Nhl Pistepörssi 2018 2019

Suihkukaapin käyttö märkätilassa on erittäin suositeltavaa, mutta suihkutila ei korvaa vedeneristeitä. Eli jos märkätilaan asennetaan suihkukaappi, on aina asennettava myös vedeneriste – sekä lattiaan, että seiniin. Kodinhoitohuoneessa voi olla useita vesijohtoverkostoon liitettyjä laitteita, joten vesivuotoriskit ovat kohtuullisen suuret. Kodinhoitohuoneen lattian vedeneristys onkin perusteltua rakentaa märkätilan vaatimusten mukaisesti. Kodinhoitohuoneessa tulisi olla lattiakaivo ja lattiassa pesutilaa vastaava vedeneristys, vaikka määräykset eivät tätä edellyttäisikään.

Nhl pistepörssi 2018 2012.html

Nhl pistepörssi 2018 2019 holiday

Miltä näyttää NHL-pistepörssi kolmen viime kauden ajalta, laskien mukaan tämän kauden muutamat pelit? Suomalaisilla ei ole asiaa kärkeen – vielä. NHL:ssä on jostain syystä vakiintunut käytäntö, että pelaajia mitataan usein kolmen edellisen kauden osalta, kun tehdään analyyseja ja yhteenvetoja. Tätä kaavaa käyttäen mekin lähdimme tutkimaan, miltä NHL:n pistepörssi näyttää, kun laskenta aloitetaan kaudesta 2016-17. Nuoret suomalaispelaajat ovat aivan viime kausina tehneet valloitusretkeään kohti NHL:n pistepörssin kärkisijoja, mutta käytännössä ottaen lähestulkoon jokaisen nykyisen suomalaistähden NHL-ura on vielä sen verran nuori, että esimerkiksi tulokaskaudet estävät nousun näiden kolmen viime kauden yhteispistemäärien osalta aivan terävimpään kärkeen. Toki alapuolelta löytyvä listaus on samaan aikaan myös lupauksia herättävä: kun tämä tilasto rakennettaisiin vuoden päästä, löytyisivät Mikko Rantanen, Aleksander Barkov, Sebastian Aho ja kumppanit huomattavasti korkeammalta. Ja sitten täytyy myös ottaa huomioon se tosiasia, että näitä uusia suomalaistähtiä tulee tällä hetkellä ikään kuin liukuhihnalta, joten jokainen voi miettiä, miltä nämä vertailut näyttävät suomalaisittain esimerkiksi kymmenen vuoden päästä.

  1. Nhl pistepörssi 2018 2019 football
  2. Nhl pistepörssi 2018 2012.html
  3. Nhl pistepörssi 2018 2019 dates

Nhl pistepörssi 2018 2019 holidays

9. Kuvissa kauniita vaatteita, joita kurssilla valmistettiin. Kun on kauniit materiaalit, asianmukaiset koneet, innokkaat opiskelijat ja taitava opettaja, niin lopputulos ei voi olla muuta kuin hyvä. #lastenvaatteet #saumuri #trikoonompelu #pirkanopisto Opistomies Pirkka Vapaan sivistystyön sankari Opistomies Pirkka kutsuu sinut tutustumaan kurssitarjontaan osoitteessa: Haku tanssin perusopetukseen Pirkkalassa ja Nokialla käynnissä! Tanssiharrastus on elämysten, ystävyyksien ja itseilmaisun loppumaton runsaudensarvi ja luovuuden lähde. Haku taiteen perusopintoihin nyt käynnissä. Uutena suuntautumisvaihtoehtona nykytanssi/jazz nyt myös Nokialla. Katso lisää:. Lyömäsoitinkonsertti 14. 12. 2017 Pirkkalassa Esimakua 14. 2017 Pirkkalan lyömäsoitinkonsertista. Soittajina videolla: Ella, Essi, Aaro sekä Tuomas. Pirkan opiston Lyömäsoitinkonsertti Pirkkalan Suupanniityn koulun salissa torstaina 14. 2017 klo 19. Vapaa pääsy - Tervetuloa! #Pirkkala #Pirkanopisto #Musiikkiopisto #Lyömäsoittajat Pirkan opiston Sinfis Pirkkalan Silmussa Pirkan opiston Sinfis esiintyy 8.

