Hotelli Seurahuone Turku

  1. Hotelli seurahuone turku ve
  2. Hotelli seurahuone turku castle

Kulttuuripersoonien kantapöydät yhä paikoillaan Seurahuoneeseen liittyy lukuisia tarinoita, joissa seikkailevat merkkihenkilöt ja kulttuuripersoonat. Heistä tunnetuin on ehkäpä marsalkka Mannerheim, jonka mukaan ravintolasalin yläpuolella sijaitsevaa turkkilaista kabinettia kutsutaan Marskin kabinetiksi. - Siellä marsalkka lähinnä jatkosodan aikana piti epävirallista päämajaansa. Siellä tehtiin tärkeitä päätöksiä ja hänellä oli paljon kansainvälisiä vieraita. Tarinoissa on salakäytäviä ja henkivartijoiden tarkastusluukkuja, Vitikainen kertoilee. Myös Tauno Palo viihtyi Seurahuoneella. - Hänen kantapöytänsä baarin puolella on tarinan mukaan sijoitettu sen mukaan, että peilistä näkee, milloin vaimo tulee hakemaan, mutta en tiedä sen todenperäisyydestä. Hänen seurueessaan viihtyi muun muassa Mika Waltari. Baari ja ravintola houkuttelevat Vitikaisen mukaan kulttuuriväkeä edelleen. - Samanlaista kantapöytäkulttuuria ei ole muodostunut, mutta kulttuurijatkumona voisi sanoa, että täällä on kuvattu useampaakin elokuvaa.

Hotelli seurahuone turku ve

Hotelli seurahuone turku castle

WIFI on saatavilla hotellihuoneissa ja se on maksuton. Langaton edellytykset Original Sokos Hotel Seurahuone Turku Lemmikkieläimet sallittu Check-in ja check-out ohjeet Tulo-ja lähtöajat Tuloaika alkaa 15:00:00 Lähtöaika 12:00:00 Tuloaika päättyy 12:00:00 Vaaditaan sisäänkirjautumisen yhteydessä hetki Original Sokos Hotel Seurahuone Turku ehdot Hyvä tietää ennen lähtöä LOCALIZE Vieraat voivat järjestää lemmikkiensä majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoitusliikkeeseen käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja (lemmikeistä peritään lisämaksuja ja niistä on lisätietoja lisämaksuja koskevassa osiossa). Maksut Hotelli veloittaa seuraavat maksut ja vakuudet palvelun toimittamisen, sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä. Omatoiminen pysäköinti: 12 EUR per yö Lemmikkieläimet: 10 EUR per majoitus per yö Lisävuode: 30 EUR per yö Edellinen luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja vakuudet eivät välttämättä sisällä veroja ja ne saattavat muuttua. Takaamme Turvallisuus ennen kaikkea: tarjoamme asiakkaillemme uusinta tekniikkaa turvallisuutta verkossa, henkilökohtaiset ja pankkialan tietoja suojataan milloin tahansa SSL-yhteydet.

  • Hotelli seurahuone turku joulu
  • Hotelli turun seurahuone
  • Hotelli seurahuone turku cathedral
  • Hotelli seurahuone turks and caicos

Vaikka hotelli sijaitsee aivan kaupungin keskustassa, on tänne helppo saapua myös autolla. Voit kätevästi pysäköidä auton Eskelin parkkihalliin osoitteessa Eskelinkatu 3. Halli sijaitsee vain noin 80 metrin päässä hotellista. Max. korkeus 1, 90 m. Pysäköinti on maksullista ja pysäköintimaksu maksetaan hotellin vastaanottoon uloskirjautumisen yhteydessä. Pysäköintimaksu on 20 €/yö/auto. Työmatkustajien punaisella tai mustalla S-Cardilla paikoitus maksaa 18 €/yö/auto. Tehdäksesi pysäköinnistä vieläkin helpompaa, voit tilata pysäköintikoodin ennen majoittumista hotellin vastaanotosta soittamalla 010 786 4000 tai sähköpostilla ja näin voit halutessasi ajaa suoraan parkkihalliin saapuessasi. Pysäköintihallissa on Seurahuoneelle varattuja paikkoja rajallinen määrä ja niitä ei voi varata etukäteen. Tulosta pysäköintiohjeet tästä »

  1. Ravintola valtatie 30 tampere 5
  2. Iphone 8 plus takalasin vaihto 2
  3. Devil's knot elokuva
  4. Burrel riistakamera asetukset elisa roberts