Elisa Myymälät Espoo

Myymälässämme hoidat kätevästi kaikki liittymäasiat kerralla kuntoon. Uusimmat laitteet saat suoraan varastosta! Kauttamme hoituu mallikkaasti myös laitteiden huollot ja asiakaspalautukset. Myös palvelut yrityksille, ilman ajanvarausta tai ajan varaamalla saat yritystarpeisiin erikoistuneen myyjän apua - Omaguru-neuvontapalvelu, tutustu palveluun tai varaa aika. Huomioi kauppakeskuksen poikkeusaukioloajat.

Elisa myymälät espoo 100

Elisa myymälät espoo mean

Elisa myymälät espoo l

Elisa myymälät espoo il

Ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan. Elisan Yrityssivuston käyttöön tarvitsee selaimesi sallia evästeet (cookies, keksit). Valitettavasti Elisan Yrityssivustoa ei voi käyttää yksityisen selauksen (private browsing, incognito) kanssa. Ole hyvä ja palaa sivuille ilman yksityistä selausta.

Elisa myymälät espoo results

Tietoliikenneyhteyksiä tarjoava GSM-operaattori. Myy mm. laajakaistaliittymiä, kännyköitä, kännykkäliittymiä sekä TV-kanavapaketteja. Yhteystiedot Iskoskuja 3 B 59 01600 Vantaa (Myyrmäki) Puh. 010 262 0200 Aukioloajat Elisa Shopit on tällä hetkellä kiinni. Kohde lisätty 15. 04. 2009, päivitetty 26. 03. 2014 / EZ Huomioithan ettei edellämainittujen tietojen paikkansapitävyyttä voida täysin varmistaa. Jos havaitsit virheen tai puutteen kohteen aukioloajoissa tai muissa tiedoissa, voit korjata tilanteen toiminnoilla "Korjaa aukioloaikoja" tai "Korjaa yhteystietoja". Muut lähistöltä löytyvät kaupat

  1. Elisa myymälät espoo diagram
  2. Elisa myymälät espoo 100
  3. Manisha koira

Alkuperäinen julkaisupäivä 31. 1. 2020 Kesätöitä etsimässä? Tule meille Elisalle kesätöihin myyjäksi! Nyt on tarjolla jälleen huippuhyviä kesätöitä rennossa seurassa Elisan myymälöissä Espoossa! Paikkoja on avoinna Iso Omenan, Sellon ja Ainoa kauppakeskuksien myymälöissä. Haemme innokkaita ja reippaita kesätyöntekijöitä myyjiksi Elisan myymälöihin kesäksi tai mielellään pidemmäksikin aikaa. Kesähommasi tulee olemaan asiakkaiden auttaminen ja juuri heille sopivien Elisan tuotteiden ja palveluiden tarjoaminen laajasta valikoimasta. Jos sinulla on rohkeaa otetta tekemiseen ja kokemusta asiakaspalvelusta, niin meillä sinusta kehittyy myös myynnin ammattilainen. Saat tukea työhösi sekä esimieheltäsi että kollegoiltasi, jotka yhdessä kannustavat sinua. Me Elisalla innostamme toisiamme tekemään parhaansa, laitamme itsemme likoon ja pidämme pientä pilkettä silmäkulmassa. Tarjolla on rennon työympäristön lisäksi hyvä palkka (yli 13, 70 euroa/tunti sekä mahdollisuus hyvään kannustepalkkioon), sekä muita herkullisia työsuhde-etuja!