Jokioisten S Market

 1. Jokioisten s market coupons
 2. Jokioisten s market ad
 3. Jokioisten S-market uhattiin räjäyttää 100 kilon pommilla – Hämeen Sanomat

K-market on suomalainen päivittäistavaraketju, joka kuuluu Keskon K-ruokakauppaketjuun. Yhteystiedot Keskuskatu 15 31600 Jokioinen Puh. 020 700 6095 Aukioloajat K-market on tällä hetkellä kiinni. Kohde lisätty 12. 09. 2016, päivitetty 29. 06. 2020 Huomioithan ettei edellämainittujen tietojen paikkansapitävyyttä voida täysin varmistaa. Jos havaitsit virheen kohteen aukioloajoissa tai muissa tiedoissa, voit ilmoittaa tästä sivuston ylläpitäjälle painamalla "Ilmoita virheestä". Muut lähistöltä löytyvät kaupat

Jokioisten s market coupons

Forssan Lehti Forssan Lehti ilmestyy seitsemän kertaa viikossa lounaisessa Hämeessä. Lehti on sitoutumaton. ISSN 0782-663X Päätoimittaja Mikko Soini Tutustu Tietosuojaselosteeseen

Jokioisten S-marketin pommiuhka on ohitse. Poliisin mukaan pommiuhkaus on osoittautunut aiheettomaksi, ja S-Market onkin jälleen avannut ovensa yleisölle. Uhkausviestin mukaan marketissa aiottiin räjäyttää suurikokoinen pommi kello 11 aikoihin. pommiuhka 21. 4. 2011 klo 11. 03 päivitetty 21. 2011 klo 13. 16 Kiirastorstai on vilkas kauppapäivä Jokioisillakin. Poliisi jäi loppupäiväksi päivystämään S-marketin tuntumaan. Markettiin oli aamupäivällä kohdistunut pommiuhkaus. YLE / Eeva Hannula Poliisin sähköpostiin saapui kiirastorstaina kello 10 anonyymipalvelimelta lähetetty sähköpostiviesti, jossa uhattiin Jokioisten S-Markettia pommilla. Viestissä uhattiin myös ampumavälikohtauksella, jonka piti tapahtua ennen räjäytystä. - Uhkaus käynnisti välittömät toimenpiteet ja poliisioperaation Jokioisten alueella, kertoo apulaispoliisipäällikkö Mika Heikkonen Kanta-Hämeen poliisista. Kaupassa oli uhkaus hetkellä vain muutama asiakas henkilökunnan lisäksi, joten evakointi sujui rauhallisesti. Mitää rähjähdystä ei määräaikaan mennessä kuitenkaan tapahtunut, eikä mitään pommiin liittyvää löydetty.

Jokioisten s market ad

Viestissä ei esitetty mitään motiivia teolle eikä esimerkiksi kerrottu, mitä räjähdettä pommi sisältäisi. Uhkausviesti on kirjoitettu asiallisella suomenkielellä. Jokioisten operaation yleisjohtaja, rikoskomisario Teemu Saukoniemi kertoo, ettei uhkauksen lähettäjä todennäköisesti ole sama kuin Jyväskylässä edellispäivänä kauppakeskusta pommilla uhannut. -Tällaiset aiheettomat tehtävät sitovat paljon poliisin ja pelastuslaitoksen voimavaroja. Väki saattaa olla pois toisaalta, jossa tarvittaisiin kiireellistä apua, hän pahoittelee. Kiireinen hälytysajo voi vaarantaa myös liikennettä. Uhkausta tutkitaan perättömänä vaarailmoituksena, josta rangaistuksena on sakkoa tai enintään yksi vuosi vankeutta. Mikäli uhkaaja saadaan kiinni, hän voi myös joutua korvaamaan pelastuslaitokselle ja poliisille aiheuttamansa kustannukset. (HäSa)

Jokioisten S-market uhattiin räjäyttää 100 kilon pommilla – Hämeen Sanomat

 1. Miten selvitä pettymyksistä ? osa 1 - YouTube
 2. Jokioisten s market los angeles
 3. Jokioisten s market weekly
 4. Dna tv lisenssi umpeutunut
 5. Jokioisten s marketing
 6. Nurmien lannoitus ravinteiden näkökulma - PDF Free Download

Mittavan poliisi- ja pelastusviranomaisten operaation Jokioisissa torstaina aamupäivällä aiheuttanut pommiuhkaus oli aiheeton. Mitään räjähteisiin viittaavaa ei löydetty. Poliisille lähetettiin torstaiaamuna kymmeneltä sähköpostiviesti, jonka mukaan Jokioisten S-marketissa alkaa ammuskelu ennen yhtätoista ja yhdeltätoista räjähtää sadan kilon pommi. Noin sadan metrin päässä oleva R-kioski uhattiin ryöstää vartin yli 11. Paikalle meni kahdeksan poliisipartiota sekä useita pelastuslaitoksen sammutus- ja sairaankuljetusyksiköitä. S-market tyhjennettiin asiakkaista ja henkilökunnasta ja tutkittiin, mutta mitään räjähteisiin viittaavaa ei löydetty. Viranomaisoperaatio purettiin puolen päivän aikoihin. Poliisi jatkaa tutkintaa selvittääkseen uhkauksen lähettäjän. Poliisi toivoo saavansa tietää, mikäli joku alkaa rehvastella tehneensä uhkauksen tai jos jollakulla on muuta uhkaukseen mahdollisesti liittyvää tietoa. Tiedot voi ilmoittaa Kanta-Hämeen poliisille numeroon 071 873 5091. Motiivista ei mainintaa Uhkausviesti tuli anonyymipalvelimen kautta.

 1. Huili järvenpää
 2. Karjaan puhelin webmail
 3. Johanna tikkanen
 4. Mercedes benz alkuperäiset vanteet for sale
 5. Kontio ja parmas kausi 2 episode