Emma Teatteri 2019

Emma Teatteriin hän on ohjannut kesäkomediat B. Virtanen, Puhelinluettelo ja Fingerpori. Nyt helsinkiläisohjaajaa odottaa neljäs kesä Kailon saaressa: "Elämäni ensimmäinen ja lyhin romanssi oli turkulaistytön kanssa. Pitkän, sanattoman ja sanoinkuvaamattoman ihanan tanssiaisillan päätteeksi pääsin saatille. Hänen kiekaistessaan ensi sanoikseen minulle "Tosa mää kerra kaatusi! ", minulle selvisi, että turkulaisuus ja Turun murre sisältävät suuria mahdollisuuksia nimenomaan tragikomedian suunnassa. Tervetuloa ensi kesänä katsomaan mitä hauskaa ja kipeää olemme turkulaisuuden tyyssijan, synnytyssairaala Heidekenin ympärille kehitelleet. " Komedioiden konkarin ohjauksessa aito- ja wannabe-turkulaisia näyttelevät Teemu Aromaa, Iikka Forss, Hilma Kotkaniemi ja Tom Petäjä. Esityksen lavastaa Peter Ahlqvist ja puvustuksen suunnittelee Anniina Kuula. Emma Teatteri ja Turun Kaupunginteatteri toivottavat lämpimästi tervetulleeksi katsomoon kaikki – olitpa sitten #aitoturkulaine tai onnellisesti muualla asuva.

Emma teatteri 2019

  1. Mariinski teatteri liput
  2. Catrice DIY-joulukalenteri 2019
  3. Ihastuttavat ja vihastuttavat turkulaiset ilmaisut listattu
  4. Wallius hitsausinvertteri i 1690
  5. Teatterikärpäsen puraisuja : Love me tinder / Emma-teatteri ja Turun Kaupunginteatteri
  6. Emma teatteri 2019 map
  7. Neulottu Dumle-pipo Novita 7 Veljestä | Novita knits
  8. R kioski viiskulma beach
  9. Salla Simukka: Punainen kuin veri
  10. Tampereen murre nääs picture

Tervetuloa kotisivuillemme! Raision teatteri on pieni ja elinvoimainen harrastajateatteri, jossa teatteria tehdään tunteen palolla ja ammattiylpeydellä. Kesän 2020 esitykset siirtyvät vuodella eteenpäin Kuten monet maamme harrastaja- ja ammattiteatterit, myös Raision teatteri joutuu luopumaan kesän 2020 näytelmän esityksistä. Siirrämme näytelmän Lumikki ja seitsemän kääpiötä esitysajankohdan kesään 2021. Toivomme sydämemme pohjasta, että pääsemme takaisin rakkaan harrastuksemme pariin syksyllä 2020, jolloin esitämme näytelmän Kahden herran palvelija. Pidetään huolta toisistamme ja tavataan teatterilla, sitten kun se on meille kaikille turvallista! Nyt myyntiin kausikortti, millä pääset katsomaan rajattomasti Raision Teatterin näytelmiä! Voit tilata sivuilta tai puhelimitse henkilökohtaisen kausikortin 40€ hintaan, millä pääset katsomaan Raision Teatterin näytelmiä ympäri vuoden rajattomasti. Tämä tilaisuus kannattaa käyttää NYT! Golgonin kirjoittama ja Toni Enholmin ohjaama Siirretään syksyyn 2020.

Emma teatteri 2019 photos

Siihen saakka toivomme yleisöltä malttia, sillä selvitystyömme on kesken. Hyvää kevättä ja (Naantalin) auringonpaistetta! Näytä lisää Aurinkoista Maailman Teatteripäivää! Vaikka näyttämöt ovat hetkeksi hiljentyneet, on Turussa monta hyvää syytä iloita: olemme perinteikäs teatterikaupunki, meillä on eläväinen, monipuolinen teatterikenttä ja uskollinen yleisö. Näemmehän teidät taas, kun ovet katsomoihin jälleen aukeavat? Sitä odotellessa, nostetaan malja keväälle, teattereille ja katsojille! Ystävät, mikä on teidän tuorein teatterimuistonne? … @aurinkobaletti @abosvenskateater # emmateatteri @TKteatteri @TEHDASteatteri @turunnuoriteatteri @SamppalinnaKT @TanssiteattERIt @turunylioppilasteatteri @linnateatteri @jojoteatteriturku @turunkesateatteri @fin_fringe (oliko muita vielä? ) Kuva: Pekka Vallila Näytä lisää Tänään vietetään kevätpäiväntasausta. Ja se jos mikä on varma merkki keväästä! Ystävänpäivätarjous – nyt kaksi lippua yhden hinnalla! Tänä kesänä Naantalin Emma Teatterissa otetaan ero tylsyydestä!

