Sami Kuronen Pyykkiteline

  1. Mikael kuronen

Temptation Island Suomi -tv-ohjelman ja radio SuomiPopin juontaja Sami Kuronen yllättyi melkoisesti, kun hän sai selville, että hänestä on jaettu nokkela kuvapari Facebookin Naistenhuone -ryhmään. Naistenhuone on suljettu ryhmä, johon sallitaan jäseniksi nimensä mukaisesti vain naisia. Ryhmässä keskustellaan mitä monipuolisimmin elämän eri osa-alueista – mutta ilman miehiä. Kurosta koskeva kuvapäivitys on jaettu sivulle sunnuntaina. Se on saanut nopeasti yli 10 000 tykkäystä ja muuta hilpeää reaktiota. – Mulla on tullu jo pidemmän aikaa meidän kuivaustelineestä mieleen Sami Kuronen, päivityksen julkaissut nainen kirjoittaa muille ryhmän jäsenille hymiöiden kera. Kuronen on onnistunut saamaan käsiinsä kuvankaappauksen Naistenhuoneen julkaisusta. Hän julkaisi kuvankaappauksen omalla Instagram-tilillään myöhään sunnuntaina. – FB:n Naistenhuoneella on ollut tänään kuulemma kova pyykkipäivä. Harmi että kyseisen pesulan ovet ovat meille miehille suljetut... Kiitos silti päivän piristyksestä, Kuronen kirjoittaa.

Mikael kuronen

Joona Laukkanen ukkanen(at)

Facebookin kuuluisa naistenryhmä huomasi yhteneväisyyden Sami Kurosen ja pyykkitelineen välillä. Temptation Island Suomi -tv-ohjelman ja radio SuomiPopin juontaja Sami Kuronen yllättyi melkoisesti, kun hän sai selville, että hänestä on jaettu nokkela kuvapari Facebookin Naistenhuone -ryhmään. Naistenhuone on suljettu ryhmä, johon sallitaan jäseniksi nimensä mukaisesti vain naisia. Ryhmässä keskustellaan mitä monipuolisimmin elämän eri osa-alueista – mutta ilman miehiä. Kurosta koskeva kuvapäivitys on jaettu sivulle sunnuntaina. Se on saanut nopeasti yli 10 000 tykkäystä ja muuta hilpeää reaktiota. – Mulla on tullu jo pidemmän aikaa meidän kuivaustelineestä mieleen Sami Kuronen, päivityksen julkaissut nainen kirjoittaa muille ryhmän jäsenille hymiöiden kera. Kuronen on onnistunut saamaan käsiinsä kuvankaappauksen Naistenhuoneen julkaisusta. Hän julkaisi kuvankaappauksen omalla Instagram-tilillään myöhään sunnuntaina. – FB:n Naistenhuoneella on ollut tänään kuulemma kova pyykkipäivä. Harmi että kyseisen pesulan ovet ovat meille miehille suljetut...

Pyykinkuivausteline vai Sami Kuronen, siinäpä vasta pulma. Superjuontaja Sami Kuronen pisti kämppänsä remonttiin sillä välin kun suoritti Temptation Island -kuvauksia viidakossa. Hän kertoo olevansa erittäin tyytyväinen. Kaksitoista vuotta sitten elämä toi Sami Kurosen Turusta Vantaalle, kämppään jossa hän edelleen asuu. -Olen tykännyt kodistani aina enkä ole kokenut missään vaiheessa tarvetta vaihtaa maisemaa. Vuodet ja eletty elämä alkoivat kuitenkin näkyä jo monin eri tavoin ja pienen remontin tarve kasvoi vuosi vuodelta. Syksyllä päätin että nyt on sen aika. Temppareiden kuvausten takia kämppä oli viisi viikkoa tyhjillään joten keräsin ympärille itseäni fiksumman jengin joka painoi pitkää päivää ja välillä iltaakin samaan aikaan kun itse juoksin shortsit jalassa pitkin Tissisaarten rantoja, Sami kuvailee. -Mahdottomalta kuulostava aikataulu muuttui mahdolliseksi näiden ammattilaisten käsissä. Pienestä pintaremontista tuli lopulta iso ja perusteellisempi urakka, mutta hyvä niin! Nyt olen supertyytyväinen, mies somettaa.

  • Miehen katse kertoo
  • Sami Kurosen kuvavertailusta hupailun aihe naistenfoorumilla - naureskelee itsekin: ”Kuin kaksi marjaa”
  • No huh! Sami Kuronen esitteli remontoidun luksuskämppänsä - katso kuvat! | Como

Kun klikkaat kuvan oikean laidan nuolta, saat esiin paljon lisää kuvia! Aiheeseen liittyvät jutut

35:03 Kurkista Radiogaalan punaiselle matolle – haastattelussa muun muassa Shirly Karvinen ja Sami Kuronen Julkaistu 25. 03. 2019 15:50 Temptation Island -juontaja Sami Kurosta verrattiin pyykkitelineeseen. Radiosta ja televisiosta tuttu Sami Kuronen julkaisi Instagram-tilillään hauskan vertailukuvan. Kuvassa kätensä levittänyttä Kurosta verrataan auki levitettyyn pyykkitelineeseen. Kuronen on pukeutunut mustavalkoiseen paitaan ja pyykkiteline on valkoinen, mikä saa Kurosen muistuttamaan pyykkitelinettä ja toisin päin. Kuvavertailu oli alun perin julkaistu Facebook-sivuston Naistenhuone-ryhmässä. – FB:n Naistenhuoneella on ollut tänään kuulemma kova pyykkipäivä, Kuronen alusti huvittavan kuvaparin taustaa. Juontaja on saanut vihiä kuvasta ilmeisesti jonkin ystävänsä kautta, sillä Naistenhuone on vain naisille tarkoitettu Facebook-ryhmä. – Harmi että kyseisen pesulan ovet ovat meille miehille suljetut. Kiitos silti päivän piristyksestä, Kuronen kuittasi julkaisussa. Kuronen tunnetaan parhaiten Radio Suomipopin sekä television hittisarja Temptation Islandin juontajina.

Temptation Island Suomi -sarjan juontaja Sami Kuronen jakoi hulvattoman kuvan Instagramissa. Sami Kuronen kertoo videolla, mitä ajatuksia viides Temptation Island -kausi hänessä herättää Kyseinen otos on levinnyt Facebookin tunnetulla naistenfoorumilla. Otoksen yhteydessä eräs nainen kertoi huomanneensa yhtäläisyyden TIS - juontaja Sami Kurosen ja kuivaustelineen välillä. – Mulla on tullu jo pidemmän aikaa meidän kuivaustelineestä mieleen Sami Kuronen, kirjoitti nainen kuvapäivitykseen, joka herätti naistenfoorumilla ilakoivia reaktioita. Kuronen tunnetaan itseironian tajustaan, ja juontaja jakoi itsekin otoksen omassa Instagramissa. Sami Kurosen jakama Instagram-päivitys huvittaa somessa. MAARIT POHJANPALO – FB: n Naistenhuoneella on ollut tänään kuulemma kova pyykkipäivä. Harmi että kyseisen pesulan ovet ovat meille miehille suljetut... Kiitos silti päivän piristyksestä, hän kirjoittaa. Hän on lisännyt kuvaan hashtageiksi kuin kaksi marjaa, kuivaushommia ja naistenhuone. Katso otos alta tai täältä.