Oulu Pride 2019

Isommat porukat järjestetään kulkueen alkupuolelle. Kulkueeseen saa tuoda omaa karnevaalirekvisiittaa kuten lippuja tai bannereita! Annetaan hyvän fiiliksen näkyä ja kuulua! 🙂 Somessa käytetään hashtagia #oulupride2019. Tule vapaaehtoiseksi! Kymmenet vapaaehtoiset ovat Pride-viikon sydän ja ehdoton edellytys viikon lukuisten tapahtumien onnistumiselle. Koe Pride-viikko ainutlaatuisella tavalla aitiopaikalta ja ilmoittaudu nyt mukaan vapaaehtoiseksi! Tehtäviä mm. infopisteessä, kulkueessa, puistojuhlassa, iltabileissä, lipunmyynnissä, valo- ja videokuvauksen, sekä monen muun kivan homman parissa. Aiempaa kokemusta tapahtumajärjestämisestä ei vaadita! Täytä ja lähetä talkoolaishakulomake netissä, niin olet mukana, ja otamme sinuun yhteyttä lähempänä Pride-viikkoa. Tämän vuoden Oulu Priden teema on yhteisöllisyys. Tule mukaan Oulu Priden jäseneksi! Tule tekemään yhdenvertaisempaa ympäristöä ja tue Oulu Pride yhdistystä liittymällä jäseneksi Yhdistysavaimessa. Mikä pride? Oulu Pride viikon järjestää Oulu Pride ry, yhteistyössä lukuisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Oulu Pride 2020 (PERUTTU)

  • Oulu city
  • Oulu Pride 5.-11. elokuuta 2019 - Oulun Invalidien Yhdistys
  • Oulun Pride-kulkueeseen osallistui ennätysmäärä väkeä, mukana arviolta 3000 ihmistä – juhlinta jatkuu puistossa ja Teatrialla | Kaleva.fi
  • Oulu pride 2019 ohjelma
  • Tolkien elokuva ensi ilta translation
  • Kiilto kerafiber kalvopaksuus
  • Endometrioosin oireet ja hoito: 6 kysymystä ja vastausta endometrioosista
  • K-citymarket Forssa myymälät & aukioloajat | Minun Tarjouslehteni
  • Moottori 5/2015 - Lehtiluukku.fi

Oulun Seta myös valmistelee mahdollisuutta tarjota yksilötukea myös Tukinetissä. Tukihenkilöpyynnöt ja -tiedustelut voi lähettää sähköpostilla tukihenkilot[at] Muuta tukea Valtakunnalliset sateenkaarevat palvelut kuten Sinuiksi, Perhesuhdekeskus, Taakasta voimavaraksi sekä Sateenkaariperheet ovat kaikkien sateenkaari-ihmisten sekä heidän läheisten käytettävissä. Sinuiksi- neuvontapalvelun puhelinvastaanotto ma 19-21 & to 13-15 (p. 044 300 2355) ja Sinuiksi-chatit. Sinuiksi-chatteja on lisätty tälle keväälle runsaasti, ja suurin osa kerroista löytyy myös Oulun Setan kalenterista. Perhesuhdekeskuksen neuvonta- ja terapiapalvelut saatavilla myös etänä. Puhelinpäivystys ma 15-17 & pe 8-12 (p. 050 444 4446). Päivystysajat esillä myös Oulun Setan kalenterissa. Taakasta voimavaraksi -hankkeen puhelinpäivystys ti 17-18 & to 14-15 (p. 050 326 4789) Sateenkaariperheiden neuvontapäivystys ti 12-13 & to 9-10 (p. 050 321 0048) Trasek ry:n neuvonta: neuvonta [at] Suosittelemme myös seuraamaan Setan päivittyvää tilannekatsausta sateenkaarevista palveluista.

10 sivua. Uutinen Maanantai 5. 8. 2019 Pride on sitä, että on ylypiä ittestään Edelleenkin keskustelupalstoilla voi törmätä kysymyksiin, että mihin Prideä enää tarvitaan. Tasa-arvoinen avioliittolaki tuli Suomessa voimaan vuonna 2017 ja sen myötä … Lauantai 20. 7. 2019 Priden merkitys Priden viestissä minua koskettaa eniten se, että jokainen meistä saa elää elämäämme juuri sellaisena kuin olemme. Pride muistuttaa siitä, että … Lauantai 8. 6. 2019 Miksi Pride Kesäkuusta on tullut pridekuukausi, pride month. Se tarkoittaa, että maailmalla kesä ja kesäkuu on pridetapahtumien sesonkia. Suomen suurin pridetapahtuma eli … Lauantai 20. 4. 2019 Totisesti ylösnousi! Pääsiäisen iloa ja ylösnousemusta edeltää syvän pimeän läpi kulkeminen. Siihen pimeään kuuluu häpeä ja kuolema, epäoikeudenmukaisuus ja vääryys. Kiirastorstain aterialla … Tapahtuma Pe 20. 2018 Pride-info Pride-info sijaitsee keskellä kaupunkia osoitteessa Hallituskatu 9. Sieltä voit ostaa ennakkolippuja perjantain ja lauantain bileisiin, saada tietoa pridestä ja siellä … To 19.