Sakarin Villapaitapeli 4

  1. Sakarin villapaitapeli 4.1

Flashin asetus voi löytyä myös selaimen lisäasetuksista. Jos vielä ilmenee ongelmia, niin voit olla yhteydessä ylläpitoon sähköpostilla.

Sakarin villapaitapeli 4.1

Kutittaa! Voitit pelin! " ja sitä et todellakaan halua. Jos painat kannattavinta eli "En", niin silloin hän vain tokaisee "Hmm... Hävisit pelin" Haitat Muokkaa Peliin jää todella koukkuun, näet siitä painajaisia ja Sakarin ruma naama jää pysyvästi mieleesi.

08 13:36 13. 08 22:09 < _mela_ > Woot mikä paska! :/ -9 13. 08 19:46 < varahattu > hitto oon nauranu tolle aina vaa uudestaa ja uudestaa... 13. 08 18:56 < Jarag > pääsin läpi neljännellä kerralla 13. 08 12:38 12. 08 15:47 < miksaaja1 > Liian vaikee apuuva! Pääsimpäs! Oli muuten hyvä! xD 12. 08 13:47 < Jontsu56 > Hihihihihhi kutittaa 12. 08 13:10 < TeeGee >:DDDDDD paras ikinä! 12. 08 10:52 < Jobets > siis mitä helv. klikkaan sitä joo nappii oikeella hiiren korvalla ja painan play ni tulee hävisit pelin. Tää on varmasti joku Nasan astronauttien pääsykoe. :( 12. 08 00:44 < keme > Vittu mitä paskaa kuka ees viittii tehä tollasen:D -2 11. 08 23:58 -7 11. 08 22:55 < c-Type > Arucard, Siitä tulee vaan Zoom in jne. jos painaa OIKEALLA napilla mutta jos painaa vasemmalla napilla nii menee läpi:D 11. 08 22:44 < mallu > pien pallileuka:D 11. 08 21:51 < Arucard > Ensin odota hetki ja valmistaudu, paina hiiren vasemmalla näppäimellä "Aloita" nappulaa, Tämän jälkeen kuulet äänen"pue Sakarille villapaita" Sitten nopeasti klikkaa hiiren oikealla napilla "joo" nappia, Sitten näet loppunäytöksen ja peli on pelattu:) 11.

Skarin Villapaitapelin on tuottanut Square Enix ja se päihittää Final Fantasytkin mennen tuulen. Sakarin itapeli on erittäin vaikea ja todella pitkä. Sen läpi pelaamiseen kestää jopa suunilleen kymmenen sekuntia, jos katsoo myös kaikki mielenhäiriöitä aiheuttavat naku videot Sakarista. Historia Muokkaa Peli sai alkunsa siitä kun eräs Mikko Mattinen (kaveriporukassa Sakari Mattinen) halusi luoda jotakin koneellaan vuonna 1967 vai miten se oli. Mikko alias. Sakari loi vahingossa pelin töissä, nimeltään Sakarin Villapaitapeli. Mikko oli töissä Square Enixillä ja silloin tätä peliä alettiin julkaista. Peli Muokkaa Peli on mahdottoman vaikea ja pitkä. Pelin läpivetäminen kestää jopa k y m m e n e n sekuntia ja siinä tulee kaksi painiketta ja jompaa kumpaa pitää painata, mutta kumpaa? Ensikis sanotaan "Pue Sakarille vilapaita" ja sitten sinun pitää valita joko "En" tai "Joo". Ehdottomasti kannattaa painaa.... En! Sillä muuten joutuisit kuuntelemaan kuinka hän pistää paitansa päälle "Hihihi!

Sakarin Villapaitapeli - Image Results LOL: Pastor Fails Miserably When Interviewed By Court About How He Spends The Ministry's Funds! - Duration: 16:22. Too Cold Recommended for you Sakarin villapaitapeli 2:Adventures Sakarin Villapaidat - Yhteisöt - Älypää ilmaiset nettipelit ja tietovisat. Suomen järkevimmät tietovisat ja nettipelit. Rekisteröidy! Kirjaudu sisään. Sakarin Villapaitapeli - Lutris Pelaa ilmaisia nettipelejä Suomen suosituimmalla pelisivustolla! Pelikoneessa on jo yli 5000 peliä, muidenmuassa Mahjong -pelit, Bubble Shooter, Gold Strike, Solitaire (pasianssi), Tetris, Mario, Bloons ja Bejeweled -nettipelit. Sakarin villapaita peli. yms muut hyvät selainpelit -thread sakarin villapaita peli Hei, tuosta olisi mahtavaa saada peli versio, voisi ehdottaa vaikka sakarin villapaita pelin tekijälle että voisi tehdä kyseisestä pätkästä peliversion. Loppu oli todellakin yllättävä, luulin että sieltä putkahtaa goatse tai jotain vastaavaa. Pelit - pelaa nyt 3500 ilmaista online-peliä!

