Lehtitilaukset A Lehdet Fi Tilaajalahja

  1. Luksustuotteet -lehtitilaukset

Alle kymmenen euron tarjoukset vaihtuvat usein. Tältä sivulta löydät aina ajankohtaiset tarjoukset. Tilaa lehti nyt ja hyödynnä huikea kampanjahinta!

Luksustuotteet -lehtitilaukset

Viestintämarkkinalakiin vireillä olevan muutoksen mukaan kuluttaja-asiamies voi vaatia teleoperaattoria sulkemaan numeron, joka huijaa kuluttajia esimerkiksi kalliisiin kestotilauksiin. Kotimaa 2010 Sanomalehdet tarjoavat kotoaan pois muuttaville nuorille ilmaisen sanomalehden kahdeksi kuukaudeksi. Eka lehti -kampanja alkaa syyskuussa. Kotimaa 2010 Vesannon kunta suunnittelee tilaavansa paikallislehden kesäasukkailleen. Tarkoituksena on tilata lehti kesäasukkaille, jotka asuvat Paikallislehti Sisä-Savon levikkialueen ulkopuolella. vapaa-ajan asunnot 2010 Yhdysvalloissa Visa on keskeyttänyt maksujen käsittelyn sadalta yritykseltä, jotka ovat huijanneet ihmisiä harhaanjohtavalla markkinoinnilla. Suomen kuluttajaviraston mukaan täkäläisten teleoperaattorien pitäisi toimia samalla tavalla epämääräisten tekstiviestipalveluiden suhteen. Kotimaa 2010 Lapin Kansan levikkipäällikkö Kaisa Orajärvi vakuuttaa, että kestotilaus on pitkässä juoksussa aina edullisempi kuin sanomalehden pätkissä tilaaminen.

puhelinmyynti 2011 Elektroniset sanomalehdet etsivät vielä lukijoita kirjastoissa. Esimerkiksi Hollolan pääkirjastossa olisi mahdollisuus lukea useita sanomalehtiä tietokoneelta, mutta käyttäjiä on vielä vähän. Teksti-TV Lahti 2011 Applen mobiililaitteille suunnatusta App Store -ohjelmistokaupasta voi pian tilata sanoma- ja aikakauslehtiä, kirjoittaa Washington Post. Lehden mukaan Apple ottaa App Storen kautta tilattujen lehtien tilaushinnasta 30 prosenttia itselleen. talous 2011 Hämeen Sanomien nettiuudistus muutti maanantaina lehden omat artikkelit, näköislehden ja verkkolehtiarkiston maksulliseksi. Kestotilaajille palvelu maksaa vain kaksi euroa kuussa, minkä toivotaan houkuttelevan uusia tilaajia. Hämeen maakunta (hist. ) 2011 Internetistä ja tilausmäärien laskusta huolimatta tutkija uskoo maakuntalehtien tulevaisuuteen. Keskisuomalainen on nykyään levikiltään viidenneksi suurin 7-päiväisistä sanomalehdistä. Keskisuomalainen Oyj 2011 Kuluttaja-asiamies on saamassa järeän keinon puuttua kännykän kautta tarjottavien maksullisten palveluiden harhaanjohtavaan markkinointiin.

YLE Keski-Suomen selvityksen mukaan hinnat vaihtelevat viidestä eurosta 238 euroon. Kotimaa 2009 Kesätyöntekijät lisäävät puhelinmyyntiyritysten myynnin jopa kaksinkertaiseksi. Hyvänä päivänä puhelinmyyjä tekee yli kymmenen kauppaa. Kotimaa 2009 Kuluttajaneuvojat ovat saaneet kyselyjä puhelinlaskuista, joissa on peritty maksuja oudoista palvelutekstiviesteistä, esimerkiksi tietokilpailukysymyksistä. kuluttajaneuvojat 2009 Ylöjärven ja Kurun yhdistyessä pienempi kunta jäi ilman omaa lehteä. Kurussa on nyt alettu puuhata omaa julkaisua lakkautetun Kurun sanomien tilalle. Hanketta varten herätettiin henkiin kymmenisen vuotta uinuksissa ollut Kuru-seura. Kuru, Ylöjärvi 2009 Levikintarkastuksen mukaan suomalainen lukee säännöllisesti ainakin kolmea sanomalehteä. Tilattujen sanomalehtien määrää kotitaloutta kohti ei tiedetä. Kotimaa 2009 Poliisi arvioi, että netissä tarjottavien mobiilipalveluiden kautta virtaa kuukausittain kymmeniä tuhansia euroja ulkomaisille yrittäjille. EU-maiden kuluttajavirastot ovat selvittäneet mobiilipalvelujen tarjoajien toimintaa tehovalvonnalla vuoden ajan.

