Kahvakuula 32 Kg

 1. Kahvakuula 32 kg www

Pidemmän voimailutaustan omaavat henkilot voivat aloittaa 20–28 kg kuulalla. Yhdellä kahvakuulalla pääsee helposti alkuun, mutta myöhemmin voi olla tarvetta 2-6 kuulalle.

Kahvakuula 32 kg www

 1. XXL Kahvakuula 32 kg - Punainen - Kahvakuulat | XXL
 2. Kahvakuula 32 kg inches
 3. Kahvakuula 32 kg to meters
 4. Kahvakuula 32 kg www
 5. Posti paketin säilytys
 6. Kahvakuula 32 kg, pinnoitettu - Kuntokauppa.fi
 7. Kahvakuula 32 kg size
 8. Compactfit Kahvakuula Russian 32 kg | Kahvakuulat | Varuste.net
 9. Hiihdon maailmancup 2019 2020 football
 10. Kahvakuula valurauta 4 -32 kg | Omasali | Omasali Oy
 11. Taru sormusten herrasta - Kaksi tornia | Elokuvat | C More
 12. FitNord Kahvakuula 32 kg, pinnoitettu, FitNord | Löy...

Vertaa tuotteita ja löydä halvin hinta 30 kilon kahvakuulille. Arvostelut - tätä mieltä muut ovat olleet tuotteesta Hintakehitys Odota hetki... Ladataan hintagraafia. Päivitetty 13. 07. 2020 23:07. Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Tarkista aina ennen tuotteen ostamista hinta, toimituskulut, toimitusaika sekä muut tiedot kaupan sivuilta.

Palautukset ja tilauksen peruuttaminen Tilauksen peruuttaminen tapahtuu ottamalla yhteyttä tai soittamalla 045 349 8623 (klo. 30). Asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Ostajalla ei ole oikeuttaa purkaa kauppaa ilman pätevää, laillista syytä. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä pakkauksissaan ja virheettömässä myyntikunnossa. Omasali Oy pidättää oikeuden veloittaa asiakkaalta toimitus- ja palautuskulut. Ennakkomyyntitarjouksessa olevien tuotteiden osalta (tuotteen toimitusaika normaalia pitempi) Omasali Oy perii peruutetusta tilauksesta varausmaksun (10% kauppasummasta). Kaikissa tapauksissa sovelletaan kulloinkin voimassa olevaa Suomen lakia. Omasali Oy

Lajit » Kuntoilu » Kahvakuulat » Saatavuus Arviolta 14 - 21 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hieman epävarma. Varastotilanne Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon Tuotteen kuvaus Original Russian-kahvakuula on valmistettu kokonaan teräksestä. Alkuperäinen venäläinen kisakuula, joka on valmistettu virallisten mittojen mukaan. Sopii erinomaisesti kisanostoihin, tempaukseen ja työntöön sekä muihin perusliikkeisiin. Original Russian -kahvakuula on Suomen ensimmäinen kahvakuula, joka on laadultaan vertaansa vailla. Kahvakuulat ovat terästä ja ne ovat valmistettu virallisten mittojen mukaisesti eli ovat niin sanottuja kisakuulia. Marketti-kahvakuuliin verrattuna ero on juuri laadussa ja CompactFitin kahvakuulat tulevat kestämään vuosia ja vuosia ellei jopa ikuisuuden kovassakin käytössä. Kahvakuulat ovat värikoodattuja ja niitä on tarjolla kahden kilon välein 6–32 kiloon asti sekä neljän kilon välein 36–48 kiloon asti. Jokaisen kahvakuulan mukana tulee ilmainen opas, jossa käydään läpi harjoittelun perusteet.