Heideken #aitoturkulaine kesäkomedia Miska Kaukonen, Satu Rasila Loputon huumorin lähde, jotain pyhää ja pysyvää vai katoava kansantauti? Mitä on turkulaisuus? Kesällä 2019 aihetta tarkastellaan niin sisäpiirin, kuin ulkopaikkakuntalaistenkin silmin Pentti Kotkaniemen Emma Teatteriin ohjaamassa komediassa. Komedia pureutuu kotiseuturakkauteen ja siihen, miksi juuri Heidekenilla syntyneet ovat aitoja turkulaisia. Kaikki alkaa siitä, kun aidon turkulaisuuden häviämisestä huolestuneet valtaavat Heidekenin ja vaativat synnytysten palauttamista legendaariseen sairaalarakennukseen. Poliisi-Pekka lähtee selvittämään valtausta ja joutuu yllättävään seikkailuun, joka vie hänet matkalle turkulaisuuden ytimeen. Käy nimittäin ilmi, että Heidekenilla syntyy kaikenlaisia turkulaisia asioita, ei ainoastaan ihmisiä. Esityksen ovat kirjoittaneet Miska Kaukonen ja Satu Rasila. Kaksikon aiempi yhteinen komedia Hockey Night pyöri Emma Teatterissa vuonna 2015. Yli 20 vuotta Turun maaperällä asunut Rasila tunnetaan lukuisista lämminkatseisista näytelmistä ja komedioistaan.

👏 Kuka sinun mielestäsi tarvitsisi eron tylsyydestä ja tilalle nauruterapiaa? Tägää kaveri! 🥳 Liput 👉 Helppo ero -kesäkomedia 2. alkaen Turun Kaupunginteatterin Väliaika-podcastin viidennessä, Tyylilajina komedia -jaksossa jutustelevat Helppo ero -näytelmässämmekin hauskuuttavat Linda Wiklund ja Miska Kaukonen. Ota kuunteluun! 😉 Turun Kaupunginteatteri Väliaika-podcastin jakso 05 Tyylilajina komedia on nyt kuunneltavissa! 🎙 Jokaisella meistä on oma huumorintajumme ja odotamme aina komedian viihdyttävän juuri m … eitä. Miten komedia rakentuu ja mistä huumori syntyy? Onko komedianäyttelijä "vain" komedianäyttelijä? Onko sukupuolella väliä? Miksi kesäteatteri on aina komediaa? Muuttuuko komedia ajan mukana? Jakson vieraina ovat näyttelijät Linda Wiklund ja Miska Kaukonen. Näytä lisää Nyt otetaan helppo ero juhannustressistä! 😎 Juhannusaattona toimi näin: 🌿 sauno ja ui 🌿 syö ja juo 🌿 valvo yöttömässä yössä … 🌿 nuku pitkään 🌿 toista juhannuspäivänä. Emma Teatterin väki toivottelee rentouttavaa juhannusta!

Ohjelmisto

– Risuja tai ruusuja? Kysymyksiä tai muita toiveita?

Love me tinder / Emma-teatteri ja Turun Kaupunginteatteri Ensi-ilta 31. 5.

Emma teatteri kertoi, että vastaajien mukaan tul kaffel on yksinkertaisesti yksi kauneimmista asioista, mitä toiselle ihmiselle voi sanoa. Ketä Inhokkilistaltakin löytyvä ketä on todellinen yllättäjä. Se luovi tiensä myös ihastuttavien sanojen joukkoon. Ja ilmeisesti syystä. – Kannattajien keskuudessa tätä murteen synnyttämää aarretta kuvailtiin ainutlaatuiseksi ja ihanaksi, turkulaisten ikiomaksi sanaksi, Emma Teatterin julkaisussa sanotaan. Olek sääki viäl henkis? Tämä lauseen paikka ihastuttavien sanojen listalla voi tuntua oudolta, mutta Emma Teatterilla on selitys valmiina. – Huoli pois. Tällä rakastetulla puheenvuorolla ilmaistaan toverille, miten kiva onkaan pitkästä aikaa tavata. Pesofati Tällä tarkoitetaan pesuvatia. Pölö Kyseessä on niin kutsuttu kiltti haukkumasana tai hellittely. Sen voi rinnastaa pöhköön tai hassuun. – Ensi kerralla voitkin heittää hassuttelevalle ystävällesi kysymyksen: "olek sää vähä pölö? ". Kuka nyt näin suloisesta kysymyksestä voisi edes loukkaantua? vinkataan teatterilta.

5. Simmottis, tämmöttis, tommottis – Vastaajien mukaan Turun murteen häpeällisyys juontaa pitkälti juurensa sanojen loppuun lisättäviin ylimääräisiin - is ja - isi päätteisiin, teatterilta kerrotaan. Vinkki: Päätteiden osaamattomasta käytöstä jää myös helposti kiinni. Vierailijoiden kannattaa olla tarkkana niitä käyttäessä. 6. Mää – Moni vastaajista kertoo, että sana mää särähtää pahasti korvaan Turun murretta kuunnellessa. Myös tokaisu "jaa mää vai? " on useimmille liikaa, teatterin julkaisussa sanotaan. Ihania sanoja lukuisia Vihatuimpien sanojen jälkeen on aika siirtyä niihin kaikkein ihastuttavimpiin ilmaisuihin. Koska kyse on Turun murteesta, on tämäkin lista pitkä. Nämä sanat valikoituivat ihanimpien joukkoon: 1. Kui – Aiemminkin Turun murteen rakastetuimmaksi sanaksi valittu kui ei jäänyt huomiotta tälläkään kertaa. Suosikkisanaa kuvailtiin äärettömän monikäyttöiseksi, sopivan lyhyeksi sekä kauniin kuuloiseksi, todetaan teatterilta. Tul kaffel Tämän lausahduksen suosio kiteytyi vaivattomasti.