Åbo Svenska Teater Lipunmyynti

Lue lisää Åbo Svenska Teaterin ohjelmistosta: Lue lisää yhteislipuista: Ajankohtaista 15. 06. 2020 07:50 Tutkimus on VTT:n ja Linkker Oy:n toteuttama. 04. 2020 14:45 Seudullinen joukkoliikenne tekee vuonna 2020 arvion Föli-alueen mahdollisesta laajenemisesta. 01. 2020 11:09 Kaupunkilaiset voivat kokeilla kaupunkipyöräilyä maksutta kuukauden ajan.

Åbo svenska theater lipunmyynti 14

Åbo Svenska Teater on Suomen vanhin teatteri. Kaunis teatteritalo rakennettiin vuonna 1839. Teatteri on tunnettu korkeatasoisista esityksistään, joista yleisö pääsee nauttimaan loisteliaassa kodikkaassa salissa. Teatterin omat esitykset Lastennäytelmä När Farfar blev ett spöke (suom. Kun isoisästä tuli kummitus) on sympaattinen tarina yhteisistä muistoista ja hyvästi jättämisestä. Päänäyttämöllä esitetään draama Hemåt över isen (suom. Jään yli kotiinpäin). Tarina sijoittuu saareen. Se on kertomus nuoruudenrakkaudesta, josta voi kehittyä rakkaussuhde keski-iässä, vanhemmista, jotka eri tavoin pettävät sekä kanalaumasta, joka sekaantuu kaikkeen. Rinnakkaistarina sijoittuu samaan saareen ja vuoteen 1914. Seitsemän nuorta lähtevät naapurisaareen tansseihin. Palaavatko he? Esitys tekstitetään suomeksi ja ruotsiksi. Marraskuussa on jälleen koko perheen näytelmän vuoro Päänäyttämöllä. Hundarnas historiepjäs (suom. Koirien näytelmä historiasta) pohjautuu Mauri Kunnaksen kuvakirjaan. Näytelmässä seikkaillaan Suomessa 1500-1800-luvuilla.

27. 02. 2020 09:03 Åbo Svenska Teater seuraa Turun Kaupunginteatterin, Linnateatterin, Turun filharmonisen orkesterin ja Turun musiikkijuhlien jalanjälkiä; Åbo Svenska Teaterin esitysliput toimivat myös joukkoliikennelippuina syksystä 2020 lähtien! Teatterilippu toimii itsessään bussi- ja vesibussilippuna, ja sillä voi matkustaa Fölin busseissa ja vesibusseissa ennen ja jälkeen tapahtuman. Föli-lipun sisältävällä teatterilipulla voi matkustaa Fölissä 3 tuntia ennen ja 2 tuntia jälkeen esityksen. Lipulla voi matkustaa yhteensä neljä matkaa eli molempiin suuntiin voi käyttää tarvittaessa yhden vaihdon. Föli liikennöi Turussa, Kaarinassa, Raisiossa, Liedossa, Naantalissa ja Ruskolla, ja samat liput ovat voimassa koko alueella. Hemåt över isen- draama (suom. Jäätä pitkin kotiinpäin) ja koko perheen näytelmä Hundarnas historiepjäs (suom. Koirien näytelmä historiasta) tulevat kummatkin Åbo Svenska Teaterin Päänäyttämölle syksyllä 2020. Liput ovat yleisessä myynnissä 3. 3. alkaen teatterin uuden yhteistyökumppanin Lippupiste Oy:n kautta.

0 TILAISUUTTA Valitettavasti emme löytäneet yhtään tapahtumaa Lisätietoa artistista / tapahtumasta ÅBO SVENSKA TEATER Tervetuloa Suomen vanhimpaan teatteriin! Parhaat musikaalit, sykähdyttävää draamaa ja upeat tilat vuokrattavissa juhliin ja kokouksiin. Kurkista kulisseihin opastetuilla kierroksillamme.

Åbo Svenska Teater aloittaa yhteistyön Fölin kanssa | Föli

Eerikinkatu 13 20100 Turku Kotisivut → Åbo Svenska Teater (ÅST) on Suomen vanhin teatteri ja edustaa alueemme ja koko maamme historiallisia ja kulttuurisia arvoja. ÅST:n toimintaa ylläpitää teatteriyhdistys Åbo Svenska Teaterförening ry. Maamme vanhin yhä käytössä oleva teatteritalo toimii ÅST:n tyyssijana. Se vihittiin käyttöön vuonna 1839 ja talo toimi vuosina 1894-1919 Svenska Inhemska Teaterin toimitilana. ÅST syntyi kyseisen teatterin jatkajaksi vuonna 1919. ÅST on myös alueteatteri ja se kiertää Turunmaalla, Läntisellä Uudellamaalla ja Ahvenanmaalla. ÅST:n lippukassa Aurakatu 10, avoinna ti-la 12-18 sekä 1 tuntia ennen esitystä. puh. 02-2777377, ÅST:s biljettkassa Auragatan 10, öppet ti-lö 12-18 samt 1 timme före föreställning. 02-2777377,

