Kaisa Mäkäräinen Jarkko Siltakorpi

Mäkäräinen kertoo haastattelussa harkinneensa uransa lopettamista ensi kertaa viime kaudella. Hän kertoo kuluvan kauden olleen raskas muttei ole vielä tehnyt päätöstä ensi kaudesta. – Pidän yhä työstäni ja pärjäänkin ihan hyvin. Joka tapauksessa se on elämääni. Vaikka 36-vuotias Mäkäräinen on maailmancupia aktiivisesti kiertävistä urheilijoista iäkkäin, hän ei koe itseään vanhaksi nuorempien kilpakumppaneiden seurassa. – Kun olet elänyt samanlaista elämää siitä lähtien, kun aloin kiertää maailmancupia 2005, unohtaa helposti, kuinka vanha olet. Olet siellä 10 vuotta itseäsi nuorempien kanssa, mutta elät samalla lailla heidän kanssaan. Silloin asiaa ei näe yhtä hyvin kuin, jos olisit ulkopuolella. Mäkäräinen sijoittui torstaina Oslon Holmenkollenilla pikakilpailussa 12:nneksi. Maailmancupissa on jäljellä vielä lauantaina takaa-ajo ja sunnuntaina kauden huipentava yhteislähtö. Mäkäräinen on tällä hetkellä maailmancupin kokonaiskilpailussa seitsemäntenä. Eroa viidenteen sijaan on kuitenkin vain 20 pistettä.

Kuvagalleria: Kaisa Mäkäräinen esittelee uuden kotinsa - "Tärkein paikka maailmassa"

Kaisa mäkäräinen jarkko siltakorpi league of legends

Olohuoneen kattolamput Secto Design. Komea Tulikiven takka on olohuoneen katseenvangitsija. Halkohylly Puuartisti. Kaisa on nauttinut uuden kodin rakennuksen tuomasta vaihtelusta. – Olin viime syksynä normaalia enemmän kotona, jätin muun muassa yhden Euroopan leirin väliin. En laita mitään sen piikkiin, että on ollut taloprojekti. Oli kiva, että sai olla välillä muiden asioiden kuin urheilun kanssa tekemisissä. Kun perusrakennusasioiden valikointi alkoi puuduttaa, käytin aikaa sisustustuotteiden miettimiseen. Kun on asunut vuosien mittaan paljon hotelleissa, on päässyt testaamaan mikä toimii ja mistä tykkää. Opettajan työstään virkavapaalla oleva Kaisan avomies Jarkko Siltakorpi on toiminut sekä Kaisan huoltajana harjoituksissa ja kilpailuissa että ollut mukana talon rakennusprojektissa. Teknisen työn opetuksessa karttunut osaaminen on tullut tarpeeseen. Matkapäiviä kertyy kilpaurheilijan huoltajallekin paljon, joten isäntäväki on ollut paljon poissa rakennusaikana. Kaisa pääsi muuttamaan uuteen kotiinsa lokakuun 2016 lopussa.

Kaisa mäkäräinen jarkko siltakorpi fit

  1. Kaisa Mäkäräinen puhuu rakkaastaan
  2. Kaisa Mäkäräinen, Jarkko Siltakorpi ja Danielo Müller: Mäkäräisen miehellä ja Suomen huoltopomolla tulinen välikohtaus
  3. Kaisa mäkäräinen jarkko siltakorpi ho
  4. Kaisa mäkäräinen jarkko siltakorpi build

Kaisa mäkäräinen jarkko siltakorpi ho

Koko ajan kimpassa Joensuussa tukikohtaa pitävä pariskunta reissaa Mäkäräisen treeni - ja kisaohjelman mukaan yhdessä ympäri maailmaa. Viime kauden lopusta lokakuun loppuun he ovat olleet yhteensä 106 päivää reissussa. – Mulla ei ole muita vaihtoehtoja kuin Jarkko. Jos olisi, voisin harkita. Mutta jos olisi joku ulkopuolelta, sille pitäisi maksaa muukin kuin ruokapalkka. Parisuhteen ja urheilusuhteen yhdistäminen vaatii pitkää pinnaa. – Niinhän sitä luulisi, ettei meillä ole koskaan riitaa. Välillä tuntuu, että me ollaan liikaakin yhdessä. Mutta se on mennyt monta vuotta näin, ja se on toiminut. Toki meidän siviili - ja urheiluroolit hieman eroavat, mutta pohjimmiltaan olemme samanlaisia kotona ja urheilussa. Lähimmäisen läsnäolo antaa tukea ja turvaa. – Onhan se hienoa esimerkiksi vuoristovaelluksilla olla yhdessä, kun tiedän, että jos vedän nokalleni, en jää sinne. Luotsit selkänojina Siltakorven lisäksi valmentaja Jarmo Punkkinen on suomalaistähden selkänoja. Luisteluhiihdon ekspertti suunnittelee Mäkäräisen treeniohjelmat ja on läsnä satunnaisesti harjoitus - ja kilpailumatkoilla.

Eikö niitä muka ole pitkällä uralla jo ollut? "On varmaan joku, mutta ei monta. Totta kai se houkuttaa, olisi hauska nähdä, millainen tulos olisi. Kun tulisi nolla-ammunta, ja nopeat nollat. Mieluusti neljän ammunnan kisoissa, mielellään arvokisoissa. Ja olisi aivan sairaan hyvä suksi ja sikahyvä hiihto. " Suosikkihiihtäjän suosion kääntöpuoli Uran alussa kehitys oli nopeaa. Kaisa Mäkäräinen vaihtoi maastohiihdon ampumahiihtoon parikymppisenä. Jo vuoden kuluttua hän oli A-maajoukkueessa ja pääsi kiertämään maailmancupin kisoja. Siitä huolimatta, etteivät esimerkiksi vanhemmat olleet lajinvaihdosta lainkaan innoissaan eikä Kaisalla ollut aluksi edes omaa asetta. Toisaalta motivaatiota on riittänyt näinkin pitkään ehkä juuri siksi, että kaikki on alun perin lähtenyt niin vahvasti omasta tahdosta. "Kaikki piti myös tehdä itse. Ei kukaan tuonut mulle valmiina jotain saksalaista valmennusjärjestelmää. " Ampumahiihto ei ollut vielä Kaisan aloittaessa 2000-luvun alussa Suomessa järin suosittu laji.