Kuin Raivo Äiti

  1. Saako äiti olla aggressiivinen? Kuin raivo äiti -esitys käsittelee vanhemmuuteen liittyviä tunteita, joista ei juuri puhuta | Yle Uutiset | yle.fi
  2. Kuin raivo anti virus
  3. Kuin aman

04. 2015 klo 05:58 Scorsese luottaa Thelma Schoonmakeriin Yksi nykyaikaisen elokuvan pitkäaikaisimpia tekijöitä ja vallankumouksellisimpia naisia elokuvassa on tammikuussa 75 vuotta täyttänyt Thelma Schoonmaker. Marti... Lue loput 22. 01. 2015 klo 01:16 Kymmenen suosikkia: Joon-ho Bong Vaikka elokuvateatterimonopoleista voi vääntää kättä, levittäjien suhteen Suomi tarjoilee leffamaana usein varsin positiivisia yllätyksiä: esimerkkinä heinäkuu... Lue loput Jussi Sandhu 26. 06. 2014 klo 06:11 Elokuvaa ja eskapismia urheiluhulluille Jos jääkiekon MM-kisojen jälkeen urheilufanin leffahammasta kolottaa, voi viihdyttää itseään monipuolisella urheiluelokuvatarjonnalla. Kaikkea löytyy jääkiekos... Lue loput 16. 05. 2013 klo 08:14 Naiset kameran takana elokuva-alalla Elokuva-ala on monella tapaa moderni ja avarakatseinen ammattikenttä, mutta valitettavan usein tunnettu vahvasti miesten alana. Siitä huolimatta myös naiset ov... Lue loput 05. 03. 2013 klo 09:56 Maailman avoin elokuva avautuu Parisen viikkoa sitten netissä alkoi kiertää pienoisen kohun saattelemana pitkä New York Timesin artikkeli kiehtovasti klikkaamiseen houkuttelevalla otsikolla...

Saako äiti olla aggressiivinen? Kuin raivo äiti -esitys käsittelee vanhemmuuteen liittyviä tunteita, joista ei juuri puhuta | Yle Uutiset | yle.fi

Lue loput 24. 2013 klo 04:35 Aiheeseen liittyvät uutiset Saman kategorian TOP-leffoja Suosituksia Kommentit Brutus Käyttäjä 07. 11. 18 klo 12:57 Ei kyllä yhtään tarvitse ihmetellä miksi Scorsese ylipäänsä tarttui tähän tarinaan. Kuin raivo härkä on k... Lue loput Paranoid 07. 18 klo 11:22 Olin välttynyt näkemästä tätä leffaa, ehkä tietoisestikin. Olikin aika paljon sellainen kuin mielikuvissani ennakkoon rakent... Lue loput barros 05. 02. 17 klo 03:46 Puolella tähdellä alennan arvoa tälle teokselle, mutta muistelin että kyseessä olisi huonompikin leffa. Nyrkkeilykohtauksissa väli... Lue loput Nyrkkeilykehä toimii symbolisena kiirastulena ja allegoriana syntien sovittamiselle. rating 100, 000 E-Mies 01. 2009 17:50 Robert De Niro on suorastaan ilmiömäinen tulisen ja vainoharhaisen Jaken roolissa. rating 100, 000 Cuomi 12. 2005 17:26 Noin 45 minuutin ajan elokuva pysyy mielenkiintoisena, mutta jäljelle jäävänä aikana joudutaan seuraamaan vain ja ainoastaan kaikkia hakkaavaa kusipäätä. rating 50, 000 SuKuNa 14.

perjantai, 15. kesäkuu 2018 Tämän päivän ahdistus sai huomattavaa helpotusta, kun äiti ojensi jälleen kerran auttavan kätensä <3 Suuri kiitos rakas äitini <3 Vaikka tämän päivän huolet eivät olleet itse, eikä kenenkään läheiseni aiheuttamia, romahdin ihan pohjalle. Elän niin raskaita elämän vaiheita, etten kestä yhtään uutta pettymystä. Silti tämäkin päivä tuntui lähes pahemmalta, kuin maailmanloppu. Onneksi minulla on maailman paras äiti <3 Viikko on neitin kanssa pyöritty kahdestaan ja reilun tunnin päästä mieheni saapuu Ruotsin työmatkalta kotiin. Neiti on taas väkerrellyt joka päivä isälleen kaikkea kivaa; Tehnyt sokerimassasta ihanan puhelimen, jäätelön ja käärmeen, muovailusavesta myöskin jäätelön, jonka hän maalasi kivan väriseksi. Odottamassa on myös iso maalattu revontuli- taideteos, kortti ja kirjoista taiteltuja siilejä:) Tuliaisia neiti odottaa innolla. Kissojen ja koirien kanssa tämä viikko meni huomattavasti viime kertaa paremmin, eikä meillä ole muutenkaan ollut mitään ongelmia.

Kuin raivo anti virus

Hän oli menettänyt hohdon elokuvien tekemiseen, ja sama into puuttui jolla Taksikuski ja Sudenpesä valmistui. Onneksi hän tarttui aiheeseen sillä kovan työn ja maanisuuden kautta kaikki purkautui Kuin raivo härkään. Elokuvan visuaalisuudesta tulee suurestikin plussaa. Mestarikuvaaja Michael Chapman osoitti taitonsa jo Taksikuskissa ja tässä hän loistaa. Kamera viedään kehään sisälle, jossa ei säästellä rujoutta ja iskuja. Todella realistista menoa ja monet kohtaukset tatuoituvat mieleen pysyvästi. Kameralle saatiin tallennettua hyvinkin vastenmielistä materiaalia, joka herättää inhoa nyrkkeilyä kohtaan. Onko tämä tosiaankin viihdettä josta ihmiset nauttivat? Elokuvalle oli oikea valinta kuvata se mustavalkoisena. Värillisenä homma ei olisi toiminut. Robert De Niro tunnetaan vahvoista näyttelijänlahjoista ja suuresta muuntautumiskyvystä. Metodinäyttelijöiden perinnettä kunnioittava Robert De Niro on Jake La Motta. Hyvin vahvasti mies paneutui hahmoon ja tuloksena on historiaan jäävä suoritus.

