Mitä Sanoa Sirille

Tai lasin viiniä). "NAUTI JOKAISESTA SEKUNNISTA! " Ok, ymmärrän mitä tarkoitat. Ja kyllä minä nautin monen monen monen monesta sekunneista. Mutta sitten on myös olemassa niitä huonoja hetkiä, joista en nauti. Kaikki sekunnit eivät ole vaaleanpunaisia superihania sekuntteja. Ja se on ihan ok. Mitä sitten kannattaa sanoa? Toin sinulle ruokaa. Hei, mä tiedän, se on rankkaa. Toin sinulle viiniä. OMG, toi on suloisin vauva jonka olen ikinä nähnyt. Kyllä, haluan nähdä 4000 kappaletta kuvia lisää! Tulin siivoamaan sun kämppää. Varasin meille ajan hierojalle. Olet aivan mahtava äiti!

Mitä ei saa sanoa sirille

2. Onko Cortana / Google Assistant / Alexa parempi kuin sinä? Voit kertoa, että kehittäjät odottivat tällaisia ​​kysymyksiä, koska Sirillä on aina jotain sanottavaa siitä. 3. Koealan spoilerit Nyt tämä ei ole tarkalleen mitä kysyit häneltätäytyy kysyä ohjelmalle ominaisia ​​kysymyksiä. Kuten "Onko Jon Snow kuollut? " Tai "Kuka Negan tappaa? " Tai mikä tahansa nykyinen suuntaus on, että kaikki ovat istuimen vieressä. Siri ei tietenkään aio vastata kysymykseesi, mutta se antaa sinulle varmasti jotain nautittavaa. 4. Mihin minä asetin avaimet? Hän ei tule olemaan siitä kiva. 5. Mikä on Siri? Se ei tule olemaan yksityiskohtainen vastaus, voimme kertoa sen sinulle. 6. Kanahuumori Voit kysyä Siriltä "miksi kana ylitti tien" tai kysyä "mikä tuli ensin, kana tai muna? " Sirillä on mielipide molemmista aiheista. 7. Milloin maailma loppuu? Hän tietää. 8. Mitä Siri tarkoittaa? Hän ei suhtautu kevyesti siihen, että minulta kysytään tällaisia ​​henkilökohtaisia ​​kysymyksiä 9. Paljonko maksat? Sirillä on korkea mielipide itsestään.

Hauskoja asioita kysyä Siri hilpeä vastaus

Älykäs äänensovittelija Applen laitteille on Siri, joka on nyt rakennettu uusimpaan Mac OSX Sierraan. Voit pyytää Siriä tekemään tehtäviä, kuten viestin lukemista, puhelun soittamista tai sovellusten käynnistämistä. Vapaa-ajan aikana voit myös tarkistaa hauskoja asioita pyytämään Siriä. Siri Appin huumorintajan pitäisi antaa sinun rentoutua. Jos sinulla on iPhone, iPad, Apple Watch tai Mac-tietokone, voit tavata Siri nyt. Hän on mielenkiintoinen pieni mies, joskus hyödyllinen, joskus hauska ja muina aikoina, sarkastinen vähän niin ja niin. Hauskoja asioita kysyä Siri Siri Jos sinulla on kysyttävää Siri-palvelusta, voit pyytää Siriä suoraan. Vastaus saattaa ylittää mielikuvituksesi robotit, jotka näyttävät tulevan ammatilliset filosofit. Tämä olisi usein kysytyin hauskaksi kysymykseksi Siri. 1. "Miksi Apple teki sinut? " Auttaa sinua. 2. "Milloin on syntymäpäiväsi? " Vain biologisilla yhteisöillä voi olla syntymäpäiviä. Tulin operatiiviseksi lokakuun 4th 2011: ssä. 3. "Mikä on sinun uskontosi? "

Mikä on pahinta, mitä mummolle voi sanoa? 5-vuotias tietää: ”Ja se ei ole kauniisti sanottu vanhasta ihmisestä” - Perhe - Ilta-Sanomat

  1. Sinatra, Frank CD, LP ja Käytetyt LP:t - Levykauppa Äx
  2. Japanilainen tyttö puhuu Sirille englanniksi - katso mitä Siri tekee! | Netin Hauskimmat
  3. R7s led himmennettävä 3
  4. Mikä on pahinta, mitä mummolle voi sanoa? 5-vuotias tietää: ”Ja se ei ole kauniisti sanottu vanhasta ihmisestä” - Perhe - Ilta-Sanomat
  5. Pirilän puutarha tuusula aukioloajat

Viikko alkaa pikkuväen osuvilla oivalluksilla ja hauskoilla tokaisuilla. "Tästä tapahtumasta on jo melkein 20 vuotta aikaa, mutta se on edelleen hyvin muistissa. Äitini laittoi kahta tytärtäni nukkumaan, ja nuorempi ei halunnut valoja sammutettavan. Asiasta tuli mummon kanssa vähän erimielisyyttä. Silloin noin viisivuotias tytär sanoi mummolle: 'Kuule, jos mä suutun niin saatan sanoa sua rusinaksi! Ja se ei ole kauniisti sanottu vanhasta ihmisestä. ' Ei kuitenkaan sanonut, kohtelias kun oli. " Hyvä tavat kunniaan "Poikani, 3, oli leikkikoulun ensimmäisellä, ja hoitotädit ottivat yhteyttä huolestuneina, kun muut piirtelivät kaikilla sateenkaaren väreillä tikku-ukkoja, aurinkoja, kukkia jne, mutta poikani töhersi vain kaikkein synkimmillä väreillä jonkun pienen koukeron paperin yhteen ylä- nurkkaan. Tädit kysyivät että mitens kotona, onko jotain vakavampaa meneillään? Olin kyllä ihan öönä, sillä siihen aikaan oli vielä kaikki ihan OK. Pähkäiltyäni utelin sitten pojalta, että mitä ne piirretyt koukerot esittivät, johon poika vastasi kuin jälkeenjääneelle: 'En minä piirrä, minähän KIRJOITAN! '"