K1 Katsastus Salo

 1. K1 katsastus salo 2017
 2. K1 katsastus salo new york
 3. K1 katsastus salo d
 4. K1 katsastus salo live
 5. Katsastus Salo - A-Katsastus Salo-Perämiehenkatu | A-Katsastus Oy

Aukioloajat ma 9:00 - 17:00 ti ke to pe la suljettu su Katsastusasemat Meriniitynkatu 6, 24100 Salo Puhelin: 0306 100 280 E-mail: Salo Täyden palvelun katsastusasema Meriniityssä. Asemamme löytyy Meriniitynkadun varrelta Salon Autotalon ja Rautian naapurista. Sekä kevyen- että raskaan kaluston katsastuspalvelut. Myös maahantuonnit, muutos- ja rekisteröintikatsastukset. Meille on helppo tulla mistä päin vaan, tervetuloa! Palvelut Kevyiden ajoneuvojen katsastus Raskaiden ajoneuvojen katsastus Ajoneuvojen rekisteröinti Yllä olevat hinnat koskevat alle 3500 kg henkilö- ja pakettiautoja (sis. ALV 24%), joille voit myös varata ajan ennakkoon netistä. Nettivaraajan etuhintoja on saatavilla rajoitetusti ja niiden määrä vaihtelee asemittain. Muiden ajoneuvojen, kuten matkailuautot ja -vaunut, ajanvaraukset voit tehdä soittamalla asemalle tai ajanvarausnumeroon, jolloin voimme myös varmistua, että ajoneuvosi mahtuu asemallemme. Päästömittausta ei tarvitse tehdä, jos se on suoritettu 3 kk sisällä.

K1 katsastus salo 2017

K1 katsastus salo new york

Yleiset aukioloajat Määräaikaiskatsastus (yli 5000 kg autot ja yli 3500 kg perävaunut) Muutos- & rekisteröintikatsastus, yksittäishyväksyntä (max. 3500 kg) Muutos- & rekisteröintikatsastus, yksittäishyväksyntä (yli 3500 kg) Autotohtori-kuntotarkastus Rekisteröinti ja vakuutukset Vaarallisten aineiden kuljetusajoneuvojen tarkastukset (VAK / ADR) Hyväksytyn asiantuntijan palvelut Kuljettajatutkinnot (Ajovarma Oy)

K1 katsastus salo d

Palveleva katsastusasema. Katsastus, kuntotarkastus ja monta muuta palvelua. Katsastus ei suinkaan ole ainoa palvelu, jota me K1-asemilla tarjoamme. Me olemme joukko autoalan asiantuntijoita, joiden tavoitteena on tarjota sinulle palvelua, jollaista et muualta saa. Katsastuksen ja muiden palveluiden lisäksi saat meiltä hyödyllistä tietoa autoista ja autoilusta.

K1 katsastus salo live

 • Lamin x katsastus
 • Roi-Osa, etusivu
 • Lapin yliopisto kuvataidekasvatus ennakkotehtävät 2019 model
 • Leveälahkeiset farkut netistä | Farkut Zalandolla
 • K1 katsastus
 • Honda cr v 2010 ajovalopolttimo
 • K1 katsastus salo live
 • Sydämen asialla kaudet
 • K1 katsastus salo 2
 • Lopen auto ja rengas
 • Kuulokojeen paristot 312
 • Katsastus Salo - A-Katsastus Salo-Perämiehenkatu | A-Katsastus Oy

Katsastus Salo - A-Katsastus Salo-Perämiehenkatu | A-Katsastus Oy

Suomalaistentie 5, Espoo, 02270, Finland Как добраться 03 06100410 Категории Услуги для автомобилей Сейчас ОТКРЫТО Время работы ПН 09:00 – 17:00 СБ закрыто ВТ ВС СР ЧТ ПТ О нас Katsastusasema Описание Katsastus, kuntotarkastus ja monta muuta palvelua. Katsastus ei suinkaan ole ainoa palvelu, jota me K1-asemilla tarjoamme. Me olemme joukko autoalan asiantuntijoita, joiden tavoitteena on tarjota sinulle palvelua, jollaista et muualta saa. Katsastuksen ja muiden palveluiden lisäksi saat meiltä hyödyllistä tietoa autoista ja autoilusta.

Katsastusmarkkina on myllerryksessä ja K1 Katsastus aloittaa 130 ihmistä koskevat yt-neuvottelut. Applus Finland -konserni, johon kuuluvat Applus Finland ja sen tytäryhtiöt K1 Katsastajat Oy ja K1 Total Oy on tänään antanut työntekijöille Yt -lain mukaisen neuvotteluesityksen, joka johtuu taloudellisista, tuotannollisista sekä toiminnan uudelleenjärjestelyihin liittyvistä syistä. - Suomen katsastusmarkkina on murroksessa ja toimialan nopeat muutokset yhdessä kiristyneen kilpailun kanssa aiheuttavat meille tarpeen tehostaa ja uudelleen järjestää toimintaamme. Tavoitteemme on vahvistaa kilpailukykyämme ja varmistaa näin konsernin kannattava toiminta myös jatkossa, sanoo Applus Finlandin maajohtaja Petri Haikola. - Alustavien suunnitelmien mukaan kyseeseen saattavat tulla työtehtävien olennaiset muutokset, organisaatiomuutokset, toiminnan joustavuuden lisääminen sekä mahdolliset toimipisteiden lukumäärän muutokset ja työvoiman vähentäminen. Muuttunut markkina vaatii meiltä uutta ajattelua ja toimintaa, Haikola toteaa.

Päästömittaustodistus on esitettävä katsastuksen yhteydessä. Määräaikaiskatsastukset ja jälkitarkastukset sisältävät Trafin valvontamaksun 2, 70 €. Puheluiden hinnat: Kiinteän verkon liittymästä 8, 35 snt/puh + 16, 69 snt/min. Matkapuhelinliittymästä 8, 35 snt/puh + 16, 69 snt/min.