Eteerinen Öljy Sisäisesti

  1. Nurme Sitruunan Eteerinen Öljy - Luontaistuotekauppa24.fi
  2. Eteerinen öljy Kuvia, piirroksia ja vektoreita (ilmaiseksi) – Bigstock
  3. Mona löysi hyvinvoinnin eteerisistä öljyistä | Puoli seitsemän | yle.fi

Tähän artikkeliin tai osioon ei ole merkitty lähteitä, joten tiedot kannattaa tarkistaa muista tietolähteistä lisätä artikkeliin tarkistettavissa olevia lähteitä ja merkitä ne ohjeen mukaan. Pullo eteeristä öljyä sekä tuoksulamppu, jonka avulla öljyn tuoksua voidaan levittää huoneilmaan Eteerinen öljy on kasveista höyrytislaamalla valmistettu vettä hylkivä neste, joka sisältää haihtuvia aromeja. Eteerisiä öljyjä valmistetaan aromaattisia aineita sisältävien kasvien kukista, lehdistä, juurista, hedelmistä ja pihkasta. Käyttö Aitoja eteerisiä öljyjä käytetään hajusteina, aromaterapiahoitoihin, kosmetiikkaan, suitsukkeiden valmistamiseen ja joissain tapauksissa myös ruokien ja juomien maustamiseen. Niitä voidaan käyttää myös lääkkeiden ja puhdistusaineiden valmistamiseen. Ominaisuudet Noin 10 prosenttia maailman kasvilajeista on aromaattisia, eli ne sisältävät ainesosia, joiden tehtävä on suojella kasvia kasvitaudeilta, homeelta, haavoilta ja kuivumiselta. Eteerisillä öljyillä ryhmänä ei ole tiettyjä, yhteisiä kemiallisia tai lääkkeenomaisia ominaisuuksia.

Nurme Sitruunan Eteerinen Öljy - Luontaistuotekauppa24.fi

  • Eteeriset öljyt - www.life.fi
  • Zinzino öljy
  • Bioharmony Teatree 50 ml eteerinen öljy | Karkkainen.com verkkokauppa
  • Eteerinen - Sivistyssanakirja - Suomi Sanakirja

Eteerinen öljy Kuvia, piirroksia ja vektoreita (ilmaiseksi) – Bigstock

Sitruunan raikas, puhdas, virkistävä tuoksu auttaa mm. parantamaan työtehoa. Sypressi Eteerinen Öljy (Cupressus sempervirens) Sypressin 100% aito eteerinen öljy. Raikas havumainen tuoksu, mm. hermoston ylirasittuneisuuteen, turvotukseen, selluliittiin. Taivaallinen Parfyymi Frantsilan Luomuyrttitilan emännän kehittämä, alkoholiton öljyparfyymi. Tea Tree Eteerinen Öljy (Melaleuca alternifolia) Tea Tree (teepuun) 100% aito eteerinen öljy. Voimakas lääkkeenomainen tuoksu, infektioiden hoitoon mm. jalkasieni, huuliherpes. Timjami Eteerinen Öljy (Thymus vulgaris) Timjamin 100% aito eteerinen öljy. Voimakas maustemainen tuoksuöljy mm. hengitysteiden ja ruoansulatuksen ongelmien hoitoon. Ylang Ylang Eteerinen Öljy (Cananga odorata) Ylang Ylangin 100% aito eteerinen öljy. Naisellinen kukkainen tuoksu, mm. mielen jännityksiin ja sukupuolisen mielenkiinnon herättämiseen.

Mona löysi hyvinvoinnin eteerisistä öljyistä | Puoli seitsemän | yle.fi

Tuoteinfo Juniperus virginiana Kasvin taustaa Virginianseetrillä on luontaiset kasvupaikat Pohjois-Amerikassa, mutta viljellään hienon puuaineksensa takia koko maailmassa. Lyijykyniä valmistetaan usein tästä puulajista. Se antaa kynille heikon, mutta luonteenomaisen tuoksun, jonka useimmat tunnistavat. Öljyn valmistus Seetripuuöljy, Oleum ligni cedri, saadaan höyrytislauksella puusta. Tislattua puuhaketta käytetään tavallisimmin polttoaineena prosessissa. Öljy on tuoreena heikosti kellertävää, mutta tummenee seisoessaan pidemmän ajan. Perinteinen käyttö Amerikassa seetripuuöljy oli tavallisin hyönteistentorjunta-aine 50-luvulle saakka. Se on suosittu tuoksun antaja kiillokkeissa, puhdistusaineissa ja kosmeettisissa tuotteissa. Öljyä käytetään myös elintarvikkeissa makuaineena ja kotikonstina vilustumisessa. Terveysvaroitukset Kaikkia havupuuöljyjä (tärpättejä) on käytettävä varoen. Öljy voi ärsyttää herkkää ihoa. Sitä on vältettävä varsinkin herkkien henkilöiden, kuten pikkulapset tai raskaana olevat naiset.