Hallitus aikoo tuoda lehtien tilausmaksuihin yhdeksän prosentin arvonlisäveron. Kotimaa 2011 Liperissä kaavaillaan tuntuvia korotuksia johtajien palkkoihin. Suurimman korotuksen on saamassa sosiaali- ja terveysjohtaja, jonka kuukausipalkka nousee 1 000 eurolla. Palkka ja työsuhde-edut 2011 Aiemmin verovapaa sanoma- ja aikakauslehtien tilaukset tulevat arvonlisäveron piiriin. Lehtitilauksista menee jatkossa yhdeksän prosenttia veroa. Vaalit 2011 2011 Kuluttajavirasto on määrännyt markkinointikiellon kalaöljykapseleita kauppaavalle Norvitalille. Kiellon syynä on luontaistuotteiden markkinointi terveystutkimuksen varjolla. Tutkimukseen vastanneet ovat tahtomattaan joutuneet kalaöljykapseleiden kestotilaajiksi. Kotimaa 2011 Osoite- ja puhelintietonsa voi suojata monella tavalla. Väestörekisteriin laitettu kielto lopettaa postiluukun kolahtelun, mutta puhelinmarkkinointiin pätevät omat niksinsä. Jos muu ei auta, on jokaisen rekisterinpitäjän lähestyminen varmin konsti. Aavistuksen asiakasrekistereistä, joihin omat tiedot ovat päätyneet voi saada tiliotteita silmäilemällä.

Kestotilaaja saa hänen mukaansa myös lisäetuja pitkin vuotta. Lehtitilaukset 2010 Sanomalehti Keskisuomalainen suunnittelee verkkolehtensä uudistamista ensi vuoden aikana. Verkkolehdessä aiotaan säilyttää maksuttomia osioita, tosin vain kestotilaajille. verkkolehdet 2009 Lapin maakuntalehdet ovat tilaushinnoiltaan maan halvimmat. Pohjolan Sanomien ja Lapin Kansan kestotilaus vuodeksi maksaa runsaat 220 euroa. Pohjoisen muista lehdistä Kalevan vuosihinta on vajaat 230 euroa ja Kainuun Sanomien yli 230 euroa. Sanoma- ja aikakauslehdet 2009 Keskipohjalaiset saavat maakuntalehtensä kohtuullisen halvalla muuhun maahan verrattuna. Keskipohjanmaa-lehden vuosihinta on 224 euroa. Kalevan kestotilaus maksaa muutaman euron enemmän. sanomalehdet 2009 Sanomalehdet tarjoavat verkossa näköislehtiä hyvin vaihtelevilla hinnoilla. YLE Keski-Suomen selvityksen mukaan hinnoissa voi olla eroa jopa pari sataa euroa. Etelä-Saimaa sijoittuu keskikastiin. Internetmedia 2009 Sanomalehdet tarjoavat verkossa näköislehtiä hyvin vaihtelevilla hinnoilla.

