oon vasta 19 ja tämmösessä tilanteessa jo Kävitkö sinä muuten sen kaatumisen jälkeen lekurissa? Muistelen, että kovasti täällä palstalla sitä suositeltiin, kun kipuja valittelit. Itselläni toisen käden rannekanavaoireyhtymä ilmaantui nimenomaan ranteen murtumisen jälkiseurauksena tai sitä ainankin pidettiin yhtenä syynä.

Etusivu » Haku » Sisältö » kantolankatu 9, 13110 hämeenlinna » 2000 tulosta Haku termillä: ' kantolankatu ' tai ' 9, ' tai ' 13110 ' tai ' hämeenlinna ' kohdennettuna sisältöön. Tuloksia haulle löytyi 62 566. Näytämme vain ensimmäiset 2 000 tulosta. Vaihtamalla ja testaamalla erilaisia hakutermejä saat tarkempia ja laadukkaampia hakutuloksia. Kohdistettu: sisältöön | toimialoihin | toiminimiin | y-tunnuksiin | sijainteihin Havaitsimme, että hakutermeissäsi esiintyi paikannimi hämeenlinna. Nyt hakua ei ole rajattu yrityksen tai sen toimipaikkojen sijainnin perusteella. Voit myös valita tarkempia rajauksia.

Korisi on tyhjä. Etusivu Suunhoito Cavit väliaikainen paikka hampaaseen 7 g Kuvaus Arviot (4) 1 kg = 1 114, 29 € Cavit W on väliaikainen hampaan paikka-aine. Se suojaa paikattavaa kohtaa tilapäisesti, eikä siten sovi pysyväksi paikaksi. Cavit:ia annostellaan tarvittava määrä kostutettuun reikään. Materiaali kovettuu muutamassa minuutissa. Puremista on vältettävä 2 tunnin ajan annostelun päättymisestä. Markkinoija: 3M Cavit väliaikainen paikka hampaaseen 7 g Tuotteen lisätiedot Ainesosat Sinkkioksidi, Kalsiumsulfaatti, Trietyleeniglykolidiasetaatti, Bariumsulfaatti, Talkki, Sinkkisulfaatti, Polyvinyyliasetaatti Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös Selaa tätä tuoteryhmää: Suunhoito