Hyvä Hotelli New York

New York on yksi suosikkikaupungeistamme. Siksi siellä tulee vierailtua kohtalaisen tasaisin välein. Ihan ensimmäisellä vierailullamme vuonna 2002 emme vielä kaupungista innostuneet, mutta onneksi annoimme sille uuden tilaisuuden vuonna 2011. Sen jälkeen olemme vierailleet kaupungissa vielä kolme kertaa. Näistä viimeisin vierailu oli tänä vuonna maalis-huhtikuun taitteessa. Jokaisella vierailulla olemme majoittuneet eri hotellissa. Kaikki hotellit ovat olleet hyviä valintoja, emme siis ole vaihtaneet majapaikkaa joka kerta hotellin kelvottomuudesta johtuen. Hotellivalinta on yleensä tehty hinnan mukaan, sijainti ja laatu huomioiden. Jotenkin hauskasti se paras tarjous löytyy aina eri hotellista. Yllä olevassa kartassa näkyvät kaikki nämä viisi hotellia. Olen numeroinut ne vierailujärjestyksessä. Esittelen hotellit myös tässä samaisessa järjestyksessä. Kuvani hotellihuoneista eivät ole kummoisia, koska en ole koskaan niihin kauheasti jaksanut panostaa. En ole ottanut kuvia julkaisumielessä, vaan pelkästään muistoksi.

Hyvä hotelli new york 2019

Huone oli jälleen pienen pintaremontin tarpeessa, mutta siisteys oli hyvällä tasolla. Äänieristys ei ollut kovin kummoinen, mutta onneksi huonenaapurit eivät sentään öisin kolistelleet. New Yorkissa on valtavasti hotelleja mistä valita. Joko sinä olet ehtinyt löytää oman suosikkisi?

Huone oli juuri remontoitu ja tilaa oli tosiaan semmoiset reilut 40 neliömetriä. Sänky oli valtava, eikä matkalaukkujakaan tarvinnut tuijotella, kun ne sai laitettua erilliseen vaatehuoneeseen piiloon. Hyattista minulla ei ollut kovin kummoisia ulkokuvia tuolta matkalta, mutta onneksi samoilla kulmilla on tullut norkoiltua kameran kanssa myöhemminkin. Yllä olevassa pääsiäisen 2018 kuvassa lasiseinäinen Grand Hyattin laatikko näkyy Chrysler Buildingin edustalla. Grand Hyatt on viimeaikoinen saanut vähän huonoa palautetta Tripadvisorissa palvelustaan. Meillä on kuitenkin paikasta vain hyviä muistoja. 3. Park South Hotel Seuraavan New Yorkin matka koitti jo vuoden päästä edellisestä. Tällä kertaa löysimme edullisen huoneen, johon sisältyi myös aamiainen. Siihen asti olimme New Yorkissa syöneet aamiaista erilaisissa dinereissa ja vastaavissa. Park South Hotel sijaitsi vähän etelämpänä, lähellä Flatiron Buildingia. Park Southin huone oli vähän kulahtaneen näköinen, mutta mitään varsinaista muuta valittamista siinä ei ollut.

1. Paramount Hotel Ensimmäisellä New Yorkin vierailullamme majoituimme Times Squarelta hieman Hell's Kitcheniin päin sijaitsevassa Paramount Hotelissa. Tuolloin loppukesästä 2002 New Yorkin turismi oli juuri ottamassa ensimmäisiä toipumisen askelia vuoden takaisten terrori-iskujen jäljiltä. Hotelliyöpyminen oli vielä verraten edullista. Paramount valikoitui majapaikaksi netistä luetun perusteella. Hotellista jäi mieleen muutamia asioita, vaikka valokuvia onkin niukalti. Ensinnäkin sisäänkäynti oli hyvin huomaamaton. Taksikuski toi meidät perille ja vakuutteli meidän olevan oikeassa paikassa. Kyllähän se sisäänkäynti lopulta löytyi kuitenkin. Hotellin aula oli hämyinen ja siellä soi jazz. Tunnelma oli todella kiva, tykästyimme paikkaan välittömästi. Huone puolestaan oli erittäin ahdas. Tuo kuva on otettu niin kaukaa sängystä kuin mahdollista. Lattialla ei ollut tarpeeksi tilaa kahden matkalaukun avaamista varten. Sängyn takana oleva iso taulu oli hauska yksityiskohta. Se veikin miltei koko seinän.

