Mitä Tarkoittaa Äyssi

Vastaus: Äyssi on haukkumanimi, ja äyssiksi kutsutaan useimmiten ihmistä joka ei joko tiedä paljoa asioista, tai tekee muuten vain tyhmiä juttuja tai sanoo jotain oudosti. esim. "Mikä on joki? " "Äyssi, eks sä tiedä? " Lisää vastaus Vastaaja: user944671609 Aiemmat vastaukset Kaikki tietävät mikä on äyssi, älä valehtele mee kotiis Arttu Kys Liittyvät vastaukset Onko erik äyssi? Onko kasper äyssi? Onko anton äyssi? Onko osku äyssi? Onko veeti äyssi? Onko enni äyssi? Onko Pinja äyssi? Liittyvät kysymykset Onko Jasmin äyssi? Onko Ina äyssi? Liittyvät aiheet äyssi

Mitä tarkoittaa aussi les

emijjjj 10. 3. 2014 Idiootti, tyhmä, aikaansaamaton, aivoton, totaalinen typerys. Iha äyssi tuo Jorma Hyödyllinen (141) Laadukas (45) äyssi Dickwad 19. 9. 2016 Älykääpiö, yrittää olla viisas vaikkei oikeasti ole Vittu toi Jorma on äyssi Hyödyllinen (16) Turha (6) Äyssi ODU 23. 2018 Äyssi = tyhmä, idiootti, ärsyttävä, jne jne "Mauri on iha äyssi" Hauska (3) Hyödyllinen (2) JuuJuuJuu 3. 11. 2019 Australialainen Kato, tuol menee äyssi Turha (3) KorsoTV 12. 4. 2018 Lyhenne sanasta äyskäri. Veneestä lähti tulppa. Nyt on äyssille tarvetta. Mahtisonni 18. 2018 Pilkkanimi australialaisista Taas nuo äyssit tuolla mekkaloi Samuel 8. 6. 2017 Äyssi on aivan järkyttävän hieno nimitys. SYS KYS Vitun äyssi vilt___ 5. 1. 2010 Sama kuin äsäri Toi yks on kyl vitun äyssi jätkä Mrpotato 16. 12. 2016 Monikäyttöinen sana esim äijä, homo Vittu et oot Äyssi jätkä Lisää uusi määritelmä sanalle äyssi.

Vierailija kirjoitti: Vierailija kirjoitti: Ei saa. Ei paha ja yläkoululaisesta kyse. Ei yläkoulun ope voi tietää, onko hyvä syy tai onko myöhästely satunnaista. Minulla ei ole mitään käsitystä, kuinka usein joku myöhästyy enkuntunnilta tai kässästä, kun itse opetan matikkaa. Paras on siis merkitä kaikki, jotta syntyy oikea kuva. Ja teinit ovat hyviä huomaamaan, milloin kannattaa yrittää puhua palturia. Minulle on monet kerran valehdeltu, että tullaan lääkäristä tai terkkarilta tai liikunnanope ei päästänyt ajoissa ja vaikka mitä. Esimerkiksi näin tytöt, jotka muka myöhästyivät, koska olivat liikkatunnilla jossain kauempana eivätkä vain mitenkään ehtineet tunnille, ihan rauhassa kuljeskelemassa koulunpihalla viisi minuuttia ennen tunnin alkua. Siksi merkitsen Wilmaan, mitä minulle sanotaan ja mitä on tapahtunut. Ei ole mitään takeita siitäkään, että oppilas, joka sanoo tulevansa bussilla, oikeasti tulee sillä. On ihan mahdollista, että isä onkin tuonut ajoissa autolla, mutta sitten on lähdetty lähikauppaan.

Mitä tarkoittaa aussi ici

Ei ne kyl sanois. Kunkin aineen opettaja merkkaa oman tuntiensa mukaan. Jos Arttu myöhästelee enkun tunnilta koko ajan tai lintsaa tietty enkun ope siitä laittaa viestiä. Jos Arttu myöhästelee ruotsin tunnilta toisinaan, niin siihen ei välttämättä kiinnitetä huomiota, kun ei häiritse opetusta, eikä ole koko ajan myöhässä. Toisaalta Arttu voi olla matikassa erittäinkin onnistunut, niin matikan ope sitten laittaa viestin, että hyvin onnistuttu! Ja sörssii köksässä piparitaikinan kokonaisella purkilla valkopippuria, niin opettaja sieltä sitten laittaa, että nyt on ollut Arttu paha poika, tahallaan pilasi omaisuutta, muka jekkuna. Ei hyvä! Eihän tämäkään nyt mitään rakettitiedettä ole. Yläkoulun opettajana sanon suoraan, että ei tommoisia oikeasti siellä joka päivä tapahdu. Pahin näkemäni merkintä tänä syksynä on, kun oppilas nimitti opettajaa joksikin paskaksi tai kusipääksi, kun opettaja vaati tekemään tehtäviä. Sekin yksittäistapaus. Eikä kukaan katso pornoa tunnilla, ei ryömi lattioilla yms.

Äyssi | Urbaani Sanakirja

  1. Äyssi - Sivistyssanakirja - Suomi Sanakirja
  2. Ssab hämeenlinna
  3. Minna Lindgren: Vihainen leski
  4. Kupla villasukat ohje
  5. Lapsenhuoltolakiin uudistuksia 1. joulukuuta 2019 - - Valtioneuvosto
  6. Mitä tarkoittaa aussi l'article

Etkö ymmärrä, mitä nuoriso puhuu? Tutustu teini-suomi-sanakirjaan! | Anna.fi

Onko ope äyssi? Kysymykset ä Onko leo äyssi? Keskustelu Jätä kommentti

Ihan tavallisessa yläkoulussa olen. Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Luulitko olevasi ajassa kiinni, kun tiedät, mitä tarkoittaa omg ja lol? Nämä ovat jo menneen talven lumia. Kokosimme pienen sanakirjan, jonka avulla on toivoa ymmärtää nykynuorison puhetta. Essi Hellén NOOBI: aloittelija. SERVATA, SERVAUS: laittaa jollekin jauhot suuhun, sanoa viimeinen sana. Kun olet servannut, sano voitonriemuisesti: "Servi! ", "Served! " tai "Ou, servaus. " LANITTAA: pelata tietokoneella tai puhelimella. Kaverien kanssa voi pitää lanit, joissa pelataan yhdessä. K: Kun kuittaa jotakin, vain juntit sanovat OK. Se on nykyisin pelkkä K. LÄPPÄ: hauska. Esimerkiksi lauseessa: "Tää oli läppä juttu. " SWAG, SWÄGÄ: tosi hieno. ANTISWAGGER: epäcool. FACEPALM: tosi noloa. LAGAA, LAGITTAA: laite ei toimi. BFF: best friend forever. Petturiystävästä tulee ex-BFF. HÄKÄTÄ: tehdä temppu, josta saa itselleen hyötyä pelissä. EPÄ, EPÄÄ, EPII: epäreilua. RANDOM: jotain epämääräistä. Random-tyyppi: tuntematon. SINKKU, PUNKKU, ORKKU: ei niin tuhmaa kuin miltä kuulostaa, vaan värit sininen, punainen ja oranssi ala-astekielellä.