Kitchenaid Classic Tehosekoitin

 1. KitchenAid Tehosekoitin Classic Diamond 5KSB1585, 1,7 l, musta | Netrauta.fi
 2. Kitchenaid classic tehosekoitin
 3. Kitchenaid classic tehosekoitin ii

KitchenAid-tehosekoittimella valmistat herkulliset smoothiet ja soseet, jauhat pähkinöitä, murskaat jäätä, valmistat taikinoita tai vaikkapa valmistat erilaisia salaatinkastikkeita tai muita makuöljyjä. KitchenAid Classic Diamond -sekoitusjärjestelmässä on ruostumattomasta teräksestä valmistetut terät ja patentoitu 1, 7 litran Diamond-mallinen kannu, joka luo tehokkaan pyörteen. Lisäksi moottorin Intelli-Speed-ohjaus säätää nopeuden ja tehon automaattisesti sopiviksi. Sekoitus on nopeaa aina tuoreista hedelmistä ja kasviksista koviin aineksiin, kuten lihaan ja pähkinöihin. Myös kuumien ruokien sekoitus onnistuu Soft Start -painikkeella, jolloin sekoitus alkaa hitaasti ja nopeutuu asteittain, jotta ainekset eivät roisku. KitchenAid Diamond -tehosekoittimella voit valmistaa herkullisia keittoja, raikkaita salaatteja sekä terveellisiä smoothieita muutamassa sekunnissa! Tutustu uuteen KitchenAid CLASSIC Diamond -tehosekoittimeen, niin voit sekoittaa mitä vain yhdessä hujauksessa. KitchenAidia on lähes sadan vuoden ajan ohjannut periaate Serious About Food.

KitchenAid Tehosekoitin Classic Diamond 5KSB1585, 1,7 l, musta | Netrauta.fi

KitchenAid-tuotteissa ammattitason ominaisuudet, viimeistelty laatu ja ikoninen muotoilu ovat täydellisesti tasapainossa.

Ennen käyttöä HUOM! Kun tehosekoittimen virta on päälle kytkettynä tai Pulse-toiminnon merkkivalo vilkkuu: - Älä puutu terän liikkeeseen Älä poista kannun kantta Tehosekoittimen käyttö KitchenAid -tehosekoittimessa on viisi ® nopeutta: SEKOITUS ( VATKAUS (), SOSEUTUS ( TEHOSEKOITUS (). Lisätoimintoina laitteessa on JÄÄNMURSKAUS ( PULSE-sykäys (). 1. Kätevän yksivaiheisen käynnistymisen ansiosta laite toimii vasta sen jälkeen, kun nopeuden valintapainiketta on painettu. 2. Varmista, että kannu asianmukaisesti asetettu laitteen runko-osaan, ennen kuin käynnistät tehosekoittimen. 3. Laita ainesosat kannuun ja aseta kansi tukevasti paikalleen. 4. Paina haluamaasi nopeuspainiketta, jolloin laite toimii jatkuvasti valitulla nopeudella. Valitun nopeuspainikkeen vieressä oleva punainen merkkivalo syttyy palamaan. Voit vaihtaa asetuksia laitetta pysäyttämättä kun painat jotain toista nopeuspainiketta. TÄRKEÄÄ: Kun sekoitat kuumia ruoka-aineita tai nesteitä, irrota kannen keskellä oleva täyttöaukon kansi.

Kitchenaid classic tehosekoitin

6) -painiketta. ) -toiminto

Luo teho... KITCHENAID 199, 00 € tai alk. 9 € /kk Heti varastosta Tuotteet toimitetaan 4-8 arkipäivässä Liian vähän, ja taianomainen harmonia on tiessään. Artisan -tehosekoitin on kestävä, vakaa ja pitkäikäinen. Se tarjoaa täyden hall... SMEG 199, 00 € tai alk. 9 € /kk Heti varastosta Tuotteet toimitetaan 4-8 arkipäivässä Tehosekoitin, alumiini Kromattu säädin 4 nopeutta, soft start (max 18000 kierrosta/min) Ohjemat jäänmurskauks... 8-30 arkipäivää Tehosekoitin, alumiini Ohjemat jäänmurskau... 9 € /kk Heti varastosta Tuotteet toimitetaan 1-5 arkipäivässä Tehosekoitin, alumiini Ohjemat jäänmurskau... WILFA 279, 00 € tai alk. 9 € /kk Heti varastosta Tuotteet toimitetaan 4-8 arkipäivässä Korkeanopeusblenderi Power Fuel Digital on voimakas, monipuolinen ja tyylikkäästi muotoiltu digitaalinen tehosekoitin. Power Fuel... KITCHENAID 339, 00 € tai alk. 9 € /kk Heti varastosta Tuotteet toimitetaan 4-8 arkipäivässä Täydellisen maun takaava tehosekoitinK400-tehosekoittimellamme sekoitat kovimmatkin raaka-aineet tasaiseksi ja maukkaaksi.

