Kyllö Hammaslääkäri Ajanvaraus

Ajanvaraus ma–pe klo 8–16 p. 014 266 0126 Kiireettömissä asioissa soita mielellään klo 12 jälkeen. HUOM. Jos olosi on vähänkin flunssainen tai tunnet itsesi muulla tavalla kipeäksi, peruthan ajanvarauksesi hammashoitolaan. Viikot 26. -33. suun terveydenhuollon toiminta supistetumpaa. Suuhygienistille voit varata ajan myös sähköisen asiointipalvelumme kautta. Varaa aika netissä Jos ajanvaraus on ruuhkautunut, voit jättää soittopyynnön Takaisinsoittopyynnön voi jättää puhelun aikana annettujen ohjeiden mukaan. Jätä soittopyyntö hammashoitoloiden ajanvaraukseen netissä Jätä soittopyyntö vastaanottoajan perumiseksi, kun kyseessä kiireellinen ajanperuutus. Säynätsalon hammashoitolan ajanvaraus Päivystys kiireettömissä asioissa Kiireettömissä asioissa ajanvaraus hoituu numerossa 014 266 2319. Säynätsalon hammashoitolan toiminta on ajanjaksolla 29. 6. -31. 7. 2020 Jyväskylän keskustan Mehiläisen tiloissa (Kauppakatu 35, 4. krs). Päivystys Päivystämme Säynätsalossa arkisin klo 8–16. Säynätsalon hammashoitolan päivystystoiminta on ajanjaksolla 29.

Hammaslääkäri turku

Ajanvaraus

  • Kyllön terveysasema | Jyväskylä.fi
  • Kyllön hammashoitola - Hammashoitola - Jyväskylä - Klinik.fi
  • Onnellinen kahden kodin lapsi e
  • Anjalankosken Teatteri |
  • Kyllö hammaslääkäri ajanvaraus remix
  • Mtv3 yhteystiedot
  • Ravintola pallogrilli laajasalo
  • Kyllö hammaslääkäri ajanvaraus

Kyllö hammaslääkäri ajanvaraus remix

Kyllö hammaslääkäri ajanvaraus lyrics

Kirjaudu maksuttomaan Oma Fonecta -palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja. Tietoa meistä Jyväskylän kaupunki Kyllön hammashoitola sijaitsee kunnassa Jyväskylä, alueella Mäkimatti. Se on perustettu 15. 3. 1978. Se on kunta, jonka toimiala on hammashoito. Voit selvittää sen päättäjät, taloustiedot kuten liikevaihdon ja muut yritystiedot Finderissa. Hammaslääkäri Petri Poutamo Raimonkuja 33 40500 JYVÄSKYLÄ Pihlajalinna Hammasklinikka Jyväskylä Cygnaeuksenkatu 8 40100 JYVÄSKYLÄ Hammaslääkärikeskus Hammasvirta Kauppakatu 14 A 40100 JYVÄSKYLÄ Hammaslaboratorio Ceramic Arts / Jyväskeskuksen Hammashuolto Oy Kauppakatu 31 Jyväskeskus 1kerros 40100 JYVÄSKYLÄ Suuhygienisti Tarja Kuula/ Hammas Mehiläinen Kauppakatu 31 B 40100 JYVÄSKYLÄ Hammaslaboratorio SR-Hammas Oy Sepänkatu 14 B 40720 JYVÄSKYLÄ Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Arkisin hammashoitoloiden aukioloaikana Jos potilaalla ei ole hengenvaaraa, mutta hän tarvitsee hammashoitoa kiireellisesti, soita aina ensin suun terveydenhuollon ajanvaraukseen arkisin klo 8–16. Hammashoitoloiden aukiolojen ulkopuolella Potilaita palvelee Keski-Suomen keskussairaalan yhteispäivystys, jonka puhelinneuvonta arvioi vaivan kiireellisyyden, antaa hoito- ja toimintaohjeita sekä tarvittaessa ohjaa potilaan tarpeenmukaiseen hoitoon.

Tutustu Kanta-palveluihin Lastenlääkäri-chat Keski-Suomen sairaanhoitopiirin chat on tarkoitettu perusterveiden 0–10-vuotiaiden lapsipotilaiden vanhemmille. Pysäköinti terveysaseman alueella Kyllön paikoitusalueet on varattu Kyllön terveyspalvelujen asiakkaille. Pyydämme asiakkaita tulemaan ajoissa paikalle. Pysäköinti terveysaseman pihalla on maksullista. Lisätietoa pysäköinnistä Jyväsparkin sivuilla. Kyllön asiakkaat voivat käyttää myös Keski-Suomen keskussairaalan pysäköintitaloa. Pysäköinti keskussairaalan alueella: linkki sairaanhoitopiirin sivulle Suosittelisitko meitä? Mittarissa näkyy asemallamme annettu asiakaspalaute suhdelukuna. Tavoitelukumme on yli 70. Yhteydenotot palveluja koskevissa asioissa: Kyllön terveysaseman osastonhoitaja p. 014 266 2028 tai apulaisylilääkäri p. 014 266 2053.

Milloin päivystykseen?