Big Brother Suomi Kilpailijat

Big Brother Suomi käynnistyi sunnuntai-iltana ja some riehaantui persoonallisista asukkaista. Big Brother -talossa ei ole majailtu edes yhtä kokonaista päivää, mutta meemikuningas on selvillä. Hän on 27-vuotias kevytmieliseksi itseään kutsuva Kristian Helsingin Kalliosta. Sekatyömiehenä työskentelevä Kristian valmistautui BB-taloon olemalla tyttöystävänsä kanssa ja juomalla kaljaa. Hän sanoo tulevansa toimeen kaikkien kanssa, mutta kaikki eivät välttämättä tule toimeen hänen kanssa. – Kyllähän tuon reilut kaksi kuukautta istuu lipputangon nokassa, jos on pakko. Kristianin paljonpuhuvat ilmeet ja suuret silmät ovat innostaneet someväkeä kekseliäisiin meemeihin. Häntä verrataan muun muassa Rölli-näyttelijä Allu Tuppuraiseen. Ja Mona Lisaan. Varsinkin Tarinalla, Kevinillä sekä Villellä piisaa puhetta. Se laittaa hiljaisemman Kristianin mietteliääksi. Kummelin Tonnin seteli -sketsi on myös vedetty mukaan. Vuosikaudet somekansan suosiossa ollutta meemiä käytetään nettikeskusteluissa sarkastisesti osoittamaan toisten tyhmyyttä silloin kun sanat eivät riitä.

Big Brother Suomi -ohjelman Kristian sai somen villiintymään - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

IT-alan startup-yrityksen toimitusjohtajana työskentelevää Timoa verrataan puolestaan Kummelin Panomies-sketsiin.

Big brother suomi 2007 kilpailijat

  • Big brother suomi voittaja
  • Imatran kaupunki siirtyy ekosähköön | Paikalliset | Lappeenrannan Uutiset
  • Big brother suomi 2010 kilpailijat
  • Big brother suomi 2007 kilpailijat
  • Big brother suomi 2005 kilpailijat
  • Michelle paver kirjat
  • Big brother suomi 2019 voittaja
  • Uima-allas mökille – hyvä ajatus? ✔️- Vesilaite.fi
  • Sokos hotel seurahuone turku

© Copyright 2003 - 2020 Stara Media Online Oy. ISSN 2342-4893. Kaikki oikeudet pidätetään. Materiaalin luvaton julkaiseminen ja lainaaminen on kielletty. Stara®, Viihdetaivas®, Miss Pop®, Mister Pop®, Popstar®, Tuubi® ja Jetset® ovat Stara Media Oy:n rekisteröityjä tavaramerkkejä, joiden käyttäminen ilman lupaa on kielletty.

Big brother suomi 2010 kilpailijat

Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta! Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Big Brother -Joonaksen rankka nuoruus: selätti vaikean syövän! | Seiska

27. 08. 2012 klo 19:48 (muokattu 27. 2012 klo 19:48) Uudet asukkaat astelivat BB-taloon. 18 asukkaasta on miehiä vaivaiset neljä. SUB Klikkaamalla alla olevia linkkejä pääset tutustumaan uusiin asukkaisiin. Anne, 31 - luvassa kaksimielisyyksiä? Tommi, 24 - aikomuksena kiusoitella naisia Ira, 38 - sinkkurouva Raisiosta Tomi, 23 - vakavan sairauden kokenut lähihoitaja Markus, 26 - strippausta ja luunappeja Jouko, 26 - tatuoitu vokalisti Jonna A., 21 - sotilasarvo vänrikki Jonna I., 27 - paheena turhamaisuus Pia, 31 - kärsimätön kuin orava Leina, 26 - puoliksi japanilainen Iida, 27 - vahva vammoista huolimatta Janita, 19 - haaveena julkisuus ja silikonit Johanna, 24 - pikkuruinen tankotanssin taitaja Tea, 19 - herkkä ja kärsimätön O. C. - fani Sarah, 20 - " ex tempore on mun juttu " Katarina, 26 - itsenäinen sinkku Irina, 42 - syntyjään Venäjältä Teija, 46 - vanhin, mutta ei äitihahmo