Ostetaan Blockfest Lippu

 1. Matkat ja liput, Koko Suomi, Tori.fi
 2. Ostetaan talo
 3. Albanian lippu
 4. Ostetaan kirjoja
 5. Blockfest ohjelma

Peruminen on edelleen mahdollisuus Kallosen mukaan tapahtumaorganisaatio seuraa koronaepidemian kehittymistä päivittäin. Vaikka tartuntaluvut ovat olleet laskevia, tilanne voi muuttua nopeasti. – Ollaan pidetty pää viileenä ja katsottu, miten tilanne kehittyy, mutta edelleen on se mahdollisuus, että joudumme perumaan festivaalin. Kallosen mukaan lipunmyynti käynnistyi hyvin ennen koronaepidemiaa ja lippuja myytiin aluksi nopealla tahdilla. Alkuvuoden onnistunut lipunmyynti on turvannut sen, että festivaali on edelleen mahdollista järjestää taloudellisesta näkökulmasta. Kaikilla tilanne ei ole yhtä valoisa. – Ne, jotka eivät saaneet lippuja tarpeeksi myytyä ennen koronaepidemiaa, eivät yksinkertaisesti pysty järjestämään festivaaleja tänä vuonna. Kallosen mukaan lipunmyynti on käynnistynyt uudelleen viime viikkoina. Keväällä myynti hiipui kuitenkin kokonaan. – Nyt näyttää siltä, että ihmiset luottavat taas tulevaisuuteen. Kallosen mukaan ihmiset voivat luottaa myös siihen, että jos festivaali järjestetään, kävijät voivat osallistua tapahtumaan turvallisesti.

Matkat ja liput, Koko Suomi, Tori.fi

Ostetaan talo

 1. Malesian kuninkaan kanssa naimisiin mennyt ja perheen perustanut venäläismissi paljasti, mistä pari rakkaustarina sai alkunsa: ”En koskaan unohda sitä romanttista iltaa” - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat
 2. Ja
 3. Osakkeiden käypä arvo part
 4. Ostetaan talo
 5. Oikotie vuokra asunnot sotkamo
 6. Albanian lippu

Albanian lippu

Ostetaan kirjoja

Kallosen mukaan peruutuksia ei tänä vuonna ole toistaiseksi tullut. Tilanne on kuitenkin poikkeuksellinen ja siksi myös epävarma. – Kaikki odottavat tietoja siitä, mistä mihinkin saa lentää. Artistit haluavat kuitenkin päästä tekemään jälleen töitä, sillä lähes kaikki ovat menettäneet tulonsa.

Blockfest ohjelma

 1. Marimekko herttoniemi outlet
 2. Pyöreä pöytä 120 cm
 3. Kotajärven auto ja traktorimuseo
 4. Sjk jalkapallo
 5. Juhlamenu suomi 100