Aulangon Heikkilän Lomakylä

Tästä varmaan tulee hyvä alue, jos jaksavat kehittää. Tuula Alapeteri PATOJA PEKKA 03. 2010 22:05 Onko vinkkejä mistään ok vapaaparkkipaikasta aulanko /hämeenlinnan linnan alueella, kun ei mitään leirintäaluepalveluja tarvittaisi 1-2 yötä varten ja hämeenlinnaa olisi kiva silti päivä tai pari katsastaa...? PULKKI MARTTI 04. 2010 08:49 Hotellilta golf kentän vierestä tai tenniskentän parkkis, uimahallin luota rannasta(iso p alue) Linnan luota löytyy. Ahveniston maauimala kannattaa käydä katsomassa. 04. 2010 21:10 thanks, eiköhän se parkki noilla vihjeillä jo jostain löydy....

Aulangon Rauha – kuusi upeaa majoituskohdetta – Evon Luonto

  • Aulangon heikkilän lomakylä
  • Ajo-ohje
  • Ilma-vesilämpöpumppu vertailu 2018
  • Ruotsin.kansallislaulu - Plaza.fi
  • Mitä tehdä synttäreillä
  • Paljonko tupakka aski maksaa 2017 tiktok
  • Lentokonesuihkuturbiinimoottoriapumekaanikkoaliupseerioppilas in english

AULANGON LOMAKYLA (Hämeenlinna) - arvostelut sekä hintavertailu - Tripadvisor

Aulangon Rauha on kuuden majoituskohteemme muodostama erähenkinen kokonaisuus Hämeenlinnan Aulangolla. Se ei sijaitse kaukana korvessa, vaan Suomen väestöllisessä keskipisteessä, noin 100 kilometrin päässä Etelä-Suomen suurimmista kaupungeista. Katso Aulangon Rauhan rantakohteiden aluekartta. Entisestä Aulangon Heikkilän matkailualueesta uuteen kukoistukseen saneeratun Aulangon Rauhan kuusi monikäyttöistä kohdetta Rantahuvila, Suuri Huvila, Rantala, Rantapiilo, Privaatti ja Puistola soveltuvat mainiosti sekä yritys- että yksityisasiakkaidemme käyttöön. Isommille ryhmille vuokraamme lisäksi Rantalan ja Rantapiilon kokonaisuutta Aulangon Rantakolmikon nimellä. Aulangon Rauha täydentää Hämeenlinnan ja Aulangon matkailutarjontaa ja samalla asiakkaamme hyötyvät Aulangon jo olemassaolevasta palvelutarjonnasta. Kylpylä, puistometsä, Sibeliuksen Metsän luonnonsuojelualue, upea näkötorni, golf-kentät, ratsastustalli, Aulangonjärveä kiertävät patikkareitit sekä monet muut Aulangon palvelut ovat kaikki lähellä.

Lahden suunnasta: Lahden suunnasta tulevat poistuvat valtatie 10:ltä Viipurintielle ja ajavat sitä pitkin n. 1, 3 km, jolloin saavutaan mäen alarinteessä olevaan valo- ohjattuun ristetykseen, josta käännytään Aulangontielle. Aulangontietä pitkin ajetaan reilu 3 km, jolloin ollaan Aulangon hotellilla. Hotellilta jatketaan samaa tietä pitkin n. 1km, jonka jälkeen pienessä alamäessä on tienvittta oikealle, jossa lukee Aulangon Heikkilän lomakylä. Käännytään oikealle Aulangon Heikkilän tielle ja ajetaan soratietä n. 1km, jolloin saavutaan Cygnus-97:n pitopaikalle Aulangonjärven pohjoispäähän. Edellämainittujen ajoreittien varrelle tulee opasteet, joista esimerkki ohessa.

Ajo-ohje

Etusivu » Etuteltan puheet » Matkailu kotimaassa » Aulanko 24. 05. 2010 09:44 Oli suunnitelmissa mennä tutustumaan Hämeenlinnaan, mutta kun lueskelin vanhoja keskusteluja Aulangosta, niin rupesi vähän epäilyttämään. Heidän nettisivujen mukaan caravan-alue on ja sieltä löytyisi kaikki tarpeellinen. Yhdessä keskustelu kommentissa parin vuoden takaa oli kuitenkin, että caravaanareille olisi joku nurkka parkki-paikalla. Mikä on todellinen tilanne tänä päivänä? SIRKIÄ MATTI 24. 2010 16:24 Omakohtaista kokemusta ei ole paikasta. Aulangon lomakylä on Hämeenlinnan ainoa caravan alue. KETTULA MATTI 24. 2010 20:15 Olin siellä viime vuonna. Leirintäalue hyvä myös uimaranta. Hyvä päiväreissu, patikoiden Aulangon torniin maisemia katsoon ja tutus- tua ympäristöön. Hyvät mustikkamaastot. Kohti Aulangoa vaan!!! HAAPANEN TIMO 25. 2010 17:36 Selvennykseksi mainittakoooon ettei Aulangon lomakylästä ole tietääkseni moitittavaa löytynyt, vaan Aulangon leirintäalueesta, josta yrittäjä alueen vuokralle saatuaan savusti karavaanarit pois.

