Sää Puerto De La Cruz 25

  1. Jos menet Kanarialle, mene Teneriffan Puerto de la Cruziin | VAGABONDA ❀ Elämää Kreetalla
  2. Puerto de la Cruz - Kanariansaaret - Suomi24 Keskustelut

Samoin kotityöt, lasten kanssa läsnäolo, onkin yhtäkkiä kääntynyt niin, että minä en ole tehnyt niitä lainkaan. Vaikka vuosi sitten ihmettelin tiskejä laittaessani ja lapsia vahtiessani, että miksi vaimoni on koko ajan harrastuksissaan, ja minä lasten ja tiskikoneen välillä juoksemassa, välillä pyykkejä pesten. Ja nyt se onkin yhtäkkiä niin, etten ole tehnyt kyseisiä hommia ollenkaan. Tuntuu että vaimoni projisoi kaiken huonon käytöksensä minuun, ja syyllisyys ikäänkuin kiepsahtaa päälaelleen. Eli vaimo ei osallistu juurikaan kotitöihin, ja yhtäkkiä se onkin minä joka ei osallistu. Kuitenkin jos kamera olisi kuvannut arkemme, voisi katsoja todeta että minä olen tehnyt suurimman osan kotitöistä ja lasten kanssa olemisesta. Nyt hän pitää itsensä kiireisenä, ja juoksee minua ns karkuun, eikä halua kohdata asioita, eikä kantaa vastuuta omasta osuudestaan. Syyllistää vain kaikesta, ja puhuu avioerosta yhtenä vaihtoehtona. Kotitöistä kun sanoin, että teen kuitenkin pääosan, niin vaimoni vastasi tähän, että "niin sun pitääkin tehdä, sen takia mä oon sut valinnut".

Jos menet Kanarialle, mene Teneriffan Puerto de la Cruziin | VAGABONDA ❀ Elämää Kreetalla

Mitä suurempi UV-indeksi on, sitä voimakkaampaa on auringon haitallinen UV-säteily maan pinnalla. Sijainti maapallolla, ajankohta, pilvipeitteen paksuus ja yläilmakehän otsonin määrä vaikuttavat UV-indeksin arvoon. Auringon ultraviolettisäteilyn taso on tällä hetkellä heikko. UVI-ennuste lähitunneiksi 0 1 3 5 8 10 11 11 9 6 4 2 0 0 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 UVI-ennuste lähipäiville 11 11 11 9 9 8 9 LA SU MA TI KE TO PE Tuuli Tuulen nopeus: 2. 1 m/s (vastaa 7 km/h) Puuskissa: 3. 7 m/s (vastaa 13 km/h) Tuuli puhaltaa pohjoisesta. Tuuli on heikkoa. Savu kulkeutuu hyvin verkkaisesti tuulen suuntaan. Merellä tällainen tuuli saa aikaan pientä väreilyä vedenpinnalle. Tuuliennuste lähitunneiksi (m/s) 2. 1 2. 0 2. 2 2. 5 2. 9 3. 2 3. 3 3. 8 2. 6 2. 3 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Tuuliennuste lähipäiville Lähipäivistä tuulisin on ensi viikon perjantai. 3. 2 m/s 3. 8 m/s 3. 9 m/s 4. 4 m/s 4. 0 m/s 4. 8 m/s LA SU MA TI KE TO PE Näkyvyys Näkyvyys on ilman läpinäkyvyyden mitta.

Parina iltana ripsi vettä, mutta sade kesti vain muutaman minuutin. Päivälämpötilat olivat noin 22-25 asteen tietämissä. Ei siis lainkaan huonot säät vuoden kylmimpänä aikana. Meille Puerton sää oli juuri sopiva, emmekä kaivanneet lisää aurinkotunteja tai korkeampia lämpöasteita. Mutta jos lomallaan haluaa ottaa aurinkoa koko päivän joka päivä, ei Puerto de la Cruz välttämättä ole paras paikka, mutta jos haluaa tehdä muutakin, on tämä aivan loistava kohde – tekemistä kun Puertossa riittää. Monipuolinen ja kaunis Puerto de la Cruz Puerto de la Cruz on noin 30 000 asukkaan kaupunki, joka sai alkunsa kalastajakylänä ja satamana jo 500 vuotta sitten. Kyseessä on siis aito ja vanha kanarialainen kaupunki, jossa eletään normaalin espanjalaisen elämänrytmin mukaan turisteista huolimatta: täällä vietetään päivittäin siestaa, kokoonnutaan sunnuntaisin puistoihin tai keskustan kaduille koko perheen voimin, ja rannoilla näkyy edelleenkin kalastajia. Puertossa on jäljellä paljon vanhaa ja kaunista arkkitehtuuria, kuten värikkäitä taloja ja mäntypuisia kanarialaisia parvekkeita.

