Jätin Alkoholin Laihduin

  1. Alvar Aallon Katu 3 C, 00100 Helsinki kartta | Fonectan karttapalvelu
  2. Janne Tulkki Avussa: ”Jätin alkoholin ja laihduin 15 kiloa” - Viihde - Ilta-Sanomat
  3. Helsinkiläinen Adriana jätti alkoholin, tupakan ja roskaruoan: ”Kasvoni näyttävät aivan erilaisilta” - Laihdutus - Ilta-Sanomat
  4. Antti Tuisku – Mä Hiihdän Lyrics | Genius Lyrics

Uudet asiat. Pitkäikäisyys ei ole tärkeää minulle. Olennaisempaa on, että elämässä on paljon seikkailuja ja kokemuksia. Lue myös:

Alvar Aallon Katu 3 C, 00100 Helsinki kartta | Fonectan karttapalvelu

  • Täytetyt ohukaiset kinkkutäytteellä
  • Helsinkiläinen Adriana jätti alkoholin, tupakan ja roskaruoan: ”Kasvoni näyttävät aivan erilaisilta” - Laihdutus - Ilta-Sanomat
  • Polven limapussin tulehdus
  • Lasse Mårtenson - Myrskyluodon Maija - Stormskärs Maja - Kuuntele Deezerissä
  • Joensuu bus
  • Ötökkä oviverho tokmanni

Avomiehenikään ei juuri käytä alkoholia. Hän ei ole koskaan tykännyt juoda. OLEN OLLUT ABSOLUTISTI neljä vuotta. Koko arvomaailmani on muuttunut. Ennen minulla oli kielteinen kuva itsestäni. Kun join, minulla ei ollut luovuutta enkä saanut tehtyä musiikkia. Ajattelin, etten pysty, osaa enkä voi. Nyt asenteeni on erilainen: sen mitä en osaa, voin opetella. Pääni suorastaan pursuaa ­ideoita, enkä voisi kuvitellakaan räppääväni, jos olisin juonut. Kieli turtuu niin nopeasti. Vaikeinta päihteettömyydessä on ollut yksinäisyys. Silloin kun join, minulla oli suuri kaveripiiri. Kun lopetin, minulla ei ollut juuri ketään. Vain nykyinen mieheni ja tosiystävät ovat jääneet. Uusia ystäviä on vaikea löytää. Kaikesta huolimatta olen mieluummin yksinäinen, terve, onnellinen ja hyvinvoiva, kuin koukussa alkoholiin. Sannan neuvot Myönnä tilanne. Et voi parantua, ennen kuin ymmärrät, että jotakin asiaa pitäisi parantaa. Uskoudu. Puhu ongelmastasi. Nuorella läheinen voi olla opettaja, terveydenhoitaja tai joku muu luotettu, aikuisella ystävä tai tukihenkilö.

Janne Tulkki Avussa: ”Jätin alkoholin ja laihduin 15 kiloa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Syksyllä 2010 lopetin itsekin tukeakseni häntä. Tuntui hyvältä olla juomatta. Aloin syödä terveellisemmin ja laihduin. Kolmen kuukauden jälkeen ajattelin, että minulla ei selvästikään ole alkoholiongelmaa – pystyinhän olemaan ilman. Lähdin tyttöjen kanssa baariin, ja aloin taas juoda. Poikaystäväni oli ilman alkoholia suhteemme loppuun saakka. MINULLE TULI MUNUAISTULEHDUS vuonna 2011. Se pitkittyi, ja jouduin sairauslomalle kahdeksi vuodeksi. Lääkitykseni oli niin vahva, että juominen oli pakko lopettaa. Kun se jäi, aloin taas pudottaa painoani. Sillä oli huonot seuraukset. Vuoteen 2013 mennessä laihdutuskuuri oli lipsahtanut syömishäiriöksi. Olin palannut työelämään ja lopettanut lääkkeet. En halunnut syödä ollenkaan, joten vaimensin nälkää alkoholilla. Kaksi seuraavaa vuotta menivät lujaa. Hoidin työni, mutta odotin aina sitä, että pääsen töistä ja voin avata siiderin. Ukki oli minulle erityisen rakas. Hän kuoli keväällä 2015 vain puoli vuotta mummin jälkeen. Tuntui pahalta, etten voinut olla lopussa isovanhempieni apuna.

