Timo Soinin Ploki

  1. Timo Soinin paluu julkisuuteen | A-studio | TV | Areena | yle.fi
  2. Timo Soini valmis Putinin sylikoiraksi

Miksi se on niin vaikeaa? Siksi, että poliittiset motiivit ohjaavat sanankäyttöä. Vallasta on kysymys. Ei ole samantekevää kutsutaanko syntymätöntä lasta sikiöksi ja syntymättömän lapsen tappamista raskauden keskeytykseksi. Lapsen tappaminen ei ole hyväksyttävää, siksi abortin kannattajat eivät kutsu syntymätöntä lasta lapseksi vaan sikiöksi. Asia ei siitä miksikään muutu. He kyllä tietävät tämän. Varmaa on, että tiettyjä sanoja käyttämällä viestisi varmasti ymmärretään. Siksi se herättää vastustusta. Ja kannatusta. Jos haluat menestyä politiikassa; puhu niin, että itsekin ymmärrät ja sellaisista asioista, joita muutkin ymmärtävät. Ja varustaudu suoraa puhumisen seurauksiin. Nollaa ei koskaan lyödä. Panen paperille muisteloita ajastani valtakunnanpolitiikassa. Paljon muistan ja paljosta olen muistavinani. Yritän välttää sitä, etten muistelisi maailmaa ja pientä ( muttei mitätöntä) osaani siinä mieleisekseni. Olin vuosia luottamuksellisen ja salaisen tiedon lähteillä. Hämmentyneenä luen vastaavissa asemissa eri puolilla maailmaa olleiden ihmisten vuodatuksia.

Timo Soinin paluu julkisuuteen | A-studio | TV | Areena | yle.fi

Kiina on kuitenkin kokonsa takia taloudellisesti niin merkittävä, että Suomenkin poliittiset päättäjät ja talouselämän napamiehet puhaltelevat mielummin rystysiinsä kuin rupeavat Kiinalle ihmisoikeuksista luennoimaan. Se on sitä reaalipolitiikkaa, joka tuottaa kasvua ja työllisyyttä sekä - mikä tärkeintä - taloudellista voittoa, sitä Marxin Pääomassaan tarkoittamaa lisäarvoa. " [7] "Toisella se on takana, toisella edessä! " (Soini ministerikokemuksesta Paavo Arhinmäelle eduskuntavaalitentissä 2015. ) [8] "Ei minua mikään tällaisessa maailmassa huoleta, kun perussuomalaiset menestyy. " (Vastaus ulkoministerinä toimittajan kysymykseen, huolestuttavatko Venäjän entisen valtiovarainministeri Aleksei Kudrinin puheet Natosta. ) [9] "Jos kaveri julistuu äijäfeministiks nii sen jälkeen meikäläinen menee ensin kaksinkerroin ja sitten kuolee nauruun. " -Ilta-sanomien haastattelussa. "EU-jäsenmaksu pienenee 75 miljoonalla eurolla, tosin huonon taloutemme vuoksi, mutta silti. " - Soini listasi perussuomalaisten saavutuksia hallituksessa lokakuussa 2015.

"Esitutkinnassa ei ole tullut ilmi myöskään mitään siihen viittaavaa, että muita henkilöitä olisi ollut vaikuttamassa epäiltyjen tekojen tapahtumiseen. Rikoksesta epäilty ei myöskään itse ole osannut kertoa selkeää syytä omalle toiminnalleen", tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Juha Springare kertoo. "Esitutkinnan perusteella rikoksesta epäilty mies on saapunut Korson maalaismarkkinoille mopolla päihtyneenä, havainnut paikalla olleen silloisen ulkoministerin, lähestynyt häntä uhkaavasti ja aggressiivisesti ja yrittänyt lyödä ministeriä", hän kuvaa tapausta. Valtioneuvoston turvahenkilöt saivat estettyä hyökkäyksen vaalitilaisuudessa. Kiinniottotilanteessa epäilty teki voimakasta vastarintaa ja kohdisti aktiivista väkivaltaa turvahenkilöitä kohtaan. LUE LISÄÄ TAPAUKSESTA: Poliisi Timo Soiniin kohdistuneesta hyökkäyksestä: "Mieshenkilö oli aggressiivinen ja uhkaava" Microsoft voi ansaita osan tuloista, mikäli ostat jotain tämän artikkelin kaupallisten linkkien kautta.

Olen perus nykyajan kaupunkilais milleniaali ja ihminen. Aina on kiire (no totuus nyt on se että en vaan viihdy maaseudulla). No kaikki on nyt kamalaa ja syvällistä. You got me, Tuomas kyrö. elokuva herätti tunteita Mä en halua olla se ihminen joka vihaa muita ilman että tutustuu kyseiseen ihmiseen ja pohtii asioita kyseisen ihmisen kannalta mutta ei jumalauta nää idiootit pistää mut koville

). Rukousaamiaisia on järjestetty Yhdysvalloissa 1950-luvun alkupuolelta. Suomessa ensimmäinen sellainen järjestettiin Helsingissä vuosi sitten maaliskuussa. Lähde: Timo Soinin "ploki" Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Perusteltu, kriittinen linja puree. Perussuomalaisilla on kysyntää eri ryhmiin. Oma tavoitteemme on olla perustamassa ja yhdistämässä EU-kriittisiä ryhmiä. Euroopan kehittyminen onnistuu vapaakaupan, ei vallankeskityksen, kautta. Kehotan äänestämään, niin, että tuntuu. PS VERKKOTOIMITUS

