Mikä Leipä Olet

  1. Mikä leipä olet testi

Nimimerkki: Satu Kinuskileipomo: Kinuskileipomo Satu Kuka olet? Olen 17-vuotias lukiolainen Pohjois-Suomesta ja perheemme neljästä lapsesta nuorin. Leipomisen lisäksi harrastan lenkkeilyä ja kuntosalia ja teen myös paljon käsitöitä. Koska innostuit leipomisesta ja miten se tapahtui? Innostuin leipomisesta jo aivan pienenä. Kuulemani mukaan olen jo kolmevuotiaana letittänyt mummon kanssa pullapitkoja. Aika pitkälle leivontainnostukseni onkin syntynyt juuri mummon kanssa vietetyissä leivontahetkissä. Myös vanhemmat siskoni pitävät leipomisesta, joten innostus on tavallaan kulkenut suvussa. Kuinka usein leivot? Minkälaiset jutut saavat sinut innostumaan? Pidän erityisesti leivän leipomisesta ja leipää tuleekin leivottua viikoittain. Tuore leipä arjen kiireen keskellä on pieni pala luksusta! Makeita herkkuja leivon vähän harvemmin. Lähinnä silloin, kun siihen on jokin erityinen syy, mutta joskus toki ihan ilman syytäkin. Innostun uusista raaka-aineista ja sellaisista resepteistä, joissa on jotain minulle uutta, jota en ole vielä kokeillut.

Mikä leipä olet testi

Ennen työtäni Karl Fazer Cafén kondiittorimestarina olen työskennellyt kondiittorimestarina muissa ravintoloissa, kahviloissa sekä suklaaputiikeissa. Olen toiminut myös yksityisyrittäjänä ja opettajana Stadin Ammattiopistossa.

Tai tyttökaveri tulee kahville. Aina buukannut päivänsä täyteen, ettei meille jäisi mitenkään mahdollisuutta kahdenkeskiseen aikaan. Piti itsensä kiireisenä, ettei kohtaamiseen jäisi aikaa. Yritin aikani järjestää elokuviin menoja, ravintolaillallisia, standup keikkoja, yms, aina torjunta. Tai sanoi joskus että mee jonkun kaveris kanssa tai pojan kanssa elokuviin. Lopetin sitten nämä ehdottelut, ja totutin itseni huonoon parisuhteeseen, jossa vain pyöritetään arkea ja kuskataan lapsia. Kireä tunnelma lisääntyi itsellänikin, ja kiukustuin pienistäkin asioista, ja tuli välillä äreiltyä jostakin aivan lapsellisesta. Toki piikittelyä ja halveksivaa ylimielistä käytöstä tuli vaimoni puolelta. Vaikka mahdollistin kotiorjan roolillani hänen menonsa ja harrastuksensa. Hän siis harrastaa triathlon urheilua, harkkaohjelmaa on lähes päivittäin, useimmiten ne kestää 2-3 tuntia. Lopulta hän otti asian esille, ja syyllisti minua huonosta parisuhteesta, koska "eihän me edes käydä missään yhdessä". Et koskaan yllätä ja vie minua esim ravintolaan tms, sanoi vaimoni.

  1. Jonna Leppänen - Page 3 of 743 - muoti- ja lifestyle blogi
  2. Mikä leipä odet.com
  3. Novita neuleohjeet lapaset