sakarin villapaita peli Liity ilmaiseksi. Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä. Sakarin Villapaitapeli music, videos, stats, and photos | Peli sai alkunsa siitä kun eräs Mikko Mattinen (kaveriporukassa Sakari Mattinen) halusi luoda jotakin koneellaan vuonna 1967 vai miten se oli. Mikko alias. Sakari loi vahingossa pelin töissä, nimeltään Sakarin Villapaitapeli. Mikko oli töissä Square Enixillä ja silloin tätä peliä alettiin julkaista. Peli Muokkaa Sakarin villapaita peli - ApacheFoorumi - Etusivu sakarin villapaita peli Sakarin Villapaitapeli on suomalainen, vuonna 2008 julkaistu selainpohjainen kehittäjä ei ole tiedossa. Läpipeluuvideon tai huijauskoodien pyytäminen sekä yleinen haastavuuden valitteleminen ovat kenties vanhentuneimpia läppiä koskaan. sakarin villapaitapeli - Listen to music from Sakarin Villapaitapeli like Sakarin Villapaitapeli [villAhOUsU rEmix]. Find the latest tracks, albums, and images from Sakarin Villapaitapeli.

Play Sakarin Villapaitapeli, a free online game on Kongregate Sakarin Villapaitapeli - Nimi kertoo jo kaiken. Slottis on tajunnanräjäyttävä hedelmäpeli! Saat käyttöösi uusia panoksia, lisää linjoja ja uusia pelialueita kun pystyt nostamaan pelitasoasi. Sakarin Villapaita Pelin Tyyliset Pelit - Yleistä peleistä "Lexa on koko Apache foorumin nettipoliisien PÄÄLLIKKÖ! " -Arto Lauri Bloody Mary, Full of Vodka. Blessed Are You Among Cocktails. Pray For Me Now, At The Hour of My Death - Which I Hope Is Soon. Sakarin Villapaitapeli 2 - Ilmaiset Pelit ja Nettipelit sakarin villapaita peli Sakarin villapaitapeli 2:Adventures Ohjaa Sakaria nuolinäppäimillä ja kerää villapaitoja. Muista kuitenkin varoa koiperhosia, jotka yrittävät popsia paitasi.

  • Heikki turunen pöytävalaisin
  • Kolmen ristin kirkko
  • Sakarin Villapaitapeli - Action-pelit - Pelikone - Ilmaiset Pelit ja Nettipelit
  • Sakarin villapaitapeli 4.3
  • Sakarin villapaitapeli 4.2

Sakarin Villapaitapeli 2 134013 pelikertaa Jatkoa legendaariselle Sakarin Villapaitapelille! Auta sakaria saamaan villapaitansa takaisin. Pelaa! Sulje Liisa ja Ihmemaan Jenni osa 3 Jenni syntyy 105637 pelikertaa Viimeinen ja kauan odotettu osa Liisa ja Ihmemaan Jenni - trilogiasta! VAROITUS! Tämä peli ei sovellu perheen pienimmille tai herkkähermoisille! Sisältää väkivaltaa ja raju... Pelaa! Sulje Patun Lippalakkipeli 18838 pelikertaa Vauhdikas peli, jossa on tarkoituksena laittaa lippalakki Patun päähän. Pelaa! Sulje Martan Julkisuuspeli 15527 pelikertaa Liisa ja ihmemaan jenni pelien tekijät nyt ylpeästi esittävät uuden ja kutkuttavan Martan julkisuuspelin! Pelissä saat itse päättää, onko Martta Suomen myydyin ja tunnetuin ar... Pelaa! Sulje Justuksen Swag Peli 17423 pelikertaa Valmista sielusi maailman seuraavaan edistysaskeleeseen! Uusi frustbiet 6 pelimoottori ja levulotion IV takaavat parhaat grafiikat ja pelattavuuden tällä vuosituhannella! Pelaa! Sulje Oskarin Citykanipeli 41210 pelikertaa Erittäin intensiivinen, jännittävä ja syvällinen peli, joka kertoo opettavaisesti.

  1. Ylioppilaan vadelma suklaamoussekakku
  2. Suomen kielen