Lennot Ahvenanmaa Turku

 1. Lennot lappeenrannasta

Maarianhamina (MHQ), Suomi: Halvat lennot Alla näet halvimmat matkanjärjestäjien lomalennot sekä Napsusta viimeisen kahden viikon aikana löydetyt edullisimmat reittilennot kohteeseen. Suorat lennot Ahvenanmaalle heinäkuu elokuu syyskuu lokakuu marraskuu joulukuu tammikuu Suorat lennot Helsingistä Maarianhaminaan (HEL-MHQ) » Hae lennot Voimassa Lähtöaika Perillä Lentoaika Lentoyhtiö Viikonpäivät * 09:25 10:20 00:55 Nordic Regional Airlines. ti. to. la. Suorat lennot Maarianhaminasta Helsinkiin (MHQ-HEL) » Hae lennot 20:55 21:50 Nordic Regional Airlines...... su 22:05 23:00 Nordic Regional Airlines ma. ke. pe.. Suorat lennot Turusta Maarianhaminaan (TKU-MHQ) » Hae lennot 20:00 20:35 00:35 21:10 21:45 Suorat lennot Maarianhaminasta Turkuun (MHQ-TKU) » Hae lennot 10:40 11:15 Lentoaikatauluista saattaa puuttua joidenkin lentoyhtiöiden lentoja. Emme vastaa mahdollisista virheistä lentoaikatauluissa. Lähellä sijaitsevia lentokenttiä Maarianhamina (MHQ), Suomi Etäisyys: 34 km ( kartalla) Turku (TKU), Suomi Etäisyys: 105 km ( kartalla) Pieni hetki, sivua ladataan.

Lennot lappeenrannasta

Travel Tips Omaperäinen Maarianhamina Suomelle kuuluvalla autonomisella saaristoalueella Ahvenanmaalla sijaitseva Maarianhamina on mielenkiintoinen matkakohde. Kaupungissa asuu lähes puolet Ahvenanmaan asukkaista ja se on myös alueen ainoa kaupunki ja hallinnollinen pääkaupunki. Ahvenanmaa hurmaa vierailijat niin omaperäisellä kulttuurillaan, monipuolisilla tapahtumillaan kuin kauniilla ja rauhallisella luonnollaankin. Alueella onkin nähtävää ja koettavaa moneen makuun, ja sinne voi matkustaa helposti niin lentäen kuin laivallakin. Suomalaisen vierailijan kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että väestö Ahvenanmaalla on pääosin ruotsinkielistä. Monenlaisia tapahtumia Maarianhaminaan voi tietysti matkustaa mihin aikaan vuodesta tahansa ja alueen ilmastokin on varsin leuto Pohjois-Suomeen verrattuna. Meri-ilmaston vaikutus näkyy alueella kuitenkin tuulisuutena ja ajoittain runsaina sateina. Maarianhaminassa järjestetään myös jonkin verran erilaisia tapahtumia vuoden ympäri ja niihin kannattaakin pyrkiä mahdollisuuksien mukaan osallistumaan.

Myös "Röde Orm" -bussilinja kulkee lentokentän ja kaupungin väliä, tosin suhteellisen epäsäännöllisesti. Yhteensä kaupungissa kulkee vain neljä "Röde Orm" -bussilinjaa. Koska Maarianhamina on kuitenkin kooltaan varsin pieni, on suurin osa välimatkoista siellä helposti käveltävissä. Myös polkupyörä on erittäin kätevä liikkumismuoto kaupungissa. Taksilla matkustaminen on kallista, kuten muuallakin Suomessa. Huomioon kannattaa ottaa, ettei Ahvenanmaan alueella yleisesti liiku paljonkaan autoja. Pienestä koosta huolimatta alueella on suhteellisen monipuolisesti erilaisia yöpymisvaihtoehtoja. Hotellihuone alueella kustantaa kahdelle henkilölle yöltä noin 70 euroa. Edullisinta yöpyminen kaupungissa on leirintäalueilla, joita kannattaakin harkita varsinkin kesäaikaan. Lennon tiedot välille Turku - Maarianhamina Etäisyys: 137 km Lentoa/viikko: 13

Halvat lennot ja tapahtumat Turku - Maarianhamina, Ahvenanmaa Lentotarjoukset Lentohaku Hinta: - Lähtö pvm: - Yöt: - Vain suorat lennot:

Asunto sijaitsee hissillisen kerrostalon neljännessä kerroksessa.... Vuokra: 230 €/vko 900 €/kk varattu Suunnistajankuja 4, Helsinki 2h + k Länsimäessä, noin kilometrin päässä Mellunmäen metroasemasta sijaitseva parvekkeellinen tilava kaksio. Asunnossa on erillinen makuuhuone, vaatehuone, erillinen keittiö ja olohuone, joten asunnossa on mahdollista majoittaa jopa neljä henkeä. Asunto on varustettu perusvälineistöllä, kuten... Vuokra: 300 €/vko 1200 €/kk varattu Suunnistajankuja 6, Vantaa 3h+k Länsimäen palveluiden läheisyydessä sijaitseva tilava parvekkeellinen kolmio kerrostalon neljännessä kerroksessa. Asunnossa on kaksi erillistä makuuhuonetta, keittiö ja olohuone. Asunnossa on mahdollista majoittaa jopa kuusi henkeä. Asunto on kalustettu ja varustettu perusvälineistöllä, kuten... Vuokra: 400 €/vko 1500 €/kk

Lokakuun lopussa järjestetään Maarianhaminan maraton ja elokuussa puolestaan Maarianhaminan kulttuuriyö. Kaupungissa on myös paljon muita vaihtelevia kulttuuritapahtumia, esimerkiksi vuosittain järjestettävät jazz-, urku- ja kulttuurifestivaalit. Puuhaa moneen makuun Ahvenanmaalla on erilaisten tapahtumien lisäksi myös paljon mielenkiintoisia vierailukohteita. Esimerkiksi Ahvenanmaan merenkulkumuseo ja 1900-luvulla rakennettu museolaiva "Pommern", joka löytyy kaupungin Länsisatamasta, ovat merihenkisille kiehtovia nähtävyyksiä. Maarianhaminan ympäristössä voi esimerkiksi harrastaa erilaisia urheilulajeja patikoinnista kiipeilyyn ja pyöräilyyn tai vain nauttia merellisestä ja kauniista luonnosta ja inspiroivista maisemista. Liikkuminen ja yöpyminen Maarianhaminassa Maarianhaminan lentoasema sijaitsee Jomalassa, noin kolmen kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Ålands Taxi, Mariehamns Taxi, Jomala Taxi, Holmqvists Taxi ja Din Taxi på Åland -taksiyhtiöt päivystävät lentoaseman saapuvien aulan ulkopuolella sijaitsevalla taksitolpalla.

 1. Op pohjola tapaturmavakuutus
 2. Norjalainen villapaita santa maria
 3. Kommentin poistaminen – Twist Help
 4. Lennot
 5. Yle radio keski suomi
 6. Sony m4 aqua käyttöohje vs
 7. Täytekakku täyte mascarpone
 8. Verkkokauppa ahvenanmaa
 9. Myytävät autot
 10. Halpa lennot
 11. Etuovi fi kokkola
 12. Roskan tunne silmässä aivokasvain
 1. Karma seinäjoki
 2. Vuokra asunnot myllypuro
 3. Otava fi oppilaan maailma
 4. Lance ennen
 5. Jari tikkanen