Midtown on sopiva valinta pilvenpiirtäjistä, museoista ja shoppailusta kiinnostuneille. Monet valitsevat ensimmäisellä matkalla hotellin läheltä Times Squarea, koska se näyttää kartassa keskeiseltä sijainnilta. Times Square on kuitenkin usein pettymys: alue on kaupungin ruuhkaisin paikka, eikä paikallisesta elämänmenosta ole tietoakaan. Jos haluaa asua Midtownissa, kannattaakin majoittua hieman sivummalle. The Evelyn Viime vuosina Madison Squaren pohjoispuolella, myös NoMa -nimellä tunnetulla alueella, on auennut monta uutta kivaa hotellia. Sijainti on oiva, sillä NoMa on Downtownin kuin Midtownin välimaastossa, eli tästä on lyhyt matka molempiin. Life Hotel Mikäli toivomuslistan kärkisijoilla ovat rauha ja siisteys, kannattaa etsiytyä Uptown in varakkaille Upper West Sidelle ja Upper East Sidelle. Kadut ovat muuta Manhattania puhtaammat, ja kävelytilaa on enemmän. Täällä olet myös kaupungin suurten taideinstituutioiden äärellä: Upper West Sidella on Lincoln Centerin kulttuurimammutti ja Upper East Sidella kuuluisimmat museot Metropolitan Museumista Guggenheimiin.

  1. K-market Saariaitta aukioloajat
  2. Paras hotellin sijainti new york
  3. 64 Best Kallion kirjasto images | Kirjasto, Kokoustila, Tietokirjallisuus
  4. Hyvä hotelli new york park
  5. Hyvä hotelli

Hyvä hotelli new york university

Central Park jää kaupunginosien väliin, eli Uptown on oiva valinta myös pienten lasten kanssa matkustaville. Hostelling International New York Jos puolestasi kaipaat nuorta, vauhdikasta ja monikulttuurista New Yorkia, majoitu Downtown iin. West Village, East Village, Soho ja Lower East Side ympäristöineen tarjoavat tunnelmaltaan kiehtovamman ja paikallisemman asuinpaikan kuin Midtown. Täältä löydät pienet putiikit, ihanat baarit ja ravintolat, hauskat taidegalleriat ja paljon vilkasta katuelämää. The Bowery Hotel Myös Brooklyn on mainio majoituspaikka. Brooklynin valtavan suosion takia sillan toisella puolella majoittuminen ei ole juurikaan edullisempaa kuin Manhattanilla, mutta samalla hinnalla saattaa saada parempaa laatua – ja hauskan paikallisen elämyksen, kun majoitus onkin lähempänä newyorkereita kuin Manhattanin liikekortteleiden hotelleissa. Wythe Hotel

Hanbee kannattaa nimenä pitää mielessä, jos Chinatownin alue kiinnostaa. Nyt keväällä 2018 hotellissa oli tarjolla hetken aikaa huoneita alle 100€ per yö. Tässä majapaikassa myös aamiainen kuuluu hintaan, joskin eväät ovat motellitasoa. Eli siis vohvelikone löytyy ja sitä rataa. Ikävä tälle hotellille, mutta vierailustamme on jäänyt vahvimmin mieleen elämäni ensimmäinen ulkomailla koettu vatsatauti. En ole kovin herkkävatsainen, mutta näköjään helteisessä suurkaupungissa voi pöpö minuunkin iskeä. Olo oli hieman epätodellinen, kun kuumehorkassa makoilin sängyllä ja kuuntelin CNN:n loputonta uutisvirtaa. Ukrainassa oli ammuttu alas malesialainen matkustajakone ja tätä aihetta pyöriteltiin telkkarissa läpi päivän. 5. Kitano Hotel Viimeisimmällä New Yorkin matkalla pääsiäisenä 2018 päädyimme taas lähelle Grand Centralia. Japanilainen Kitano Hotel sijaitsee Park Avenuella muutaman korttelin päässä tuosta upeasta rautatieasemasta. Hotelli oli meille ihan uusi tuttavuus. Kitanon sijainti oli mainio, eikä itse hotellissakaan mitään valittamista ollut.

Minua ei niin kauheasti huoneen sisustus kiinnosta, siisteys ja rauhallisuus ovat tärkeämpiä. Park Southissa nukuin paremmin kuin monessa muussa hotellissa. Hotellin yhteydessä sijaitsi ruokaravintola ja cocktail-baari. Jälkimmäisessä soitteli jazz-bändi iltaisin. Kävimme yhtenä iltana juomat nauttimassa musiikkia kuunnellen. Erityisellä lämmöllä muistelen Park Southin ovimiehiä, jotka jaksoivat aina olla iloisia ja reippaita. Heillä näytti riittävän aikaa jutella asiakkaiden kanssa. 4. Best Western Bowery Hanbee Hotel Kesän 2014 roadtripillä saavuimme New Yorkiin ennen kotiinpaluuta. Olimme onnistuneet nappaamaan hyvän tarjouksen Chinatownin laidalla sijaitsevasta Best Western Bowery Hanbee Hotelista. Hinta oli niin edullinen, että epäilin kovasti hotellissa olevan jotain vikaa. Mitään valittamisen aiheitta ei kuitenkaan löytynyt. Huone oli hyvän kokoinen ja varsin modernin oloinen. Lattiakin oli parkettia, eikä sitä iänikuista kokolattiamattoa. Matolla toki on ääntä eristäviä ominaisuuksia, mutta muihin ominaisuuksiin kuuluu nenän tukkoon saava pölyisyys.

  1. Prisma raksila aukioloajat
  2. Avoimet työpaikat siikalatva
  3. Peruna purjososekeitto vegaani