Anku Ja Patrik

  1. Anku ja patrick jones
  2. Love Islandissa rakastuneet Anku ja Patrick jo vuoden yhdessä
  3. Anku ja patrick videos

09:01 Juventus ja Ronaldo saivat kaksi rankkaria käsivirheistä – vastustajan valmentaja höyrysi pelin jälkeen: "Pitääkö pelaajilta leikata kädet irti? " 08:55 Ferrari-pomo teki nöyryyttävän huomion – tallin synkästä tilasta raakaa puhetta 08:53 Tiesitkö? Ensimmäinen ampiaisenpisto ei ole koskaan vaarallinen 08:23 Pariskunta luuli pääsevänsä katsomaan vuokrattavaa huonetta – kaksikko huumattiin ja nainen raiskattiin 08:19 Sampo ja Minttu Kaulanen kääntävät uuden lehden elämässään – muuttavat yhteen yhdeksän vuoden etäsuhteen jälkeen 08:15 Kimi Räikkösen tallista hyvinkin optimistinen arvio – Jäämiehelle parempia aikoja? 08:09 Paljastus sisäpiiristä: kilpailijatalli harkitsi Valtteri Bottaksen kaappaamista – "Kolme suurta mestaria" 08:06 Miten toimit, jos kohtaat opaskoiran?

Anku ja patrick jones

  1. TV-ohjelmat | Suomen kätevin TV-opas - Kake.fi
  2. Anku ja patrick jones
  3. Anku ja patrik yhdessä
  4. Kamux Iisalmi | Volvo vaihtoautot myytävänä | Autokaupat.net | Käytetyt Volvo autot | 14.07.20
  5. Ranskan avoimet tennis tänään
  6. Keskustelu - LOVE ISLAND SUOMI - OFFICIAL | Aihe vapaa | Vauva
  7. Nuorten jääkiekon mm kisat 2017

Tamperelaispari Anku ja Patrick eivät ole olleet montaa päivää erossa kuvausten päättymisen jälkeen. Kaikkien aikojen ensimmäinen Love Island Suomi päättyi marraskuun lopussa. Brittiläisestä tosi-tv-formaatista Suomeen jalostettu sarja nousi fanien keskuudessa suureen suosioon, mutta jätti päätyttyään jälkeensä yhden polttavan kysymyksen: mitä ohjelmassa toisensa löytäneille pareille tapahtui, kun kamerat sammuivat Espanjan auringon alla? Tampereella majailevat Anku ja Patrick sijoittuivat rakkauden saarella kolmanneksi. He hurmaantuivat toisistaan niin, etteivät he malttaneet olla toisistaan erossa ollenkaan. Sama meno on jatkunut myös Suomessa, sillä myyjänä työskentelevä pirteä Anku kertoo heidän tavanneen lähes joka päivä kuvausten päättymisen jälkeen. – Taitaa olla vain muutama päivä sellaisia, että ei olla nähty, Anku kertoo nauraen. Parin orastava suhde ei ole kärsinyt arjen haasteista, vaan pari on viihtynyt toistensa seurassa erinomaisesti myös Suomen puolella. – Meillä on mennyt tosi hyvin siitä asti kun palattiin Suomeen, Patrick sanoo.

Sen ihmeellisempiä suunnitelmia parilla ei tulevaisuudelle vielä ole. – Haluaisin lähteä reissuun Sri Lankaan, jos vain saan Ankun mukaan. Eiköhän se lähde, Patrick myhäilee. Lue lisää: Sometähdeksi noussut Veera, 22, löysi unelmiensa miehen tv-sarjasta – suhde koki yllättävän käänteen kameroiden sammuttua

Love Islandissa rakastuneet Anku ja Patrick jo vuoden yhdessä

Mitään järkee ollut. Näin unta että hain seuraavalle kaudelle:D Mitenkähän homma olis mennyt, jos alussa olisikin tullut myöhemmin tulleita ja päinvastoin. Kenen pari esim Jaakko tai Tanja olisi ollut. Samin ja Pauliinan suhdehuhut vaan vahvistuvat kun seuraa ig stooreja.. Joko nyt Pauliina ja Sami vihdoin ovat valmiita ilmoittamaan olevansa pari. Vai vieläkö väittävät, että ovat vain kavereita. Viime viikolla Seiskassa oli joku uutinen, että BB-Nikolla olisi sutinaa Pauliinan kanssa, mutta missä välissä Pauliina emnättäs Nikoa treffata, kun aina tuntuu Samin kans pyörivän. Kyllä ne Pauliina ja Sami on nyt virallisesti yhdessä! Sivut

Anku ja Patrick ovat ainoa Love Island Suomen ensimmäisellä kaudella muodostunut pari, joka seurustelee edelleen. Videolla tuoreen Love Island Suomi -kauden voittajaparin, Eetun ja Sofian, haastattelu. Love Island Suomen toinen tuotantokausi huipentui tiistaina nähtyyn finaaliin. Sofia ja Eetu pokkasivat 25 000 euron voittopotin – ja löysivät toisistaan kumppanin. Tällä kertaa heidän lisäkseen kahdeksan viikon rakkausmatkalla muodostui myös kolme muuta paria: Reetu ja Vanessa, Tommy ja Nikita sekä Juho ja Jenni. Edelliselläkin kaudella Love Island Suomessa syntyi useampi pari. Yhdessä ovat kuitenkin enää vain Patrick ja Anku. Patrick ja Anku löysivät toisensa rakkauden saarelta. SUB He juhlistavat yhdessäolon vuosipäivää Ankun Instagramissa jakamalla kuvalla: – 365 päivää, Anku kirjoittaa sydänemojin kera. Herkässä mustavalkokuvassa pari kävelee käsi kädessä rannalla surffilaudat kainalossa. Mikäli Instagram - upotus ei näy, pääset siihen tästä linkistä. Patrick työskentelee palomiehenä ja ensihoitajana, Anku mallina ja myyjänä.

Tulevaisuutta ei ole vielä suunniteltu kovin pitkälle. Esimerkiksi yhteen muuttaminen ei vielä ole suunnitelmissa, sillä Anku viettää paljon aikaa Patrickin luona. – Ehkä vähän myöhemmin voidaan miettiä sitä, mutta toistaiseksi tämä on toimiva ratkaisu meille, Patrick toteaa. Love Island Suomi tulee taas! Haku toiselle tuotantokaudelle on nyt auki. Hae mukaan ohjelmaan tästä. Juttua korjattu 19. 4. klo 10: 40: Patrick ei valinnut saarella Ankua vaan Anku Patrickin.

Anku ja patrick videos