Oikeat ystävät ovat jääneet ja kunnioittavat Adrianan päätöstä. – On upeaa olla raittiina. Tein myös asioita, joita olisin voinut olla tekemättä. Loppuaikoina siitä kärsivät sekä minä itse, lapset, läheiset että ystävät. Raittiuden kautta olen löytänyt elämääni rauhan, uusia ystäviä, treenit ja uuden harrastuksen. Uusi harrastus on VPK:ssa. Adriana kehuu vapaapalokunnan henkeä ja toivoo, että voisi osallistua tulevaisuudessa mukaan tositoimiin eli hälytystilanteeseen. Tältä Adriana näytti vuosi sitten. Tältä Adriana näyttää nyt. Kuva: Adrianan kuvat. "Kasvoista huomaa, että voin hyvin" Tammikuusta saakka Adriana on harjoitellut helsinkiläisellä treenisalilla, jonka yhteisö on tiivis. Treeniin kuuluu muun muassa painonnostoa ja intervalleja. – Treenikaverit ovat tulleet sanomaan, että muutokseni kahdeksan kuukauden aikana on ollut käsittämätön. Myös kasvoistani huomaa selvästi, että voin hyvin. Ne näyttävät aivan erilaisilta kuin silloin kun poltin tupakkaa ja join alkoholia. Treeni on tuottanut tulosta.

Helsinkiläinen Adriana jätti alkoholin, tupakan ja roskaruoan: ”Kasvoni näyttävät aivan erilaisilta” - Laihdutus - Ilta-Sanomat

Teimme nuotion, ja kaverini avulla iskimme avaajan olkavarteeni. Olin niin humalassa, ettei minuun sattunut, mutta kun heräsin aamulla, kipu oli järkyttävä. Näin vain kädessäni roikkuvaa nahkaa. Olen tatuoinut käteen jääneen arven päälle musiikki­aiheisen kuvan ja kummityttöni syntymäajan. Kun tulin täysi-ikäiseksi, juominen vain paheni. Nuo ajat ovat minulle yhtä suurta mustaa aukkoa. Myös monet hyvät muistot ovat pyyhkiytyneet mielestäni täysin. Aloin seurustella. Join niin paljon, että poika­ystäväni alkoi epäillä, että minulla on alkoholiongelma. En välittänyt hänen huolestaan vaan asetin alkoholin hänen edelleen. Lopulta mies jätti minut. Olen hieman katkera itselleni siitä, etten tajunnut ongelmaa tuolloin. Olisin säästynyt paljolta. Parikymppisenä lopetin juomisen hetkeksi. Silloin huomasin, että uudessa poikaystävässäni oli alkoholistin piirteitä. Näin hänen käytöksessään yhtäläisyyksiä itseeni, mutta en silti tunnistanut omaa sairastumistani. Kannustin poikaystävääni lopettamaan juomisen.