Bebbe Ahlfors ja Trio Flamme esittävät niin ikään marraskuussa tragikoomisia balladeja ja rakkauslauluja. Joulukuussa on jälleen vuorossa teatterin perinteinen joulukonsertti. Draamaa ja festivaalia För att du är min (suom. Koska olet minun) Studionäyttämöllä on näytelmä Edith Södergranin ja Hagar Olssonin suhteesta. Kevään FinFringe-festivaali jouduttiin valitettavasti perumaan, mutta se järjestetään teatteritalossa pienemmässä muodossa marraskuussa. Åbo Svenska Teater toivottaa ryhmät tervetulleiksi opastetulle kierrokselle teatterin kulisseihin ja työpisteisiin. Tämän lisäksi teatteri järjestää myös avoimia kierroksia. Teatterin tilat ovat myös vuokrattavissa yksityiskäyttöön, ja esimerkiksi ravintola Tiljanissa kauniit kristallikruunut luovat tunnelmalliset puitteet onnistuneelle juhlalle tai kokoukselle.

Åbo svenska theater lipunmyynti square

Esitys tekstitetään ruotsiksi ja suomeksi. Syyskiertueella on lapsille vielä tarjolla Grus Grus Teaterin veikeä esitys Koivuhiiri ja päästäinen. Kaksi näytelmää siirtyy keväästä syksyyn. Aistikas lukudraama Kärleksbrev (suom. Rakkauskirjeitä) palaa sekä kiertueelle että Päänäyttämölle, rooleissa Jonna Järnefelt ja Nicke Lignell. Hauska ja koskettava Bror Österlundin esittämä monologi Allt som är underbart (suom. Ihaninta elämässä) esitetään sekä Studionäyttämöllä että kiertueella. Musiikkia Candide-operetti on satiirisen operetin, koomisen musikaalin ja ironisen oopperan yhdistelmä, joka nähdään lokakuussa Turun konserttitalossa. Tiljanilla kuullaan kaksi Flame Jazz -konserttia sekä lokakuussa uudemman kerran talvella suuren suosion saanut Vysotskij – Sången som brast/ Katkennut laulu. Ohjelmistossa on myös kaksi juhlakonserttia: yksi suurelle elokuvasäveltäjälle Michel Le Grandille ja toinen 80-vuotiaalle Kaj Chydeniukselle, jossa maestro itse on mukana. Marraskuussa on tarjolla Bellmanin teksteihin ja musiikkiin perustuva ilta.

 1. TV-sarjat: DVD - Discshop.fi
 2. Åbo svenska teater lipunmyynti
 3. Mtv fi kirjautuminen tv
 4. Auton akkutesti 2017
 5. Laivan pienoismalli hinta
 6. Åbo svenska theater lipunmyynti 12
 7. Parhaat camping paikat valley
 8. Pirkkalan autosähkö mustafa
 9. Åbo svenska theater lipunmyynti 14
 10. Åbo svenska theater lipunmyynti
 11. Sähkövinssi rock 12v for sale

Varaukset HUOM! Lipunmyyntimme teatterissa ja ä on suljettu kesän ajan. Yleisömme ja henkilökuntamme terveys on meille ensisijaisen tärkeää. Tahdomme tehdä teatterikäynnistä, yleisön saliin sijoittamista myöten, mahdollisimman turvallisen ja miellyttävän kokemuksen. Seuraamme tarkasti viranomaisten ja Suomen teattereiden liiton ohjeistusta toiminnassamme. Lipunmyyntimme aukeaa jälleen 4. 8. klo 12 ja odotamme innolla, että tapaamme jälleen täällä teatterissa syyskuusta alkaen. Elokuussa lipunmyynti on auki ti-pe klo 12-14 ja klo 15-18. Ryhmämyynti on auki ma-pe klo 9-16, puh 02-277 7379 tai maria. weckman(a) HUOM! Varatut liput tulee lunastaa kahden viikon sisällä varauksesta, muuten varaus peruuntuu automaattisesti. Liput voi lunastaa lippukaupoista. E-lippuja ei tarvitse erikseen tulostaa tai vaihtaa paperilipuiksi teatterin lipunmyynnissä. Riittää että lippu näytetään puhelimesta vahtimestarille teatterisalin ovella. - Internetvaraukset osoitteessa. Varaa lippusi täältä. Voit tulostaa liput kätevästi kotona.

SUURI NÄYTTÄMÖ FORK, Chapter 1: The End A B C (erittäin rajattu näykyvyys) Kuuntelupaikka (ei näköyhteyttä lavalle) Aikuinen 60 55 50 20 Ryhmä (väh. 20 hlöä) 57 52 47 Saman illan lippu 25€ - koskee opiskelijoita ja työttömiä Vi är bara mänskor 40 35 30 Eläkeläinen 25 Opiskelija* 15 Lapsi/ Koululaiset 10 Ryhmä (väh 20 hlöä) / Teatteriasiamiehet 33 28 23 Opiskelijalippu saman päivän näytökseen *Varusmiehet, siviilipalvelusmiehet ja työttömät maksavat opiskelijahinnan. Kysy teatterialan alennuksia lipunmyynnistä. Mary Poppins Premium 120 - vain pe-la 88 75 84 70 Lapsi (max 15 vuotias) 44 38 Perhelippu (2 aikuista + 2 lasta, max. 15 vuotias) 220 Pyörätuoli** Ryhmät / Teatteriasiamiehet 82 68 ** Varattavissa ainoastaan teatterin kautta.