2013 15:35 Videot Kuvat 0% 1% 2% 8% 12% 26% 25% 24%

Kaikilla on äiti ja mielipide siitä millainen hänen pitäisi olla. Saako äiti olla temperamenttinen, impulsiivinen, järjetön, ailahtelevainen, mutta silti äiti, ja hyvä sellainen? Kuin raivo äiti on kipeän hauska ja rehellinen kuvaus erään äidin elämästä, tarina tempoilevasta ylisuorittajasta, joka kilpailee kellon kanssa ja heittelee hampurilaisia seinään. Esitys tarttuu rohkeasti äitimyyttiin ja pyrkii ravistelemaan sitä. Näytä lisää Kuin raivo äiti on näyttelijä Hanna Vahtikarin kirjoittama näyttämöteos, joka paljastaa äitiyden kaikki puolet: arjen hillittömyyden, äärirajoilla piilevän huumorin, padotun aggression ja kaiken takana loistavan rakkauden. Näyttämöllä Vahtikarin kanssa nähdään säveltäjä ja muusikko Marzi Nyman, joka vastaa esityksen musiikista. Esitys tarjoaa uuden tulokulman: ihmisäiti. Hän on ennen kaikkea ihminen, joka sattuu myös olemaan äiti. Ihmisäiti astuu lavalle kuin Jake LaMotta kehään – kaikkensa antaen! Kuin raivo äiti sai ensi-iltansa Musiikkiteatteri Kapsäkissä 12.

Kuin aman

  • Kiitos äiti - särkynyt enkeli - Vuodatus.net -
  • Netflix sarjat top
  • Halpa majoitus ivalo to stockholm
  • Joulun 2017 elokuvat
  • Kuin raivo äiti Espoon Kaupunginteatterissa - S-kanava.fi

Hyvällä aggressiolla on roolinsa myös Kuin raivo härkä -elokuvassa: sen avulla Jake LaMotta voittaa kultaa.

Hahmosta rakennetaan hyvin ristiriitainen persoona, johon katsoja vihastuu mutta samalla myös tuntee sääliä häntä kohtaan. Paljon puhuttu De Niron fyysinen muodonmuutos on kieltämättä säpsähdyttävä. Huippunyrkkeilijän kunto vaihtuu elokuvan edetessä lihavaksi vitsiniekaksi. Kieltämättä suuri kiitos kuuluu De Nirolle siitä, että elokuva edes valmistui. Sillä hän oli se joka laittoi elokuvan alulle. Harmi että De Niro on ajautunut nykyään hieman vaatimattomiin rooleihin, sillä tämä todellakin osoittaa, että miehessä on vimmaa kuin pirussa. De Niron vastapainoksi elokuvaan otettiin monia amatöörinäyttelijöitä, joka oli oikea päätös. De Niroa säestää Pesci hieman enemmän sovintoon hakevana veljenä. Cathy Moriaty kaltoinkohdeltuna vaimona. Valitettavasti hänen uransa ei lähtenyt nousuun vaan jatkui enemmänkin b-luokan elokuvissa. Spike Leen ja Coenin veljesten elokuvissa kunnostautunut John Turturro vilahtaa myös pienessä roolissa. Kaiken kaikkiaan De Niro, Scorsese ja käsikirjoittajana toiminut Paul Schrader yhdessä saivat aikaan vahvan elokuvan, joka on elokuvataidetta puhtaimmillaan ja samalla matka miehiseen identiteettiin ja raivoon.

Mielenosoittajat eivät malttaneet kuunnella virkamiesten esitystä ollenkaan, vaan huusivat ja herjasivat koko ajan väliin. "Te valehtelette! Paska Vantaa, liitytään Helsinkiin! Buu! " Virkamiehet saivat jotenkuten esityksensä pidettyä, ja olihan se rationaalista numeroa ja rahalaskelmaa toisensa perään, asiaa joka vain suututti lapsiaan ja kouluyhteisöään varjelevia tuomelalaisia. Sitten tuli keskustelun vuoro. Kiivas huutelu jatkui, virkamies valitsi mikrofonivuoroon maltillisimman näköisiä ihmisiä. "Tuomelan koulu on terve rakennus, ei se tarvitse remonttia! On sitä ennenkin syöty luokkahuoneissa! " "Muutimme tänne juuri pienen ja turvallisen koulun takia, nyt muutamme muualle! " "Eikö Vantaata kiinnosta hyvät veronmaksajat, meitä on täällä paljon! " Aiheellisia ja tärkeitä kysymyksiä esitettiin. "Miten Vantaa turvaa lasten turvalliset koulumatkat vilkasliikenteisten teiden varsilla? " "Onko Vantaalla varaa lakkauttaa tervettä koulurakennusta ja siirtää lapsia mahdollisesti sisäilmaongelmaisiin huonoihin rakennuksiin? "

Paikkoja rajoitetusti. Siirry ostamaan liput Aika Pe 17. 7. klo 19:00 - 20:15 Sijainti Muhasaaren Teatteri, Muhasaarentie 246, 57810, Savonlinna WWW-osoite Järjestäjä Ei ilmoitettua järjestäjää Avainsanat Kulttuuri, Teatteri Katsottu 119 kertaa