Antti Tuisku – Mä Hiihdän Lyrics | Genius Lyrics

He asuivat Espoossa ja minä Oulussa. Otin ukin kuoleman raskaasti, mutta en käsitellyt surua. Yritin vain pysyä vahvana perheeni vuoksi. Kaikki tämä sai minut juomaan itseni lähestulkoon hengiltä. Join joka päivä aamusta lähtien, kunnes sammuin. En voi ymmärtää, kuinka pystyin siihen. RAHOITIN JUOMISTANI tuhansien eurojen pikavippiveloilla. Lopulta olin vähällä menettää luottotiedot ja asuntoni. Jouduin pyytämään isältäni apua velkojen hoitamiseen. Join koko hautajaisten jälkeisen kesän, kunnes koitti tuo heinäkuinen ilta. Myönsin vihdoin itselleni, että minulla on alkoholiongelma. Sinä päivänä lopetin juomisen kuin seinään. Kun alkoholi jäi, minun oli pakko löytää muuta tekemistä: pyöräilin, lenkkeilin, juoksin ja tein töitä karaokejuontajana. Aluksi janoni tuntui olevan sammumaton, kun näin, että siideriä kaadetaan tuoppiin. Mieli­teosta huolimatta en ratkennut. En koskaan hakenut apua. Luonteeni on ikävä kyllä sellainen, että on oltava vahva ja pärjättävä yksin. Etsin oululaisten päihdepalveluiden numeroita pahaa hetkeä varten, mutta tuota hetkeä ei koskaan tullut.

Syömisetkin ovat muuttuneet. Tätä nykyä Adrianan ruokalautaselta löytyy muun muassa kanaa, possua, nautaa, riisiä, salaattia ja muita vihanneksia sekä ruisleipää. Roskaruokaa Adriana syö harvoin eivätkä limsat ja mehut enää maistu. – Lihasmassaa ja voimaa on tullut paljon. Viime keväänä juoksin Lahdessa rinnettä ylös 300 metriä. Se oli hieno kokemus. Olen myös jatkuvasti tehnyt ennätyksiä painonnostossa. Maasta nousee 120 kiloa. Mäkijuoksu sujui kovakuntoiselta Adrianalta Lahdessa. Adrianasta kiloja on pudonnut noin 25, mutta enää hän ei katso vaakaa vaan tarkkailee kehonsa koostumusta – lihasmassa painaa enemmän kuin rasva. Vaatekoko on kutistunut kokoon 40 ja joissain kaupoissa päälle menee S-koon pusero. Se tuntuu Adrianasta tosi hyvältä. Muuttunut ihminen Isoin muutos Adrianassa taitaa kuitenkin olla henkinen. – Olen oppinut luottamaan itseeni ja kuuntelemaan myös muita. Tein 22 vuotta sitä, mitä muut halusivat. Nyt olen tehnyt kaksi vuotta asioita, joista itse nautin. Nukun hyvin, syön terveellisesti, haastan itseäni treeneissä, uskon itseeni ja olen onnellinen.

Käytin leveitä vaatteita ja paitoja, jotka vain korostivat sitä, että olen iso. Katso artikkelin yllä olevalta videolta, millaisia vinkkejä ravitsemusasiantuntija Patrik Borg antaa kestävään painonhallintaan. "Upeaa olla raitis" Kaksi vuotta sitten Adriana päätti, että nyt saa riittää. Kestävään elämäntapamuutokseen puski myös ikävistä ikävin kommentti, jonka eräs mies antoi hänen ulkonäöstään. – Ryhdyin treenaamaan. Kävelin viikossa noin 4–5 kertaa, lenkkeihin tuli 10–25 kilometriä per kerta. Lisäksi Adriana teki porras- ja rinnetreenejä. Noin vuoden ja lukuisten kilometrien jälkeen muutos alkoi näkyä ja vaatteet roikkua. Tästä motivoituneena Adriana jätti myös alkoholin ja tupakan. Samassa rytäkässä lähtivät karkit, popcornit, hampurilaiset ja muut herkut. – Olin tulossa kuuntelemaan keikkaa Helsinkiin ja olin kauheassa krapulassa. Oksensin bussissa ja tajusin, että tämä ei ole minun elämääni. Nyt Adriana on ollut raitis vuoden ja kuusi kuukautta. Kaikki hänen ystävänsä eivät tätä päätöstä ole arvostaneet, mutta ne ystävät ovat saaneet mennä.