Tuotevideo add Tuotetiedot add Valurautainen kahvakuula • 100%:sta valurautaa • Muottiin valettua rautaa - ei liitoskohtia • Todella laadukas kuula kovaan käyttöön • Paino painatettu pintaan • Tasainen pohja • 5 cm x 15 cm x 24. 5 cm x 3, 5 cm Tuotekuvaus Valurautainen kahvakuula on valettu yhtenä kappaleena ja sen vuoksi se tarjoaa vankan ja asianmukaisen treenin. Kuulan pohja on tasainen, niin että se on stabiili kun se ei ole käytössä. Viime vuosina kahvakuulista on tullut todellinen hitti, eikä tämä ole yllättävää. Treenaaminen tarjoaa kehitystä voimaan, notkeuteen ja kestävyyteen. Valurautainen kahvakuula on pieni, mutta silti uskomattoman tehokas. Valurautaisia kahvakuulia on saatavilla 4-32 kg. Jokaiseen kuulaan on merkitty selkeästi paino. Tämä on tärkeää esimerkiksi kuntokeskuksilla tai -saleilla, joissa on paljon kahvakuulia. Muista valita oikea kahvakuula oman tasosi mukaisesti! Aloittelija on viisasta aloittaa pienellä painoluokalla ja vastaavasti kokenut treenaaja voi valita itselleen parhaiten sopivan kuulan.

Tilatut tuotteet ovat toimittajamme varastossa, Vahvistamaton - ota yhteys asiakaspalveluumme.

Tarvikkeet Painot ja tangot Voimailulaitteet Kuntolaitteet Kuntosalilaitteet Toiminnallinen harjoittelu Kuntosalilattiat Kuntotestauslaitteet Kahvakuulat Valikoimamme kattaa kaikki yleisimmät kahvakuulat aina perinteisistä venäläisistä kahvakuulista edullisiin carbon kahvakuuliin. Kahvakuulat ATX, Gymstick, Russian kisakuula valikoimasta löydät varmasti juuri Sinulle sopivan kahvakuulan. Suosittelemme naisille 6-16 kg ja miehille 12-24 kg kuulia aluksi. Kuulissa on eroja ja kilpakuulat ovat parhaita kahvakuulia liikeradan ja koon vuoksi. Kahvakuulat ja harjoittelu Kahvakuulan heiluttelu, girya siis on alkuperin venäläisten keksimä harjoitusväline. Nimikkeensä mukaisesti teräksinen tai muun rautaisen kuula jossa on kahva. Tämän ansiosta ote pitää pyöreässä kuulassa esim heittoja varten. Nykyään kahvakuulia on muovisia tai neopreenipintaisia. Kahvakuulailu on siis vanha harjoittelumuoto joka nyt on palannut fitness harjoitteluun. Kahvakuulaharjoittelua käytetään yleensä toiminnallisessa, crossfitissa, ja muissa treeneissä jossa voi lisätä voimaa, nopeuskykyä, kestävyyskykyä sekä tasapainoa.

Aloituspainot 6–12 kg naisten yleisimmät aloituspainot. 16 kg on yleisin miesten aloituspaino, mutta myös 12 kg on suosittu. Pidemmän voimailutaustan omaavat henkilot voivat aloittaa 20–28 kg kuulalla. Yhdellä kahvakuulalla pääsee helposti alkuun, mutta myöhemmin voi olla tarvetta 2-6 kuulalle. Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 250 x 250 x 250 mm. Paino 32 kg (Tuotteella voi olla kevyt myyntipakkaus. ) Kommentit Lisää kommentti Mielipiteet 17 9 Tuotemerkki Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

Yhdellä kahvakuulalla pääsee helposti alkuun, mutta myöhemmin voi olla tarvetta 2-6 kuulalle. Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

Kestävät ja monikäyttöiset Gymstick Competition 32 kg -kahvakuulat on tehty virallisten kisakahvakuulien mittojen mukaan. Ne on valmistettu teräksestä, joten ne kestävät kovissakin treeneissä. Kaikki sarjan kuulat ovat ulkomitoiltaan saman kokoisia ja muotoisia, eli vain paino vaihtelee. Kahvakuulalla voit tehdä monipuolisen treenin koko keholle. Kokeile esimerkiksi erilaisia heilautuksia, tempauksia ja punnerruksia yhdellä tai kahdella kädellä. Kahvakuulatreenin tehokkuus perustuu liikkeiden toiminnallisuuteen, jolloin lähes kaikissa liikkeissä käytetään kaikkia kehon päälihasryhmiä.