  • Hyökkäys Timo Soinin kimppuun Korson markkinoilla: Tästä oli poliisin mukaan kyse
  • Timo Soini: ”Vaimo pelasti kuolemalta!” - Hymy
  • Etuovi loma asunnot
  • Timo Soini pyytää hetken pohtimaan - Uusi MV-LehtiUusi MV-Lehti
  • Massikan nostolaitteen säätö - Masinistit keskustelupalsta
  • Lue Soinin luopumisilmoitus sanasta sanaan: ”Tekee perussuomalaisista kevään kiinnostavimman puolueen” - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Timo Soini valmis Putinin sylikoiraksi

Kuva: Werner Dreblow/Fotolia "Ydinvoima on noussut vanhoissa puolueissa suureen suosioon. Ne ovat innoissaan kuin vauva varpaistaan löydettyään jotain mukamas uutta, kun ovat löytäneet vanhan kankean tavan tuottaa energiaa. On hupaisaa katsoa ja kuunnella tuulipuvun suhinaa, kun takit kääntyvät. " Näin perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini ryhmäpuheenvuorossaan ilmastonmuutosta ja energiansaannin turvaamista koskevassa välikysymyskeskustelussa 17. 1. 2007 Tämä ei ollut yksittäinen kommentti vaan aikaisemmille kannoille uskollinen ja linjakas puheenvuoro. Lukekaa vaikka plokista: Timo Soinin ploki 12. 2007 "Emme lähteneet mukaan Kokoomuksen välikysymykseen, joka oli kuin kuudennen ydinvoimalan mainosflipari. Saisivat nyt sen viidennen edes toimintaan – vuosia myöhässä! " Timo Soinin ploki 17. 2007 "Pidän tänään ryhmäpuheen kokoomuksen välikysymyksestä, jota emme yksisilmäisen ydinvoimavouhotuksen takia kannattaneet. Oma kantani 6. ydinvoimalaan on kyllä kriittinen. Sen sijaan tehtyjä päätöksiä on turha itkeä. "

Soinin haastattelun kokonaisuudessaan voi lukea uusimmasta Hymystä. Timo Soini aloittaa elokuussa myös Hymyn kolumnistina.

Teiniraskaus (ja raskaus ylipäätänsä) ja vanhukset. Raskaus pelottaa mua, koska en halua itse lapsia ja jos se tapahtuu, musta tuntuu että joku koittaa pakottaa mua pitämään lasta… etenkin kun on tämä tilanne mikä nyt on (Haista Paska Timo Soini!!! ) Ja tämä joka sai sen lapsen oli itsekkin lapsi. Se oli 17-vuotias tyttö. Mä en yhtään tykkää näistä teiniraskaus jutuista, en oikeessa elämässä enkä hirveästi elokuvissakaan. Vanhukset sen takia että mummoni kuoli pari vuotta sitten. Hän oli minulle erittäin rakas ja hän oli aina minulle hyvä ja rakastava. Muu perheeni oli aika myrkyllinen. Mummu aina kertoi miten rakasti ja kutsui kultapieneksi ja kertoi miten piti siitä kun olin heidän luonaan. Kukaan muu ei sitä minulle kertonut ja minä olen sellaine joka sitä kaipaa. Pappani kuoli heinäkuussa sydänkohtaukseen. Se hajotti. Minä vain itkin. Papan ystävät kertoivat hautajaisissa miten hän aina puhui minusta kun he olivat metsästämässä. Minusta tuntuu pahalle koska en voinut nähdä tai olle heidän kanssa paljoa yhteydessä koska asuivat kaukana ja mummu tuppasi olemaan se dominoiva osapuoli joka hoiti kaikki puhelimeen vastaamiset ja puhumiset.

Missä EU, siellä ongelma, jytky, hillotolppa, fillarikommunisti, omenat, melonit ja lippalakki. Kuinka te kehtaatte ja kyllähän te kehtaatte. Veikko Vennamo puhui unohdetusta kansasta, rötösherroista, vanhoista puolueista ja teoriaherroista. Perille meni. Poliittisessa viestinnässä on tärkeää ensin itse ymmärtää, mitä mieltä on ja minkä viestin haluaa perille. Sitten on löydettävä oikeat sanat, sellaiset, jonka sanoja ja kuulija ymmärtävät samalla tavalla. Monimutkaisessa maailmassa yksinkertainen on arvokasta. Ei se kallista ole, jos sen rahalla saa. Neuvostoliitossa oli laissa omalaatuinen pykälä, jossa kriminalisoitiin " neuvostovastainen kiihotus ". Tuo pykälä on yhdenlainen orwellilaisen painajaisen kulmakivi. Poliittisen ilmaisun rajoittamisella pyritään valtaan ja pysymään vallassa. Mukaan valjastetaan tiedotusvälineet ja oikeuslaitos. Tämä " vihapuhetaistelu " ja patsastenkaatelu on täydessä roihussa. Mitään hyvää tästä mielipiteiden sensuroinnista ei seuraa. Asioista pitää puhua niiden oikeilla nimillä.

  1. Katon pesu järvenpää