Päivi Räsänen Ikä

  1. 60 vuotta täyttävä Päivi Räsänen (kd.) katuu vain yhtä asiaa – Video: Räsänen perkaa neljä sanaa ja hyvää pullaa – Hämeen Sanomat
  2. Donald trump ikä
  3. Päivi räsänen blogi
  4. Päivi räsänen ikea.com

Kansanedustaja Päivi Räsänen sai 1940-luvulla tehdyn jakun anopiltaan. Miehensä Niilo Räsäsen kanssa juhlinut Päivi Räsänen pukeutui todelliseen kierrätysmuotiin. JENNI GÄSTGIVAR Kansanedustaja Päivi Räsäsen ( kd. ) valtiopäivien avajaisissa kantamaan musta - kultaiseen jakkuun liittyi erityinen tarina. Vaatteella on ikää peräti 70 vuotta. - Tämä on anoppini vanha ja peräisin 1940 - luvulta. Anoppi on jo kuollut, mutta hän halusi antaa tämän minulle, että voin käyttää tätä jossakin. Tämä oli hänen juhlajakkunsa, Räsänen kertoi. Jakku on kestänyt aikaa hyvin. Vain joistain kohdista se oli rispaantunut sen verran, että vaati korjaamista. - Olemme anopin kanssa myös aika samankokoisia! Olen pitänyt tätä aiemminkin jossain, mutta nyt ensimmäistä kertaa näissä eduskunnan juhlissa. Vintage - jakkuunsa Räsänen oli yhdistänyt pitkän mustan hameen, joka myös löytyi valmiina omasta vaatekaapista. Kansanedustaja kertoi pitävänsä valtiopäivien avajaisia tärkeänä juhlana. - Tämä kuvastaa jollakin tavalla eduskunnan arvovaltaa ja merkitystä, että valtiopäivät avataan juhlavasti.

60 vuotta täyttävä Päivi Räsänen (kd.) katuu vain yhtä asiaa – Video: Räsänen perkaa neljä sanaa ja hyvää pullaa – Hämeen Sanomat

Sisäministerinä Räsänen kunnostautui myös ex-huumepoliisin Jari Aarnion vyyhdin purkamisen alullepanijana (2013). Räsänen teki tutkintapyynnön Valtakunnansyyttäjänvirastoon. Hän halusi selvittää, että kuka oli vastuussa siitä, että poliisissa ei toimittu määräysten mukaan. HäSa Päivi Räsänen avaa, mitä tarkoittaa hänen medialausahduksensa "hyvää pullaa". Päivi Räsänen Riihimäellä asuva poliitikko (kd. ), lääketieteen lisensiaatti (1984) ja kirjailija. Eduskuntaryhmän puheenjohtaja. Syntynyt 19. 12. 1959 Sonkajärvellä Pohjois-Savossa. Vietti lapsuutensa Joutsenon Konnunsuolla (nyk. Lappeenranta) Etelä-Karjalassa. Valittiin vuonna 1993 Riihimäen kaupunginvaltuustoon. Valittiin toisella yrittämällä eduskuntaan Hämeen vaalipiirin edustajana vuonna 1995. Nyt eduskunnassa seitsemättä kautta. Vuonna 2003 Räsänen valittiin eduskuntaryhmänsä puheenjohtajaksi ja 2004 puolueen puheenjohtajaksi. Räsänen on valtaosan eduskuntaurastaan ollut oppositiossa. Vuodet 2011–2015 hän työskenteli sisäministerinä.

Donald trump ikä

Riittävä suojavarustus myös toisi mahdollisuuden vierailla ikääntyneiden luona, Räsänen muotoilee. Vapaa-aika Politiikka Ihmiset Hyvinvointi Riihimäki Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Päivi räsänen blogi

  1. Päivi räsänen ikea family
  2. Omaishoidon tuki 2019
  3. Päivi räsänen ikea.com
  4. Lähitapiola keski suomi
  5. Päivi leiwo

Päivi räsänen ikea.com

Perheeseen kuuluu puoliso, viisi aikuista lasta ja kuusi lastenlasta. Viettää varsinaisen syntymäpäivänsä eduskunnassa ensi vuoden valtion talousarvion kimpussa. Juhlii syntymäpäiviään myöhemmin perhe- ja ystäväpiirinsä kesken.

Vuonna 2011 vastaava luku oli enää 30–40 prosentin luokkaa. Päivi Räsänen kertoo, mitä hänelle tulee mieleen sanasta kannabis. Juttu jatkuu videon jälkeen. Päätöksenteko on joukkuepeliä ja harvoin yksi ihminen saa päätöksistä kunniaa. Räsänen on kuitenkin ylpeä kolmesta asiasta, joihin hän on ollut vaikuttamassa. – Kotihoidontukea oltiin lyhentämässä tai ajamassa alas. Taistelin ministerinä, että näin ei kävisi, ja lapsilla olisi mahdollisuus kotihoitoon. Välillä näytti, että olen häviämässä, mutta niin ei onneksi käynyt. – Osaltani olen ollut vaikuttamassa saattohoidon tason kohentamisessa. Näen inhimillisen saattohoidon vastauksena siihen vaatimukseen, että eutanasia olisi laillistettava. Räsäsen uran alkuvaiheessa yksi hänen kampanjansa teemoista oli lapsipornon hallussapidon kieltäminen. – Ennen vuotta 1997 se oli vielä sallittua. Jotta kriminalisointi meni läpi, eduskunnassa katsottiin aiheeseen liittyvä video. Videon katsominen on oikeastaan ainoa asia, jota olen katunut. Se oli hirveä.

Toisella yrittämällä (1995) eduskuntaan päässeelle riihimäkeläiselle Päivi Räsäselle (kd. ) ei kansanedustajuus ollut itsestään selvä juttu, sillä hän ei ole poliittisten nuorisojärjestöjen kasvatteja. – Alle kolmekymppisenä minulla ei ollut minkäänlaista kiinnostusta politiikkaan. Lapsena haaveilin, että minusta tulisi isona tiedenainen, 60 vuotta täyttävä Räsänen kertoo. Eduskunnassa 25 vuotta työskennelleellä Räsäsellä on ollut kuitenkin aina tarve vaikuttaa ja kyseenalaistaa. – Olin jo lapsena aktiivinen keskustelija, ehkä jopa tuskallisen aktiivinen kyseenalaistaja etenkin kansakouluopettajani mielestä, Räsänen naurahtaa. 60 vuotta täyttävä Päivi Räsänen on työskennellyt kansanedustajana jo 25 vuotta. Alle kolmekymppisenä häntä ei vielä politiikka kiinnostanut. Kuva: Riku Hasari Räsänen on ollut aina kova lukemaan. Sen taidon hän oppi jo 5-vuotiaana. Lukion jälkeen hän opiskeli samaan aikaan kahdessa korkeakoulussa. – Puolen vuoden jälkeen jätin teknisen korkeakoulun teknillisen fysiikan opiskelun Otaniemessä ja keskityin pelkästään lääkikseen.