Tilaa lehti alle kympillä! Tältä sivulta löydät kaikkein halvimmat lehtitilaukset. Osaan tilauksista kuuluu mukaan myös tilaajalahja! Tilaa lehti alle 10 eurolla sivustolta Edullinen lahjaidea! Jos tarvitset pienen lisäyksen suurempaan lahjaan tai haluat antaa edullisen lahjan, alle kympin lehtitilaus on kätevä idea! Lehtitilaus on monipuolinen ja persoonallinen lahja. Saat paljon vastinetta rahoillesi! Voit tulostaa sivustoltamme myös onnittelukortin lahjansaajalle. Paras lahja, jos lahjan hankinta on jäänyt viimetinkaan! Kokeile uutta lehteä! Lyhyt tilausjakso on täydellinen uuden lehden kokeilemista varten! Löydä uusi suosikkisi! Ei ole mukavaa ostaa sikaa säkissä. Tilaamalla vain pari numeroa lehdestä ensi alkuun voit varmistaa, että lehti on juuri se oikea sinulle! Tai vastaavasti levottoman sielun saattaa olla hankala löytää vain yhtä lehteä, jota jaksaisi aina lukea. Silloin apuun voi myös ottaa lyhyet tilausjaksot, joita voi yhdistellä mielin määrin ja varmistaa, että postilaatikkoon kolahtaa aina mieleistä luettavaa.

Kotimaa 2008 Kuluttajavirastoon tai kuluttaja-asiamiehelle tuli viime vuonna 4 600 markkinointiin, sopimusehtoihin ja perintään liittyvää ilmoitusta. Määrä on kasvanut jyrkästi, sillä vuotta aiemmin ilmoituksia oli lähes tuhat vähemmän. Kotimaa 2008 Kuluttajavirastoon on tullut runsaasti yhteydenottoja mobiilisisältöpalveluista. Ilmaisena mainostetut palvelut ovat osoittautuneet kestotilaukseksi. Kuluttajia on myös veloitettu palveluista, joita he eivät ole mielestään tilanneet. Kotimaa 2007 Suomalaiset eivät ole enää asiakkaina yhtä uskollisia kuin ennen. Suomalainen kaipaa edelleen palvelua, ja jos sitä ei saa, asiakasuskollisuus on koetuksella. Kotimaa 2007 Kuluttajavirasto moittii mobiiliviihteen markkinointia. Sudenkuoppia on viraston mukaan ainakin matkapuhelimen soittoäänien ja pelien mainoksissa. talous 2007 Ulkoministeriö on vähentänyt suomalaisten, ulkomaille suunnattujen taide- ja kulttuurilehtien tilauksia rajusti. kulttuuri 2006 Yle Uutisten artikkeliarkisto 2004 Yle Uutisten artikkeliarkisto 2002 Yle Uutisten artikkeliarkisto 2002 Yle Uutisten artikkeliarkisto 2001

© 2001 - 2020 Zinio LLC. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietosuoja Käyttöehdot Evästeet

  1. - Lehdet alle 10 € edullisesti kampanjahintaan Lehtikuningas.fi
  2. Venäläinen ruletti kirja
  3. Teknologiateollisuus – Wikipedia

Kesälomien jälkeen saattaa raha olla tiukalla, ja paluu arkeen sujuu ankeasti saldon näyttäessä miinusta. Talous- ja velkaneuvoja Veera Parviaisen mukaan silloin on paras tehdä itselleen selkoa tuloista ja menoistaan, ja välttää helpon rahan kalliita houkutuksia. Kotimaa 2011 Uudessa hallitusohjelmassa on maininta tilattavien lehtien yhdeksän prosentin arvonlisäverosta. Tähän asti lehtitilausten arvonlisäveroprosentti on ollut nolla. arvonlisävero 2011 Keskisuomalainen-konserni päättää mahdollisista lehtien tilaushintojen korotuksista keskitetysti. Tilaushintoja saatetaan joutua nostamaan, sillä hallitusohjelma sisältää maininnan tilattavien lehtien yhdeksän prosentin arvonlisäverosta. Aiemmin lehdillä ei ole ollut arvonlisäveroa. arvonlisävero 2011 Lehtien talous on tiukalla ja tilaushinnat ovat nousseet lähelle kipurajaa. Harvalla paikallislehdellä on varaa siirtää korotusta tilaajahintoihin. paikallislehdet 2011 Lehtitilauksiin kaavailtu uusi vero horjuttaa pohjoiskarjalaisten paikallislehtien elinoloja.