A4 Kirjekuori Hinta

Jos haluat kuoret ikkunalla, otathan huomioon, että ikkunoissa on pyöreät reunat, säteeltään noin 3 mm. Valitse seuraavista vaihtoehdoista kirjekuorille: 110 x 220 mm DIN pitkä: ikkuna vasemmalla tai ikkunatta 114 x 229 mm DIN C6/5: ikkuna vasemmalla/oikealla tai ikkunatta 162 x 229 mm DIN C5: ikkuna vasemmalla tai ikkunatta Seuraavat koot ovat saatavissa postituskuorille: 229 x 324 mm DIN C4: ikkuna vasemmalla tai ikkunatta Räätälöidyt kirjekuoret ko'oissa DIN C6, DIN C5 ja DIN C4 Yksipuolinen tai kaksipuolinen painatus Meiltä voit tilata myös isoja määriä painamattomia kirjekuoria. Mitä tulee painatukseen, voit valita painamisen joko yksipuolisena tai kaksipuolisena. Jos vain ulkopuoli painetaan, on saatavissa nämä eri värivaihtoehdot: 1/0-väri musta 2/0-väri musta + pantone 2/0-väri musta + kulta 2/0-väri musta + hopea 4/0-väri CMYK 5/0-väri CMYK + pantone 5/0-väri CMYK + kulta 5/0-väri CMYK + hopea Tämän vaihtoehdon valitseminen tarkoittaa, että kirjekuoren sisältö on harmaa. Kun painetaan kaksipuolisena, seuraavat vaihtoehdot ovat saatavissa (molemmille sisä- ja ulkopuolelle): 1/1-väri musta 2/2-väri musta + pantone 2/2-väri musta + kulta 2/2-väri musta + hopea 4/4-väri CMYK 5/5-väri CMYK + pantone 5/5-väri CMYK + kulta 5/5-väri CMYK + hopea Yksinkertaisesta hienostuneeseen – kirjekuorten paperinvalinta Kun olet valinnut yhdistelmän painomusteita, voit sitten myös valita seitsemästä eri paperityypistä kirjekuorillesi.

A4 kirjekuori hinta mean

Yhteensopivat kirjekuoret tekevät heidät uteliaiksi itse sisällöstä. Jos jo kirjekuori mainitsee mahdollisuudesta säästää kupongein tai viittaa hyviin tarjouksiin asiankuuluvan tuotekuvan kera, lisää se myös todennäköisyyttä viestin menosta perille! Luot vain jännittävän, vetovoimaisen ulkoasun – ja me varmistamme kirjekuoresi painetuksi huippulaatuisina ja toimitettavaksi suoraan sinulle! Ihanteellinen virallisiin kirjeisiin Oletko töissä toimipisteessä ja tarvitset yrityksen kirjekuoria päivittäiseen kirjeenvaihtoon? Vai onko sinulla lääkäriasema, lakitoimisto tai vastaatko yhdistyksestä? Hyödynnä siinä tapauksessa kokemuksemme luoda arvostettavia kirjekuoria lähettäjän tietojen ja yrityksen tai yhdistyksen logon kera. Erityinen painatusprosessi tarkoittaa sitä, että voimme painaa myös kirjekuoren sisäpuolelle. Anna palveluhenkilökuntamme neuvoa sinua käytännönläheisesti kirjekuoriesi painatusvalinnoista. Omat henkilökohtaiset kirjekuoret hääkutsuihin On monta tapaa todistaa hyvää makua ja tyylitajua häissä.

  • Murea ja mehukas karitsan entrecôte – Mure ja mahlane talle entrecôte – Herkkusuut.com
  • Palkan sivukulut 2019
  • A4 kirjekuori hinta 7
  • Montako A4-luentolehtiön lehteä saa laittaa C4-kirjekuoreen, jotta sen... | Kysy.fi
  • Taitettu kirjekuori | DIY guide
  • Akaan Rengas - Taloustiedot | Yritystele.fi

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4, 90 € SmartPOST 5, 90 € Nouto Postista 5, 90 € Posti Express 7, 90 € Postin kotiinkuljetus 9, 90 € Nouto Matkahuollosta 6, 90 € Matkahuollon kotipaketti, express 10, 90 € Kotiinkuljetus - Kaukokiito 19, 90 € Nouto myymälästä Tuontitukku Kalajoki 0, 00 €