Sanomalehti Kaleva Uutiset

Julkaistu 01. 10. 2016 08:24 (Päivitetty 01. 2016 17:55) Oulun käräjäoikeudessa on sanomalehti Kalevan mukaan vireillä erittäin poikkeuksellinen seksuaalirikosjuttu. Syyttäjä vaatii lehden mukaan ulkomaalaistaustaiselle miehelle tuomiota törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Lehden tietojen mukaan isä on hyväksikäyttänyt vuosia omaa tytärtään. Tytär tuli isälleen useita kertoja raskaaksi. Tytölle tehtiin lukuisia abortteja. Lisäksi hän synnytti isälleen lapsen. Kalevan haastattelema Lapin yliopiston rikosoikeuden professori Minna Kimpimäki sanoo, että tapaus on erittäin poikkeuksellinen ja törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö. Hän korostaa, että tekijä on uhrin isä, josta lapsi on erityisen riippuvainen. Lapin yliopiston rikosoikeuden emeritaprofessori Terttu Utriainen puolestaan sanoo, että Oulun kaupungin lastensuojelu on saattanut syyllistyä asiassa rikoksiin. Hänen mielestään on syytä tutkia, ovatko sen työntekijät syyllistyneet asiassa rikoksiin jättäessään puuttumatta asiaan.

Uutiset suomessa

2020 09:41 Suvi Lindé­nin johtama da­ta­kes­kus­yh­tiö suu­ris­sa on­gel­mis­sa, Lindé­nin mukaan on­gel­mat ki­tey­ty­vät säh­kö­ve­roon – vel­ko­mus­tuo­mioi­ta yli 100 000 euron edestä 14:28 Irma Koppelo on elänyt 20 vuotta yksin Jä­kä­lä­vaa­ran sy­dän­maas­sa – "En osaa pelätä mitään paitsi joskus uko­nil­maa" 27. 06. 2020 20:05 Lem­pi­sen elä­ke­läis­pa­ri löytyi sur­mat­tu­na kotinsa lat­tial­ta Tui­ras­ta, tuttava soitti ovi­kel­loa turhaan – Tuomas Rim­pi­läi­sen mukaan sel­vit­tä­mät­tö­miä surmia yh­dis­tää yksi asia 08:00 Am­mat­ti­mai­set nuus­kan­vä­lit­tä­jät näkivät ti­lai­suu­ten­sa koit­ta­neen, kun Ruotsin raja sul­jet­tiin – Tämä on tarina mie­hes­tä, josta tuli yksi Poh­jois-Suo­men tun­ne­tuim­mis­ta nuus­ka­dii­le­reis­tä 28.

Lehti ilmestyy torstaisin. Alueensa kuulumisia jo vuodesta 1966 välittänyt Siikajokilaakso on alueensa näköinen paikallislehti. Forum24 – Oulun kaupunkiseudun uutis- ja ajankohtaislehti. Lehti keskittyy myös tausta-, henkilö- ja viihdejuttuihin kahdesti viikossa, tiistaisin ja torstaisin. Raahelainen – Raahen seudun kaupunkilehti ilahduttaa Raahen alueen lukijoita aina lauantaisin. Raahelainen on aito paikallinen kaupunkilehti, joka on lähellä lukijaansa arjen ja juhlan keskellä. Lounais-Lappi – yksi vanhimpia, paikallisia kaupunkilehtiä. Lounais-Lappi on moneen kertaan palkittu, aidosti paikallinen kaupunkilehti, joka ilmestyy Meri-Lapin alueella keskiviikkoisin ja lauantaisin. Uusi Rovaniemi – rovaniemeläisten asialla oleva paikallislehti. Tämä pirteä ja iloinen kaupunkilehti tuo uutiset lähelle paikallista ihmistä. Useasti Suomen parhaana kaupunkilehtenä palkittu Uusi Rovaniemi ilmestyy keskiviikkoisin ja lauantaisin Rovaniemen alueella. Pudasjärvi-lehti – ilmaiseksi jaettava, vuodesta 2008 asti ilmestynyt kaupunkilehti.

  • Lehto group oyj chicago
  • Isännöinti ilkka saarinen chairs
  • Anna: Pete Parkkonen on pikkupojan isä - kiistää olevansa bi-seksuaali vaikka asuu miehen kanssa: ”Emme todellakaan seurustele”
  • Fi uutiset
  • Mtv uutiset
  • Venäjän kielen kurssi helsinki
  • Is.fi uutiset

10:00 Ou­lu­lai­set Marko Ipatti ja Kari Kajula juh­li­vat 20 vuotta sitten Eng­lan­nin ral­li­mes­ta­ruut­ta – "A­se­tel­ma oli kuin Daavid vastaan Goljat" Met­sä­pa­lot rai­vo­si­vat to­den­teol­la Oulun lää­nis­sä kesällä 1970 – tu­han­sia ihmisiä kut­sut­tiin sam­mu­tus­töi­hin 05. 08. 2018 Karl Fazerin tyt­tä­ren­poi­ka pelasti kei­sa­rei­den ja ku­nin­kaan vie­rai­lu­pai­kan ja Suomen rik­kaim­man miehen kodin – Magnus Linder halusi, että Mustion linna on avoinna ylei­söl­le 07:00 Lu­ki­joi­den lä­het­tä­miä kuvia kesän 2020 Ka­la­ku­va­ki­saan – lähetä omasi ja osal­lis­tu! 15. 2020 09:42 Ve­si­säi­liös­sä ha­vait­tu ko­li­for­mi­sia bak­tee­re­ja Ro­va­nie­mel­lä – juo­ma­ve­si kei­tet­tä­vä Ten­ni­län, Viirin ja Vant­taus­kos­ken alueil­la 14:22 Kaup­pa­reis­su päättyi painiin – poliisi etsii juo­ma­var­kaan kanssa pai­ni­nut­ta K-Mar­ke­tin asia­kas­ta Tor­nios­sa 13:10 1

Tämä odotettu ja luettu kaupunkilehti jaetaan viikoittain Pudasjärven jokaiseen talouteen ja yritykseen. Aikakaus- ja ristikkolehdet Aikakaus ja -ristikkolehtien valikoimaan sisältyy yli 50 julkaisua. Laadukkaita kotimaisia vaihtoehtoja löytyy joka makuun. Tilaa lehtiä! Valtakunnalliset sivustot Valtakunnalliset sivustomme palvelevat mielenkiintoisilla sisällöillä, polttavilla puheenaiheilla ja blogeilla sekä parhailla tarjouksilla. on ajankohtainen muodin, kauneuden ja hyvinvoinnin sivusto, josta löydät suosituimmat muoti- ja lifstyleblogit. Koukuttavalta sivustolta löydät kaikki viimeisimmät trendit, puheenaiheet ja kauneusvinkit. on kuin naistenlehti verkossa – ystävä, viihdyttäjä ja ajatuksien herättäjä. Vahvojen vaikuttajanaisten sivuston sisällöt vaihtelevat hyvinvoinnista ja sisustuksesta perheeseen ja päivän polttavien aiheiden ruotimiseen. on maan parhaimpien ruoka- ja leivontavaikuttajien yhteisö. Se kokoaa yhteen herkulliset ja innoittavat ruoka- ja leivontablogit. Laadukas sisältö ja toimiva haku mahdollistavat niin reseptien pikaisen etsinnän kuin inspiraation etsiskelyn ja fiilistelyn.