Innofactor Kauppalehti Keskustelu

Yhtiöllä on uusi entistä selkeämpi tavoite: auttaa teleoperaattoreita kehittymään digitaalisiksi markkinapaikoiksi. Yhtiö toimittaa uuden strategiansa mukaan yhtenäisiä telealan liiketoiminta-IT-järjestelmiä. Tecnotree on omalla alallaan pieni mutta kansainvälisesti arvostettu toimija. Se voi kieliä siitä, että yhtiö voi tulevaisuudessa olla myös potentiaalinen yritysostokohde. Pörssisäätiön toimitusjohtaja Sari Lounasmeren "piinapenkissä" Hagroos totesi yhtiön sopivan sijoittajalle, joka haluaa ottaa näkemystä ja uskoo teleoperaattoreiden kehitykseen bittiputkista monipuolisiksi palveluntarjoajiksi. Teleoperaattoreiden kehitykseen on eittämättä helppo uskoa, mutta onko yhtä helppo uskoa Tecnotreen menestykseen? Yhtiöllä on tällä hetkellä kaikkien aikojan suurin tilauskanta. Lisää tilaisuudesta Pörssisäätiön sivuilta, sisältäen myös video-esitykset Blogikirjoitukseni julkaistaan maanantaisin Oma Raha -blogissa. Ti-ke kirjoitus kommentteineen siirtyy tähän 80+ -blogiin. Kirjoittaja työskentelee Balance Consultingissa.

Suomi 24 keskustelu

Innofactor kauppalehti keskustelu

Innofactor keskustelu — innofactor osti atbusiness-nimisen yrityksen josta tuli monta bussilastillista entistä satama-tyyppiä

Johdon liiketoimet Johtohenkilöiden ja heidän lähipiirinsä liiketoimien ilmoittaminen Innofactor Oyj:lle 3. 7. 2016 alkaen Markkinoiden väärinkäyttöasetuksen ((EU) N:o 596/2014, "MAR") mukaisia Innofactor Oyj:n johtohenkilöitä ja heidän lähipiiriään pyydetään noudattamaan alla olevia ohjeita liiketoimien ilmoittamisessa 3. 2016 alkaen. Ohjeet liiketoimi-ilmoitusten tekemiseen Täytä liiketoimien ilmoittamista koskeva lomake. Lataa lomake työpöydällesi, jos linkki ei aukea oikein. Lomakkeen täyttämisessä tarvittavia tietoja: Innofactor Oyj:n LEI-tunnus: 7437008OSKQFEDZYD835 Innofactor Oyj:n osakkeen kaupankäyntitunnus: IFA1V Innofactor Oyj:n osakkeen ISIN-koodi: FI0009007637 Ilmoitusnumero (notification reference): Generoituu automaattisesti lomakkeelle (ei tarvitse täyttää) Innofactor Oyj pyytää toimittamaan ilmoituksen yhtiölle ja Finanssivalvonnalle viipymättä ja viimeistään yhden (1) työpäivän kuluessa liiketoimesta. Innofactor Oyj:lle: lähetä tiedosto sähköpostin liitteenä osoitteeseen.

Prelox keskustelu

Mehiläisen ja Innofactorin yhteistyöss DA: 39 PA: 22 MOZ Rank: 64

Kauppalehti

Tanskan toimipisteet sijaitsevat Kööpenhaminassa ja Århusissa, Ruotsin toimipisteet Tukholmassa, Boråsissa ja Örnsköldsvikssä ja Norjan toimipisteet Lysakerissa, Trondheimissa ja Bergenissä. [4] Historia [ muokkaa | muokkaa wikitekstiä] Innofactorin toiminta alkoi, kun Risto Linturi otti loppuvuonna 1999 yhteyttä Sami Ensioon ja pyysi häntä uuden yrityksensä vetäjäksi. Yritys perustettiin Risto ja Kaija Linturin sijoitusyhtiö R. Linturin vuonna 1983 perustetun Yritysmikrot-nimisen tytäryhtiön pohjalle. Yrityksen nykymuotoinen toiminta käynnistyi 1. tammikuuta 2000. [5] Vuosina 2006–2010 Innofactor kasvoi vuosittain lähes 50 prosenttia. [6] Innofactor Oy teki käänteisen listautumisen Helsingin pörssiin hankkimalla Westend ICT Oyj:n (aiemmin TJ Group) vuoden 2010 lopulla, minkä seurauksena yrityksen nimi muutettiin Innofactor Oyj:ksi. [6] Vuonna 2012 Innofactor osti Bridgeconsulting A/S:n [7] ja Tietotalo Infocenter Oy:ltä Microsoftin projektin- ja projektisalkunhallintajärjestelmien toimittamiseen keskittyvän liiketoiminnan.

 • Omistajapäivät sokos 2019 2
 • Innofactor varoittaa tuloksesta ja liikevaihdosta - Pörssiuutiset - Ilta-Sanomat
 • Innofactor Oyj - Y-tunnus: 0686163-7 - Yritystiedot, taloustiedot, päättäjät & hallituksen jäsenet
 • Innofactor nousussa | Kauppalehti.fi
 • Innofactor - Johtava modernin digitaalisen organisaation edistäjä Pohjoismaissa
 • IFA1V | Kurssi | Pörssi | Kauppalehti
 • Onnittelut merkkipäivän johdosta
 • Prelox keskustelu
 1. Rautatienkatu ravintola tampere
 2. Enni mustonen tuotanto a story
 3. Skycar autoliike oy kokemuksia e