Pekka Kauranen Musiikkitalo

 1. Musiikkitalossa yrityskulttuurin kehittäminen on koko organisaation asia
 2. Ota yhteyttä - Avarn Security
 3. Pekka Kauranen jatkaa Musiikkitalon toimitusjohtajana | Musiikkitalo
 4. Olli pekka

Helsingin Musiikkitalo Oy:n nykyinen toimitusjohtaja Pekka Kauranen on solminut kahden vuoden jatkosopimuksen. Kaurasen kausi Musiikkitalon toimitusjohtajana jatkuu 31. heinäkuuta 2020 asti. " Pekka Kauranen tuli Musiikkitaloon vuonna 2016 vuoden pestillä selvittämään palveluosakeyhtiön toimintamallia. Kehitystyö on kantanut hedelmää ja Musiikkitalon tulos on ollut voitollinen nyt kahtena peräkkäisenä vuotena. Olemme erittäinen tyytyväisiä, että Pekka Kauranen halusi jatkaa talon ruorissa vielä kaksi vuotta" hallituksen puheenjohtaja Ville Vilén sanoo. Kolmannen jatkosopimuksen allekirjoittamisen motiiviksi Pekka Kauranen kertoo mielenkiintoiset projektit Musiikkitalon tulevaisuudessa, kuten konserttiurkujen rakentaminen Musiikkitalon Konserttisaliin. "Eikä unohtaa sovi myöskään motivoitunutta ja ammattitaitoista henkilökuntaa, joiden kanssa on ilo työskennellä", Kauranen kertoo. Lisätietoja medialle: Helsingin Musiikkitalo Oy:n hallituksen pj. Ville Vilén p. 040 7220745 Helsingin Musiikkitalo Oy:n toimitusjohtaja Pekka Kauranen, p. 020 707 0404 Linkit Musiikkitalon verkkosivut Musiikkitalon vuoden 2017 tulos Urut soimaan -hanke Tietoja julkaisijasta Musiikkitalo on konserttikeskus ja kohtauspaikka Helsingin keskustassa.

Musiikkitalossa yrityskulttuurin kehittäminen on koko organisaation asia

Lippupalautuksia ei voi tehdä puhelimitse.

Helsingin Musiikkitalo Oy on Helsingin kaupungin, Yleisradion ja Taideyliopiston omistama yhtiö, joka vastaa talon vuokraustoiminnasta sekä palveluista. Musiikkitalon päätoimijat ovat Helsingin kaupunginorkesteri, Radion sinfoniaorkesteri ja Taideyliopiston Sibelius-Akatemia.

Ota yhteyttä - Avarn Security

Kevään ja kesän 2020 poikkeusaukioloajat Musiikkitalo on suljettu 18. 3. alkaen niin kauan kuin tilanne edellyttää sitä. Taustalla on Suomen hallituksen 16. tekemä linjaus sulkea kaikki Suomen kulttuurikeskukset koronaviruspandemian leviämisen hidastamiseksi.

Musiikkitalon kaltaisissa julkisissa tiloissa turvajärjestelyt on hoidettava siten, että ne auttavat tekemään vierailusta juhlavan kokemuksen, eivätkä häiritse kulttuurielämyksistä nauttimista. Palvelun on oltava hienotunteista, mutta kuitenkin riittävän näkyvää, jotta vieraat kokevat olonsa turvalliseksi. Lue koko kirjoitus » Pekka Kauranen, toimitusjohtaja, Musiikkitalo

 • Luistelun mm kisat 2018
 • Yhä useampi tekee passihakemuksen netissä - Savon Sanomat
 • Dynastia vuoden 1981 televisiosarja pickup
 • 90 päivää morsiamena katso
 • Paul kauranen
 • Pekka Kauranen jatkaa Musiikkitalon toimitusjohtajana | Musiikkitalo
 • Halpa mig hitsauskone
 • Musiikkitalo | Musiikkitalo
 • Olli pekka

Pekka Kauranen jatkaa Musiikkitalon toimitusjohtajana | Musiikkitalo

työn organisointiin, osaamiseen, työnkuviin ja motivointiin. Myyntipäällikkö Aila Asu kertoo, että esimerkiksi myyntityön arvostaminen motivoi myyjiä kehittämään jatkuvasti sekä omia työtapojaan että talon tarjoamia palveluita. Sama koskee myös muita asiakasrajapinnassa työskenteleviä: kun työ tehdään näkyväksi ja sitä arvostetaan, aktiivisuudesta ja yhteen hiileen puhaltamisesta tulee kaikkia eteenpäin kannustava tapa. Musiikkitalon väki saa olla syystä ylpeä tehdystä työstä, sillä asiakastyytyväisyys on noussut hyvältä aivan erinomaiselle tasolle vain muutamassa vuodessa. Yksi syy tähän on ruohonjuuritasolle ulottuvat sisäiset valmennukset, jotka tuovat lisäenergiaa yhteiseen tekemiseen. Musiikkitalon itse kehitetty palveluakatemia kokoaa vuosittain kaikki asiakkaita kohtaavat työntekijät yhteen, yhteistyökumppaneiden henkilöstö mukaan lukien. Näin kaikki pääsevät osallistumaan talon palvelukulttuurin kehittämiseen.

Olli pekka

Matka on kuitenkin vaatinut etenemistä pienin askelin. Työ ei tule koskaan täysin valmiiksi, sillä tunnettuuden kasvattaminen vaatii aktiivista viestintää, markkinointia sekä maineen ja palvelulupausten lunastamista jokaisen asiakaskäynnin yhteydessä. Kansalaisten ja tapahtumajärjestäjien mielikuvien muuttaminen vie aikansa, ja se on edellyttänyt muutoksia kaikkien talossa toimivien asenteissa ja käytännön työskentelytavoissa. Koko organisaation, hallituksesta työntekijöihin, yhteistyökumppaneihin sekä talon vakituisiin toimijoihin saakka, haluttiin ymmärtävän ja sitoutuvan Musiikkitalon laajaan rooliin palvelevana tapahtumien talona. Sisäänpäinkääntymisen sijaan valittiin avoimuus. Rakennuksen upeat salit ja tilat halutaan pitää mahdollisimman täydessä käytössä yleisöä varten, mutta myös kannattavuuden näkökulmasta: kun talous on kunnossa, tilavuokrat voidaan pitää kohtuullisella tasolla, mikä mahdollistaa osaltaan myös kohtuulliset lippujen hinnat maksullisille tapahtumille. Omasta työstä saa olla ylpeä Muutoksessa on pureuduttu mm.

 1. Ennen
 2. Shetlanninlammaskoira pentuja 2019
 3. Mitä on ahdistus