Islantilaisneule Lapselle Ohje

  1. Kumihimo ohje

Kirjautuneena voit olla mukana neuleyhteisö Neulomossa, keskustella ja kommentoida muiden neulejuttuja. Tule mukaan ja luo oma käyttäjätili. HUOM! Novita-lehti -tilaajien -15%:n alennus verkkokaupassa edellyttää kirjautumista. Sähköposti * Kirjoita sähköpostiosoitteesi. Salasana * Anna Novitaknits-salasanasi. Luo uusi käyttäjätili Pyydä uutta salasanaa Rekisteröidy jälleenmyyjäksi

Kumihimo ohje

  • Cv ohje
  • Säärystimet ohje
  • Islantilaisia neuleita -kirja sisältää 65 neuleohjetta naiselle, miehelle ja lapselle. Mukana on myös ohjeet nukelle ja koiralle. - Käsityöliike Somikki

*Mainoslinkit:Adlibris Aloitin joku aika sitten neulomaan harmaata villapuseroa, johon haaveena oli tehdä jotain kivaa kirjoneulekuviota kaarrokeosaan. Neuloessani helmaosaa ja hihoja minulla oli hyvää aikaa miettiä, mitä mahdollisesti kehittelisin sitten tuohon kaarrokeosaan. Apuna minulla oli oiva opus paitaohjeita islantilaisneuleiden neulojille nimeltään * Islantilaisia neuleita (Vedis Jonsdottir) ja sovelsin sitten siitä "Aftur" paidan kaarrokeosuutta pelkistetymmällä värityksellä: minun paidassani on vain kahta harmaan sävyä, mustaa ja luonnonvalkoista. Ohjeen mukaan neuloin myös helmineuletta helmaan, hihansuihin ja kaulukseen. Toimii muuten mielestäni tosi hyvin joustinneuleresoreiden sijaan! Omaan paitaani tein hieman myös vartalomuotoiluja neulomalla heti alkuun lyhennettyjä kerroksia takaosan helmaan ja kaventelin hieman vyötärön kohdalla ja levensin sitten takaisin kainaloihin mennessä. Mitat ja silmukkamäärät laskeskelin vanhasta sopivasta viskoosipaidasta, jossa on minua miellyttävä mitoitus.

Vaalean- ja tummanharmaalla langalla neuloessa piti kyllä välillä tihrustaa, että värit erotti kirjoneuleessa toisistaan. Valmiissa neuleessa ne kuitenkin toimivat hienosti, vaikka kontrasti ei suuren suuri olekaan. Turkoosi tuo kokonaisuuteen vähän pirteyttä.

Islantilaisneuleen ohje | Neuleohjeet, Neulepaita, Neuleet

tiistai, 30. kesäkuu 2020 Lettlopi taipuu hienosti myös lapasiin ja myssyihin. Lapasten ohje on kirjasta Islantilaisia neuleita. Neuloin kuitenkin yksinkertaisesta langasta, silmukoita ranteessa 36 ja kämmenosassa 40. Pipon ohje on Costeau: 128 s puikoilla nr 3, 5 yhteensä 33 krs 1 o 1 n neulosta oikeat silmukat kiertäen. Sen jälkeen käännetään työ ja jatketaan neulomista 24 krs. Kavennukset tehdään neljässä kohdassa 32 s välein joka kerroksella niin, että 2 oyhteen, nurja s, 2 o yhteen ssk. maanantai, 22. kesäkuu 2020 Pussukoita, erikokoisia ja erilaisia, ei voi olla koskaan liikaa. Eikä myöskään kauppakasseja! Kokeilin uutta meikkipussimallia, jossa leikkasin kaksinkertaisen pyöreän pohjan roskakorin pohjan avulla. Pussukka kootaan ympäri pujotetuilla naruilla suppuun ja avataan löysäämällä narua. Lopuksi läppä peittää keskelle jäävän aukon. Läpässä on lisäksi neppari. Kätevää, kun ei travitse etsiä meikkejä tavallisen pussukan tavoin pussin pohjalta. Sininen kangas toimii paremmin, koska se on ohuempaa.

Lämmintä, mut ei liikaa ja arkipaita itselle. Ja paremmat kuvat sit kun neule on kuiva ja kuvaaja on paikalla 🔥 Seuraavaksi kokeilen peruspipoa Lettlopista, semmoinen välityö ennen paitaa. keskiviikko, 27. toukokuu 2020 Afmaeli on jo 23. neulomani islantilaisneule. Ohje löytyy googlettamalla ja on ilmainen. Neuleen pohjaväri on suklaanruskea, kuvioväri vehnä ja tehosteina on kuparia, tiiltä ja yllätyksenä violettia. En ole vielä kyllästynyt näiden neulomiseen, koska rakastan suunnittelua ja just jokaisen omannäköisen neuleen hahmottelua, joten jokainen neule on kuitenkin erilainen.

Pääntieltä jätin pois viimeiset kavennukset, koska tiukat puseronkaulukset ovat minulle ihan ehdoton ei. Koska isonsin pääntietä, jätin tekemättä suunnittelemani lyhennetyt kerrokset niskaan, joita kyllä ehkä vähän jäin kaipaamaan... ehkä siis otan vielä jossain kohtaa kaulusosan puikoille ja teen tuon sitten en, jää nähtäväksi! Langat: Päävärinä Drops Karsiman (mix72) vaalea helmenharmaa, kuvioissa luonnonvalkoinen (01) sekä Novita 7 Veljestä (044) grafiitti. Musta lanka on Fibranaturan kierrätysvillalanka Renew Wool (112), jonka olen saanut testiin Lankamaailmasta ja näköjään olin niin hidas testaaja, että kyseistä lankaa en enää sieltä valikoimasta löytä ja anteeksi! Kumppanuuslinkki: Adlibris

Riddari on ollut pitkään yksi suurimmista käsityötavoitteistani. Olen kuitenkin arastellut sen aloittamista, koska koin sen kovin suuritöiseksi. Inhoan neulomuksia, jotka hautautuvat keskeneräisten koriin niin pitkäksi aikaa, että lopulta ei enää muista mitä oli tekemässä ja kenelle. Takaraivossani oli pieni pelko, että Riddarista saattaisi muodostua juuri tällainen venyvä ja vanuva, ei-koskaan-valmistuva projekti. Yllätin kuitenkin ennen kaikkea itsesi, kun tajusin, että syyskuun alussa aloittamani neule oli valmis ennen lokakuun puoltaväliä. Huisia! Ennakkoon kauhistelemani haaste oli selätetty reilussa kuukaudessa ilman tylsistymistä, turhautumista tai vastustamatonta halua vaihtaa Riddari helppoihin vauvan villasukkiin. Purkaa ei tarvinnut kertaakaan, eikä kirjoneuleeseenkaan tainnut lipsahtaa virheitä (tai ainakaan en ole vielä huomannut). Kannatti laajentaa repertuaaria ja kokeilla kerrankin jotain aivan uutta! Värien valitseminen kesti pitkään, mutta onnistui mielestäni aika kivasti.

  1. Hyvän olon kicks jyväskylä
  2. Myydään talo
  3. Huawei erecovery ei toimi
  4. Mikä puuha peten lippalakki
  5. Sonera laajakaista