Kitchenaid classic tehosekoitin ii

5KSB1565EOB - 859715201020 Intelli-Speed tekniikka. Säätää terien pyörimisnopeuden automaattisesti tiheyksiltään erilaisille ruuille käyttäen huipputehoa silloinkin, kun ainesosan tiheys muuttuu Suuri yksiosainen, pirstoutumaton, muodoltaan ainutlaatuinen 1, 75 l:n kannu, joka ei sisällä BPA:ta Sopii todella hyvin tarjoiluun ja on helppo puhdistaa 5 nopeutta: 1 on hitain ja 5 nopein asetus. Nopeusasetukset, jäänmurskaus-, sykäytysja pehmeäkäynnistystoiminto: Tarjoavat tasaisen ja tehokkaan sekoittamisen kaikenlaiseen ruuanlaittoon Käynnistyy erittäin hitaasti, minkä jälkeen nopeus kasvaa nopeasti. Näin sekoitus tapahtuu turvallisesti ja ilman roiskeita Painevalettu metallirunko. Tukeva, vakaa ja kestävä CLASSIC -TEHOSEKOITIN 5KSB1565 Vankka moottori, ainutlaatuinen yksiosainen kannu, ruostumattomasta teräksestä valmistetut terät ja sähköiset valitsimet. Luo tehokkaan pyörreliikkeen, joka tuottaa poikkeuksellisen hyvän sekoitustuloksen.

Design ja korkea laatu ovat tärkeässä roolissa monen kuluttajan arjessa. KitchenAid®:in yleiskone kehitettiin vuonna 1919 Yhdysvalloissa ja vuonna 1937 Egmont Arens antoi koneelle ulkomuodon, joka on säilynyt tähän päivään saakka. Yleiskone on voittanut lukuisia designpalkintoja ja onkin esillä monessa museossa - se on muun muassa osa pysyvää näyttelyä niin New Yorkin kuin San Franciscon modernin taiteen museossa, Museum of Modern Art. KitchenAid®:in retrotyylinen yleiskone valikoiman ankkurina, on tuotemerkki laajentanut valmistustaan myös tehosekoittimiin, monitoimikoneisiin, leivänpaahtimiin, kahvimyllyihin sekä espressokoneisiin. Näyttää 36/57 tuotteesta

Verkkokauppa: Stockmann sisustus Toimitusaika: 1-3 päivää Toimituskulut: 5, 9 - 6, 9 € Ilmainen nouto Stockmann tavaratalosta Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus, Nouto

 • CLASSIC -tehosekoitin 5KSB1565 | Virallinen KitchenAid-sivusto
 • Itse 2016
 • Tehosekoittimen Käyttö; Ennen Käyttöä; Crush Ice-Jäänmurskaustoiminto - KitchenAid 5KSB560 Instructions And Recipes Manual [Page 169] | ManualsLib
 • Kitchenaid tehosekoitin
 • Kitchenaid classic tehosekoitin grill
 • Iphone 6s suojakuoret
 • Kitchenaid classic tehosekoitin 2016
 • Ikea kirppis

9 € /kk Heti varastosta Tuotteet toimitetaan 4-8 arkipäivässä Todella voimakas 1800W tehosekoitin monipuoliseen käyttöön! Tämä blenderi valmistaa smoothiet ja muut juomat, sosekeitot, kastikke... BOSCH 169, 00 € tai alk. 8-30 arkipäivää Portaaton säätöOptimaalinen nopeus kaikille raaka-aineille ja juomille. Portaaton nopeudensäätö sekä pulse-toiminnon tuoma erityis... PHILIPS 169, 00 € tai alk. 9 € /kk Heti varastosta Tuotteet toimitetaan 4-8 arkipäivässä 1400 watin tehokas moottori tasaisen tuloksen saamiseksiHedelmien ja kasvisten hienojakoisempi sekoitus 1400 watin moottorin ansio... KITCHENAID 179, 00 € tai alk. 9 € /kk Heti varastosta Tuotteet toimitetaan 4-8 arkipäivässä KitchenAid CLASSIC Diamond -sekoitusjärjestelmässä on ruostumattomasta teräksestä valmistetut terät ja patentoitu 1, 7 litran Diamo... 9 € /kk Heti varastosta Tuotteet toimitetaan 4-8 arkipäivässä Tukeva, vakaa ja kestävä metallialusta Kestävä moottori ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut terät. Nämä ominaisuudet luovat... 9 € /kk Heti varastosta Tuotteet toimitetaan 4-8 arkipäivässä Vankka moottori, ainutlaatuinen yksiosainen kannu, ruostumattomasta teräksestä valmistetut terät ja sähköiset valitsimet.