Uusi Polo Gti

 1. Uusi polo gti 2018
 2. Uusi polo gti reviews
 3. Näin murisee uusi ja entistäkin vihaisempi Volkswagen Polo GTI

Julkaissut: | 20. 11. 2018 | Kirjoitettu kategoriaan: Pienten sporttien markkinoilla käy kova kuhina. Volkswagen Polo GTI ilmestyi Suomeen keväällä ja nyt juuri maahan saapui Ford Fiesta ST. Ensi vuoden puolella Kia Ceedin GT saapuu markkinoille. Jännä huomata, että Volkswagen käyttää Polo GTI:ssä vielä "isoa" 2-litraista moottoria, kun moni kilpailija on laittanut keulalle selkeästi pienemmän voimanpesän. Hyvä ajoasento Vuosien varrella Polokin on kasvanut yhä kookkaammaksi ja onkin kooltaan samankokoinen kuin takavuosien Golf. Näin ollen Polo ei ole enää sellainen "pikkuauto" mitä moni voisi äkkiseltään luulla. Polo on itse asiassa pikkusportiksi lähes täydellisen kokoinen, sillä autossa on sopivan pitkä akseliväli tarjotakseen vakaan kyydin moottoritienopeuksissa ja kabiinissa yllättävän väljät tilat. Kuitenkin auton lyhyiden akseleiden ylitysten vuoksi pituus jää vain reiluun 4 metriin. Ohjaamossa kaikki on kunnossa ja istuimien ruutukuosi luo sen legendaarisen Volksagenin GTI:n fiiliksen.

Uusi polo gti 2018

Polon mallistossa on tällä hetkellä hurja loikka perusmalleista huipulle, sillä 95- ja 200-hevosvoimaisten mallien välissä ei tällä hetkellä ole mitään. Mallisto on syksyllä täydentymässä 150-hevosvoimaisella 1, 5-litraisella moottorilla, josta tulee mielenkiintoinen kompromissi malliston keskivaiheille. Se tarjoaa luultavasti arkiajoon miellyttävän vaivattoman suorituskyvyn, ja hintaerolla ruksannee muutaman lisävarusteen. Toisaalta Polosta olisi hauska nähdä oikea ajajan auto, joka olisi tehty asenteella ilman mukavuushakuisia kompromisseja. Olisihan tuossa mallistossa tilaa vaikka hiukkasen kireämmälle R-versiolle. MIKÄ Polon tehoversion. KENELLE Käytännöllistä ja ripeää pikkuautoa etsivälle. AJETTAVUUS GTI-mallimerkintä luo omat odotuksensa. Niihin nähden Polo yllättää alkumetreiltä lähtien mukavuudella ja jämäkällä perusasenteella. Nopeuden noustessa Polo GTI ei kuitenkaan aivan vakuuta. Ohjaus ei välitä juurikaan tuntoa, ja alusta ei pysy mukana pinnan muutoksissa. Mukavuus on kyllä kunnossa huonommallakin päällysteellä, mutta niin sanotussa hothatch-luokassa kaipaisi parempaa ajotuntumaa.

Uusi polo gti reviews

Auto on nähtävillä ja fiilisteltävissä Lohjan liikkeessä. Tervetuloa hyville autokaupoille. YHTEYDENOTOT: SOITA 0447213022 /, Heti toimitukseen Tiedot ovat myyjän antamia. Varmista ilmoitustietojen oikeellisuus myyjältä. Kysy myyjältä Volkswagen Polo Artikkelit

Näin murisee uusi ja entistäkin vihaisempi Volkswagen Polo GTI

 1. Iskias ja shauna sand
 2. Koeajossa Volkswagen Polo GTI – vain tehokas pikkuauto - Teknavi
 3. Uusi polo gti interior
 4. Prisma järvenpää aukiolo
 5. Uusi polo gti pictures
 6. Keravan kevätmarkkinat 17.4.2016 - Keravan Perussuomalaiset ry
 7. Sokos hyvä olo tampere
 8. Jarruputken pään teko ohje
 9. Uusi polo gti 2018
 10. Uusimmat jutut aiheesta ROOSA NAUHA TANSSII TÄHTIEN KANSSA - Nauris.fi