Katsastus Karjalainen Oy

 1. Katsastus karjalainen on maxi
 2. Katsastus Karjalainen Oy - taloustiedot, Y-tunnus ja päättäjät - Finder.fi
 3. Katsastus karjalainen oy mi

Katso esimerkkiraportti > Yritystiedot toimittaa HINTA 41, 98 € (Sis. ALV) Taloustiedot Tiivis katsaus yrityksen virallisiin tilinpäätöstietoihin viimeisen kuuden vuoden ajalta. Tutustu sinua kiinnostavan yrityksen tuloslaskelmaan, taseeseen ja tunnuslukuihin. Tunnuslukutiivistelmästä näet yhdellä silmäyksellä tärkeät tunnusluvut. Mukana myös vertailu toimialaan ja tilintarkastuslauseke. 12, 91 € Valitse raportti Arvoraportti Uusi Luottotiedot Kaupparekisteri­ote Yhtiöjärjestys Myyjän raportti Maksukykymittari Yritystietojen tarkastusraportti Oikea tieto yrityksen arvosta auttaa tekemään hyviä päätöksiä. Arvoraportissa yritykselle määritetään euromääräinen arvo. Laajassa raportissa esitellään ja käydään tarkasti läpi tunnusluvut, laskukaavat ja viimeisimmät tilinpäätökset. Raportin tulkintaa helpottaa numeeristen arvojen rinnalla oleva selkeä grafiikka. Arvoraportti on kustannustehokas ja puolueeton työkalu mm. toiminnan onnistumisen arviointiin, strategiseen suunnitteluun, yrityksen sukupolvenvaihdoksessa tarvittavaan arvon määritykseen, yrityskauppojen suunnitteluun sekä kiinnostavien sijoituskohteiden arviointiin.

Katsastus karjalainen on maxi

Katsastus Karjalainen Oy - taloustiedot, Y-tunnus ja päättäjät - Finder.fi

Yrityksen Katsastus Karjalainen Oy liikevaihto oli 410000 euroa 2019. Liikevaihto nousi 186 prosenttia. Tilikauden tulos oli 68000 euroa ja liikevoittoprosentti oli 21, 5. Yhtiön omavaraisuusaste oli 52, 3 prosenttia. Käynti­osoite Lautatie 1 96300 Rovaniemi Y-tunnus 2804691-6 Verkko­sivusto Kotipaikka­kunta Yhtiö­muoto OY Toimi­ala 71201, Autokatsastus Postitus­osoite 96300, Rovaniemi Kauppa­rekisteri pvm 16. 1. 2017 Ennakko­perintä­rekisteri Voimassa Työnantaja­rekisteri Tiedot Taloussanomille toimittaa Suomen Asiakastieto Oy. Rating Alfa Myydyin Rating Alfa -yritysanalyysi ja luotto­kelpoisuus­raport­ti Haluatko tietää yrityksen luottoluokituksen ja euromääräisen luottosuosituksen? Lue selvitys yrityksen toiminnasta ja luottokelpoisuudesta Rating Alfa -raportista. Näet yrityksen maksuhäiriöt ja maksukyvyn sekä ennusteen mahdollisista maksuvaikeuksista seuraavan kolmen vuoden aikana. Raportissa on myös maksukäytöshistoria ja velkojat jos yrityksestä on esittää maksuhäiriöitä. Raportissa on lisäksi toiminimenkirjoittajat ja tilinpäätöstiedot viideltä viimeiseltä vuodelta ja vertailu toimialaan.

Katsastus Karjalainen Oy Kokemuksia. Oletko tämän yrityksen edustaja? Haluaisitko, että tyytyväisten asiakkaidesi ääni ja kokemukset kuuluisivat myös täällä. Ole meihin yhteyksissä. Oletko yrityksen Katsastus Karjalainen Oy tyytyväinen asiakas? Kerro kokemuksesi Oletko yrityksen Katsastus Karjalainen Oy edustaja? Varmista näkyvyytesi! Yritystä on katseltu 1611 kertaa Suosittele tätä yritystä Ilmianna yritys, josta sinulla on positiivisia kokemuksia! Ilmianna

Katsastus karjalainen oy mi

 1. Katsastus karjalainen oy 1
 2. Mikko parikka instagram
 3. Vuokra-asunnot
 4. Kuninkaantie 42 espoo 17
 5. Katsastus karjalainen oy taloustiedot
 6. Katsastus karjalainen oy de
 7. Katsastus karjalainen oy and husband
 8. Katsastus Karjalainen Oy - Katso hinnat ja arvostelut | Katsastushinnat.fi