– Emme voi vain sanoa, että meillä on kiva paikka hyvällä sijainnilla. Syyskuussa pääsemme kiivaammin etsimään toimijoita. Emme välttämättä lähde hakemaan uutta leirintäalueyrittäjää, Laine kertoo. Katajistonrannan kartoituksessa Laine huomasi, että autiot hirsimökit leirintäalueen laidalla eivät olekaan niin huonokuntoisia kuin oli uskonut. Niillä saattaa olla hyödyntämismahdollisuuksia. – Tässä vaiheessa ei pureta mitään. Uuden toimijan kanssa selvitämme peruskorjaus-, purku- ja uudisrakennustarpeen. Yhteydenottoja kiinnostuneilta yrittäjiltä on tullut. Laine ei suostu vielä paljastamaan, millaisten toimijoiden kanssa ollaan tekemisissä. – Haussa on yrittäjä, joka matkailullisesti tukee koko Aulangon toimintaa ja lisää kävijämääriä, Laine valottaa. Alue yritetään pitää vireänä talvellakin. Laine toivoisi, että etenkin kievarina toimineessa Katajiston kartanossa voitaisiin pyörittää tilausravintolaa. Kultaperhon yrittäjät päättivät jättää perinteisen juhannuskokon polttamatta. Sen sijaan he sytyttivät itselleen läksiäiskokon viime perjantaina.

Kultaperho hyvästelee Aulangon – Hämeen Sanomat

Nykyaikaisesti varustettu monikäyttöinen rakennus sijaitsee upean luonnonkauniilla alueella romanttisen Joutsenlammen äärellä ja kivenheiton päässä Aulangon palveluista. Tutustu ja pyydä tarjous!

Hämeenlinnan kaupunki on aloittamassa uudelleen neuvotteluja Aulangon-Heikkilän lomakylän ja sen maa-alueiden hankkimisesta kaupungille. Kaupungingeodeetti Aki Järvisen arvion mukaan kestää kuitenkin loppuvuoteen ennen kuin yksityiskohtia asiasta päästään pohtimaan. Aulangon-Heikkilän lomakylä ja sen yhteydessä olevat 30 hehtaarin maat ovat myynnissä, kun alueen omistaja Karjaväen lomaliitto on lopettamassa toimintaansa ensi kevääksi. Hämeenlinnassa on alustavasti pohdittu Aulankojärven itärannalla sijaitsevan lomakylän hankkimista leirikeskuskäyttöön lapsille ja nuorille. Aulangon-Heikkilän alueen hintaa ei kuitenkaan ole vielä arvioitu. Radio Häme Tilaa Ylen uutiskirjeitä! Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat! Siirry tilaamaan

Kultaperho oy:n lähdön jälkeen Hämeenlinnaan ei jää leirintäaluetta. Aulangon leirintäalue tyhjenee syyskuun lopussa. Lomakylä Aulangon Heikkilä ja kievari lopettivat toimintansa jo elokuun 21. päivänä. Kaupunki uskoo löytävänsä uuden toimijan ensi kesäksi, mutta entinen yrittäjä Heikki Alutoin povaa päinvastaista. – Uudelta yrittäjältä vaaditaan kaikki kalusto lumiaurasta ruohonleikkuriin. Sitten pitää vielä investoida puoli miljoonaa. Lisäksi kaikki isot rakennukset ovat museoviraston suojelemia, joten muutoksien tekeminen ympäristöön on hankalaa, Alutoin luettelee. Alutoin ja vaimo Tuija Tunturi aikovat kerätä kaiken irtaimiston keittiön koneita ja suihkuja myöten. He myyvät suurimman osan tavaroista lokakuun ensimmäinen päivä alkavassa huutokaupassa. Toiminnan piti siirtyä keväällä 2015 Linnan Tilapalveluilta Linnan Kehitykseen, mutta siirto menikin Linnan Kiinteistökehityksen nimen alle. Alutoin sanoo, että uusi kiinteistöyhtiö vaati yrittäjiltä 500 000 euron investointia viiden vuoden sopimuksen aikana ja nelinkertaisen vuokran.