Oulun Opiskelija Asunnot

  1. Oulu opiskelija asunto
  2. Opiskelija asunnot turku
  3. Oulun opiskelija asunnot surrounding

Näistä suurin osa on kuitenkin kotoisin Turusta tai lähikunnista. Osa on on jättänyt hakemuksen viime tipassa. – Yleensä jonot purkautuvat marraskuun alkuun mennessä, Lipponen-Vaitomaa sanoo.

Oulu opiskelija asunto

Kuntavaalit - Opiskelija-asuminen - YouTube

Opiskelija asunnot turku

Merkuriuksenkatu 5 Opiskelija-asunto Opiskelija-asuntoja on osoitteissa Merkuriuksenkatu 5 ja 7 ja Linnunradankatu 11-13, 238 kappaletta. Tarjolla on 2-3 hengen soluasuntoja sekä yksiöitä. Lisäksi tarjolla on 7 perheasuntoa (1h+tk – 4h+k). Opiskelija-asunnot omistaa Hämeenlinnan Seudun Opiskelija-asuntosäätiö (HOPS). Haku opiskelija-asuntoihin tapahtuu suoraan HOPSilta sähköisellä asuntohakemuksella. Yhteystiedot Realia Isännöinti Oy Sibeliuksenkatu 5 13100 Hämeenlinna Puh. 010 2287010 Fax. 010 2287001 Palaute: hops(at) Säätiön Riihimäen toimisto: Riihimäen opiskelija-asunnot Merkuriuksenkatu 5, 11130 Riihimäki Puh. 010 228 7085 Palaute: hops. riihimaki(at) Toimisto on avoinna tiistaisin ja torstaisin sekä joka kuukauden ensimmäinen arkipäivä klo 12. 00 – 16. 00. OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Nyt on uusien opiskelijoiden aika etsiä asunto. Opiskelija-asuntosäätiöistä suositellaan soluhuoneistoja. Kuvituskuva. Julkaistu: 4. 7. 2016 17:38 Monella korkeakouluopiskelijalla on edessään muutto toiselle paikkakunnalle. Uudet korkeakouluopiskelijat saivat perjantaina tietää saaneensa opiskelupaikan. Usealla nuorella on edessään muutto toiselle paikkakunnalle, mutta mistä asunto? Opiskelija-asuntosäätiöt tarjoavat edullisia asuntoja. Suurin osa syksyllä vapautuvista opiskelija-asunnoista jaetaan nyt. Vaikka syksyyn tuntuisi olevan vielä pitkä aika, kannattaa asuntohakemus laittaa vireille heti. " Tärkeintä on, että opinnot pääsevät alkamaan, kun saa jonkun katon pään päälle. Tampereen opiskelija-asuntosäätiö Toasin asiakaspalvelupäällikkö Pia Ylimäki sanoo, että viikonlopun aikana heille on tullut jo useita satoja hakemuksia. – Suomalaiset haluavat asua yksiöissä, mutta niitä ei ole kaikille tarjolla. Valitettavasti kaikille halukkaille meidän asunnot eivät riitä, Ylimäki kertoo. Ylimäki suositteleekin, että uusi opiskelija hakee yksiön lisäksi soluasuntoa, jolloin asunnon saaminen helpottuu huomattavasti.

Oulun opiskelija asunnot surrounding

  • Oulun lentokenttä
  • Opiskelija asunnot
  • Oulun opiskelija asunnot 10

Ainakin Tampereella yksiötä voi jäädä jonottamaan, eikä soluasunnon vastaanottaminen tiputa jonon hännille. – Tärkeintä on, että opinnot pääsevät alkamaan, kun saa jonkun katon pään päälle, Ylimäki huomauttaa. Uudet opiskelijat ja ulkopaikkakuntalaiset jonon kärjessä Sekä Toas että Turun Ylioppilaskyläsäätiö priorisoivat uudet ja ulkopaikkakunnalta tulevat asunnonhakijat ennen muita. Yleensä asunto pystytään tarjoamaan heille, joilla on kaikista akuutein asunnon tarve. Turussa on poikkeuksellinen tilanne, sillä noin puolet Turun Ylioppilaskyläsäätiön, Tysin, asunnoista on yksiöitä. Asuntotoimenjohtaja Pirjo Lipponen-Vaitomaan mukaan yksiöitä on usein loppukesästä vielä vapaana, mutta kaikille halukkaille niitä ei riitä. Hän suosittelee uusille asukkaille soluasunnon hankkimista ensialkuun. – Meillä on käytössä niin sanottu asumisura: opiskelija aloittaa soluasunnosta, mutta jo vuoden sisällä on mahdollista saada sisäinen siirto yksiöön, Lipponen-Vaitomaa sanoo. Turussa noin 500 opiskelijaa jää vuosittain ilman asuntoa.

  1. Tarjoukset
  2. Teemu