Puerto de la Cruz - Kanariansaaret - Suomi24 Keskustelut

Kaikista käymistäni Kanarian kylistä ja kaupungeista Puerto onkin ainoa kohde, jota voisin suositella kaikille. Kehuin kaupunkia jo muutama kuukausi sitten tässä postauksessa, mutta kehutaanpas sitä vielä hieman lisää lomailtuani siellä nyt kokonaisen viikon. Vehreä pohjoinen on Teneriffaa kauneimmillaan Teneriffan eteläosa on pohjoista enemmän matkaajien suosiossa, sillä siellä paistaa varmemmin aurinko. Aurinko, harvat sateet ja paria astetta lämpimämpi ilma aiheuttavat kuitenkin sen, että etelän maisema on kuivaa käppyrää, ja siksi ankeaa katsottavaa. Kuitenkin auringon ansiosta täällä sijaitsevat saaren suosituimmat lomakeskittymät – ja se onkin mielestäni yksi syy lisää suunnata pohjoiseen. Pohjois-Teneriffa on säiden puolesta etelää hieman epävakaisempaa aluetta, mutta juuri siksi niin ihanan vihreää ja vehreää. Tammikuussa meidän lomaviikollamme Puerto de la Cruzissa paistoi joka päivä aurinko, mutta ei kuitenkaan kertaakaan koko päivää. Aamut olivat yleensä aurinkoisia, mutta puolen päivän jälkeen alkoivat pilvet kerääntyä taivaalle ja iltapäivät olivat joko puolipilvisiä tai pilvisiä.

as of 7. 00 WEST Enimmäkseen selkeää. Ylin lämpötila 32ºC. Tuuli WNW, nopeus 15−25 km/h. Tuuli WNW 17 km/h Sateen mahdollisuus 10% Kosteus 54% UV-indeksi Äärimmäinen Auringonnousu 7. 19 21. 04 Tänä yönä Osittain pilvistä. Alin lämpötila 25ºC. Tuuli W, nopeus 10−15 km/h. Tuuli W 15 km/h Sateen mahdollisuus 0% Kosteus 53% UV-indeksi 0/10 Kuunnousu 4. 18 Kuunlasku 18. 23 Huomenna Enimmäkseen selkeää. Ylin lämpötila 34ºC. Tuuli WNW 19 km/h Sateen mahdollisuus 0% Kosteus 41% UV-indeksi Äärimmäinen Auringonnousu 7. 20 21. 04 Huomisiltana Enimmäkseen selkeää. Alin lämpötila 26ºC. Tuuli W, nopeus 15−25 km/h. Tuuli W 17 km/h Sateen mahdollisuus 0% Kosteus 48% UV-indeksi 0/10 Kuunnousu 5. 03 Kuunlasku 19. 21 Sunnuntai Enimmäkseen selkeää. Tuuli NW, nopeus 15−25 km/h. Tuuli NW 20 km/h Sateen mahdollisuus 0% Kosteus 43% UV-indeksi Äärimmäinen Auringonnousu 7. 03 Su-ilta ja yö Enimmäkseen selkeää. Tuuli WNW 18 km/h Sateen mahdollisuus 0% Kosteus 55% UV-indeksi 0/10 Kuunnousu 5. 55 Kuunlasku 20. 18 Maanantai Enimmäkseen selkeää.

  • Sääennuste Ziguinchor | Sää | yle.fi
  • R-kioski Lempäälä, Lempäälä — osoite, puhelin, aukioloajat, arvostelut
  • Sää Puerto de la Cruz | Säätiedot ja lämpötilat | Iltalehti

Vaikka yksin Puerto de la Cruz ei tee minusta Kanaria-fania, olen kuitenkin sitä mieltä, että viikko Kanarialla voittaa viikon kotona mennen tullen, etenkin keskellä synkintä talvea. Ja jos viikon pakettimatkoja Teneriffalle irtoaa jatkossakin parilla sadalla eurolla henkilöltä, tulen varmasti palaamaan Puertoon kolmannenkin kerran. Jos en vielä onnistunut vakuuttamaan sinua siitä, että Teneriffa ja etenkin Puerto de la Cruz on vallan mainio lomakohde, kannattaa pysyä kuulolla, sillä lisää Teneriffa-juttuja on luvassa!