Ilveksen Jälki Lumessa

 1. Eloranta Ilveksen valmentajaksi | Päijät-Häme | Etelä-Suomen Sanomat
 2. Hallitseva mestari KuPS kärsi ensimmäisen pistemenetyksen – Honka tasoitti lisäajalla
 3. Mielen Lumoa: Kenen jälki?
 4. Ilves jäljet lumessa

YouTube Toisinaan autoilijat pääsevät näkemään teiden varsilla monia eri metsän asukkeja. Hirvet ja jänikset ovat tuttu näky metsien laitamilla, mutta tällä kerralla eräs kuski pääsi näkemään melkoisen näyn kohdatessaan maantiellä ilveksen. Kanadassa Peace Riverin alueella ajellut mies oli pysäyttänyt autonsa nähdessään tiellä ilveksen. Mies oli alkanut kuvaamaan ilvestä videolle, mutta ei voinut aavistaakaan millaisen tilanteen hän tulisi lopulta saamaan videolle ilveksen saalistaessa ruokaa pennuilleen. Kuski kuvasi ilvestä, joka kävi tielle makaamaan. Ei mennyt aikaakaan kun metsästä tielle hyppäsi jänis, jonka kimppuun ilves hyökkäsi välittömästi. Ilves nappasi jäniksen nopeasti suuhunsa ja vei sen metsään. Kuski sai yllätyksekseen huomata, että metsän laidalla emoa odotti kaksi nälkäistä pentua, joille ilves oli saalistamassa ruokaa. PS: Lue lisää autoista -verkkolehdestä.

Eloranta Ilveksen valmentajaksi | Päijät-Häme | Etelä-Suomen Sanomat

 • Harvia kivi pi90 vastukset weather
 • Chrysler voyager 3.3 jakohihnan vaihtoväli
 • Ilveksen jälkiä lumessa ---- Tane - YouTube
 • Koiran jälki lumessa
 • Ketun jälki lumessa
 • Mielen Lumoa: Kenen jälki?
 • Ilves jälki lumessa

Hallitseva mestari KuPS kärsi ensimmäisen pistemenetyksen – Honka tasoitti lisäajalla

Mielen Lumoa: Kenen jälki?

Ässien jatkaessa ylivoimaansa nähtiin harvinainen tilanne, kun Riku Helenius syösyi torjumaansa kiekkoon ja sulki sen päätyviivan takana ja ajassa 45. 54 Ässät pääsi kahden miehen ylivoimalle. Ässät otti samalla aikalisän ja lähti pelaamaan kahden miehen ylivoimalla. Ilves taisteli hyvin, mutta kun kahden miehen alivoimaa oli jäljellä kuusi sekuntia sahasi Ässät näyttävän ylivoimaosuman. 1-1 maalin viimisteli pitkästä poikittaissyötöstä Jussi Makkonen. Onni ei tänään ollut Ilveksen puolella, sillä illan kolmas tolppalaukaus nähtiin kymmenen minuuttia ennen päätössummeria, kun Teemu Rautiaisen kova kiskaisu kajahti pystytolppaan. Ässien pelaaminen oli saanut lisävirtaa tasoitusmaalista ja Ilves sortui yliyrittämiseen. Juha Leimu otti hyökkäyspäässä kaksiminuuttisen kunnon niskalenkistä ajassa 52. 18. Ilves tappoi tämän alivoiman, mutta lähes perään videolta katsottuna helposti vihelletyn Joose Antosen rangaistuksen aikana Ässät iski ottelun ratkaisun. Vaarattoman näköisessä tilanteessa Ässien Jerry Sammalisto heitti kiekon maalille, josta suureksi epäonneksi Ilveksen Jerry Ahtola ohjasi kiekon ohi voimattoman Riku Heleniuksen ajassa 56.

Ilves jäljet lumessa

Ajassa 8. 56 Ilves pääsi toistamiseen ylivoimalle ja maali oli jälleen enemmän kuin lähellä. Teemu Lepaus ja Joose Antonen sahasivat kuviolla Mike Halmolle puolityhjän maalin, mutta tämän laukaus suuntautui tilanteessa selvästi ohi maalin. Ilves hallitsi avauserää selvästi, mutta avausminuutin maali jäi ainoaksi. Toinen erä Ilveksen tehotonta hallintaa Aivan erän alkuun Ilves pelasi illan kolmannen ylivoimansa, kun Jarno Kärki oli saanut rangaistuksen ensimmäisen erän viimeisellä sekunnilla. Ylivoimasta puuttui kuitenkin terävyys ja Ässät selvisi helpolla. Ilves hallitsi hyvällä liikkeellä toista erää lähes näytöstyyliin, mutta Ässät puolusti hyvin pelin keskustan ja Ilveksen pyörittäminen jäi lopulta vaarattomaksi. Torjunnoissa Helenius 7, Kiviaho 14 on suuntaa toisen erän painopisteestä. Ilves jäähyilee, Ässät ratkaisee Kolmannessa erässä ottelussa tapahtui paljon. Tilanne käynnistyi Olli Vainion saatua Ilveksen ensimmäisen rangaistuksen ajassa 44. 42. Alivoimalla Ilveksen toinen maali jäi millien päähän, kun vahvalla pelipäällä ollut Arttu Ruotsalainen polki väkisin kahdella yhtä vastaan hyökkäykseen ja jakoi kiekon Oskari Laaksoselle, jonka ohjaus osui sisätolppaan.

 1. Skyfall sanat suomeksi
 2. Pirkanmaan sairaanhoitopiiri valkeakosken aluesairaala lyrics
 3. Mökki tampere