Fontanella Siilinjärvi Aukioloajat

Kylpylä ti-pe / la (su, ma ja pyhät suljettu) Aikuiset 12 € 13, 50 € Aikuiset 10x 100 € 115 € Kuukausikortti 80 € (voimassa kaikkina aukioloaikoina) - kesäaika 65 € (voimassa kaikkina aukioloaikoina) Lapset 4-14 vuotta 6, 50 € 7, 50 € Lapset 10 x 60 € 68 € 55 € (voimassa kaikkina aukioloaikoina) 45 € (voimassa kaikkina aukioloaikoina) Perhelippu 33 € 38 € (2 aik. + 2 lasta tai 1 aik. + 4 lasta) Eläkel. /opiskelija/työtön 10 € Eläkel. /opiskelija/työtön 10x Pyyhe tai uima-asun vuokra 4 € / kpl. Kylpylälipun hintaan sisältyvä kokonaisaika on 2 h (kesäajalla 3h), lisäaikamaksu 2 € /30 min / henkilö. Yhdistelmäkäynti kuntosali/squash + kylpylä kylpylän kerta- ja sarjalippujen hinnalla. 1. 9. - 31. 5. talviaika ja 1. 6. 8. kesäaika. Aukiolot Kuukausikortti on voimassa ostopäivästä n. 30 päivää. Korttia voi käyttää kerran päivässä voimassaolon ajan. Kuntosali- / squash-kortilla 1 krt. / pv. 2 tuntia kuntosalilla tai 1/2 tunnin kenttävuoro squashiin. Kylpylä- / yhdistelmäkortilla 1 krt. 2 tuntia kylpylässä tai 1 tunti kuntosalilla + 1 tunti kylpylässä tai 1/2 tuntia squash + 1 1/2 tuntia kylpylässä.

Ouluhalli aukioloajat

Sukella yhteen Suomen pisimmistä vesiliukumäistä, rentoudu aaltoaltaan lämmössä ja haasta kaverisi vesikiipeilyyn. Koe vauvauinnin ilo ja leikin riemu lastenaltaissa. Nauti makuelämyksistä kahvila-ravintola Fontiksessa tai istahda pyörän satulaan ja hanki hiki pintaan kuntosalilla. Kovastakin treenistä voit palautua infrapunasaunan lauteilla. Fontanella on kaikkea tätä ja enemmän!

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Jumbo aukioloajat

Fontanella on avoinna taas! Toimimme Fontanellassa annettujen ohjeiden mukaan, mm. : -ohjeistamme turvaväleistä ja hygieniasta -tehostamme siivousta -käsidesiä asiakkaiden käytettävissä -kassoilla suojapleksit -ryhmäliikuntatunnit tauolla -Lahja- ja kuukausikorttien ym. voimassaoloaika jatkuu kiinnioloajan verran automaattisesti Uimakouluihin ja liikuntaryhmiin pääset ilmoittautumaan täältä>> Vesijumpat toistaiseksi tauolla Personal Trainer Lisätietoja Tervetuloa Fontanellan keilahalliin! Lisätietoja >> Käy tykkäämässä ja katso ajankohtaiset tarjoukset:

  1. Fontanella Virkistyskylpylä, Siilinjärvi, Kuiluntie 2
  2. Flamingo aukioloajat
  3. Ja biztown.com
  4. Fontanella - kylpylä, kuntosali, keilahalli, Siilinjärvi | Fontanella
  5. Subway aukioloajat

Voi edesauttaa myös ihosairauksien kuten psoriasiksen paranemista. Infrapunasaunamaksuun sisältyy kylpylän käyttö. Tilaussauna Tilaussanaosastolla on 2 saunaa ja oma höyrysauna sekä oma sisäänkäynti kylpylään. Hinnat arkipäivisin (ma-pe) 11 €/hlö (minimiveloitus 100 €) la, su sekä pyhäpäivät 12 € / hlö (minimiveloitus 120 €). Hinta sisältää 2 tuntia saunomista ja kylpylän käyttöä tilaussaunalla. Lisäaikamaksu 20€ / tunti / ryhmä. Kokoustilaa ja oleskelutilaa n. 10-15 hlölle. Tilavuokra 25 €/tunti (ei sis. kylpylää/saunaa) Varaukset ja lisätietoja myyntipalvelusta,, puh. 017 462 1200 Liikuntaryhmät (tauolla toistaiseksi) Vauva- ja perheuinnit lauantaisin klo 9. 30-11 (kesäajalla klo 11-12), alk. 20 € /krt. /1 vauva + 2 aik. Eritasoisia uimakouluryhmiä ympäri vuoden alk. 55 € / ryhmä Ryhmäpaketit ja TYHY-toiminta Keilaus 1 h + kylpylä 2 h normaalihinnoista -20% Kylpylä-hotellipaketti alk. 45 €/hlö/2 hh sis. aamiaisen ja kylpyläkäynnin Majoitus Hotelli Sandelsissa, varaukset puh. 017 265 7400 Kylpylä- ja liikuntamaksuihin voit käyttää myös seuraavia henkilökohtaisia maksuvälineitä: Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, Smartum-mobiilimaksu sekä Saldokortti, Tyky Kuntosetelit ja Tyky On-Line, Epassi, Edenredin Virikesetelit sekä Ticket Mind&Body-kortti ja Eazybreak.