Päättynyt jääkiekon NHL:n runkosarja oli suomalaisittain poikkeuksellisen komea. Kaksi pelaajaa ylsi pistepörssissä 20 parhaan joukkoon ja kolmaskin jäi tuosta ryhmästä vain pisteen päähän. Suomalaisten yhteenlaskettu pistemäärä rikkoi ensimmäisen kerran tuhannen pisteen rajan. Florida Panthersin kapteenin Aleksander Barkovin hurja loppukiri (49 pistettä tammikuun jälkeen) nosti tamperelaisen pistepörssissä peräti kymmenenneksi. Mutta miten suomalaiset NHL-pelaajat pärjäsivät vertailussa ruotsalaisiin? Ruotsilla huiman laaja taso Kun vertaillaan kovinta kärkeä, kääntyy vaaka suomalaisten eduksi. Paras ruotsalainen oli pistepörssissä "vasta" 30:s, kun Calgaryn Elias Lindholm keräsi pisteet 27+51=78. Terävimmän kärjen osalta Suomen ja Ruotsin välillä tapahtui käänne viime kaudella. Tuolloin Suomen viisi parasta pistemiestä keräsi enemmän pisteitä kuin Ruotsin vastaava viiden kärki. Tätä ei ollut tapahtunut kertaakaan aiemmin 2000-luvulla. Tällä kaudella ero vain kasvoi Suomen eduksi. Ruotsi jyrää massallaan.

Nhl pistepörssi 2018 2019 predictions

Mutta siitä huolimatta, ettei ainoatakaan suomalaista löydy Top 20:stä, taakse jää todella kovia nimiä. Esimerkiksi Barkovin ja Rantasen taakse jää sellaisia nimimiehiä kuin Vladimir Tarasenko, Auston Matthews, Jack Eichel, Anze Kopitar, Steven Stamkos ja liuta muita supertähtiä. Itse asiassa Barkovista on sanottava se, että NHL:n kovimmista kahden suunnan hyökkääjistä – Selke-äänestysten perusteella – Florida Panthersin suomalaiskippari on korkeimmalla. Kun NHL:n pistepörssiä käy näiden kolmen viime kauden, ja muutamien kuluvan kauden, pelien osalta läpi, Patrik Laineen suuntaan hattu nousee entistä korkeammalle maalipörssin osalta: hän on edelleen erittäin nuori pelaaja, vaikeudet kuuluvat etenkin alkumatkaan ja siitä huolimatta hän on tehnyt kaikista NHL-pelaajista viidenneksi eniten maaleja – tarkalleen ottaen 113 osumaa. NHL:n pistepörssi 2016-2019: 1. Connor McDavid (116+220=336) 2. Nikita Kucherov (123+196=319) 3. Sidney Crosby (111+177=288) 4. Patrick Kane (107+173=280) 5. Brad Marchand (113+166=279) 6.

Sara viihtyi kapakassa tumman lihaskönsikkään kanssa. – Hänellä näytti olevan oikein hauska ilta. Sara ei kuitenkaan tarttunut mikrofoniin, vaan viihtyi mieluummin mysteerisessä miesseurassa, kuppilasta kerrottiin. Teksti: Jasmin Määttä Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram

Nhl pistepörssi 2018 2019 roster

NHL:n runkosarjassa pelasi 41 suomalaista kenttäpelaajaa. Se on enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Samaan aikaan Ruotsi teki oman ennätyksensä: peräti 89 kenttäpelaajaa sai vastuuta NHL-seurassa. Ajatusleikki: Suomi ja Ruotsi kasaavat maajoukkueet puhtaasti NHL-pisteiden perusteella. Leijonien hyökkäykseen mahtuisi 29 tehdyllä runkosarjapisteellä ja puolustukseen 14 pisteellä. Tre Kronorin vastaavat luvat olisivat 43 ja 44. Vaikka aivan terävin kärki olikin suomalaisten osalta tällä kaudella huikeassa iskussa, taso ei ole lähellekään yhtä laaja kuin Ruotsilla. Pistekeskiarvon perusteella ruotsalaisten NHL-kausi on ollut todella kova. Peräti kymmenen ruotsalaista keräsi runkosarjassa vähintään 0, 75 pistettä ottelua kohden. Koko NHL:ssä moisen pistekeskiarvon tai paremman sai 93 pelaajaa. Tässä tilastossa suomalaiset itse asiassa ottivat takapakkia viime kaudesta. Lähivuodet näyttävät suomalaisittain todella kutkuttavilta. Ruotsin tämän kauden pistepörssin kymmenen kärjen keski-ikä oli 26 vuotta ja tuossa joukossa oli neljä pelaajaa, jotka ovat 25-vuotiaita tai nuorempia.

Suomalaisten pistepörssin kymmenen kärkeen mahtui vain kaksi yli 25-vuotiasta: Mikael Granlund, 27, ja Joonas Donskoi, 26. Keski-ikä oli yli kolme vuotta pienempi kuin ruotsalaisilla: 22, 7. Lehtinen-podcast #10: NHL:n pudotuspeliennakko, vieraana selostaja Tero Kainulainen Aiheet: 2. 18 alkaen Tampa Bay–Columbus, 12. 36 Boston–Toronto, 24. 42 Washington–Carolina, 31. 29 New York Islanders–Pittsburgh, 40. 02 Nashville–Dallas, 45. 42 Winnipeg–St. Louis, 51. 26 Calgary–Colorado, 55. 00 San Jose–Las Vegas, 1. 03. 23 mestariveikkaukset, 1. 07. 00 top 5 kiinnostavimmat suomalaiset, 1. 19. 29 NHL:n parhaiden palkinnot.