Opiskelijavalinnan Tulokset 2018 Oulun Yliopisto

 1. Opiskelijavalinnan tulokset 2018 oulun yliopisto start

Kaikki Oulun yliopiston opiskelijavalintojen tulokset on julkaistu. Opiskelut Oulun yliopistossa aloittaa noin 2100 uutta opiskelijaa. Aloituspaikkojen suhde hakijamäärään on vajaat 14 prosenttia. Hakijoille on ilmoitettu opiskelupaikasta henkilökohtaisesti. Opiskelupaikka tulee ottaa vastaan 10. 7. mennessä. Varasijalta voi vielä tulla hyväksytyksi 31. saakka. Oulun yliopistoon haki korkeakoulujen tämän kevään yhteishaussa enemmän hakijoita kuin koskaan aiemmin, yhteensä 15 376 hakijaa. Luku sisältää sekä kandidaattiohjelmiin että kotimaisiin maisteriohjelmiin hakeneet. Ensisijaisesti Oulun yliopistoon hakeneita oli 5 836. Yhtä aloituspaikkaa kohden hakijoita oli tällä kertaa eniten lääketieteeseen, logopediaan, erityispedagogiikkaan, hammaslääketieteeseen, kasvatustieteisiin ja kauppatieteisiin. Näille ja monille muille suosikkialoille hakijoita oli yli kymmenkertaisesti aloituspaikkoihin nähden. Lääketieteissä oli ensimmäistä kertaa käytössä valtakunnallinen yhteisvalinta. Muutamien kärkialojen lisäksi hakijamäärä kasvoi merkittävästi myös informaatiotutkimuksessa, terveyshallintotieteessä sekä kirjallisuudessa ja suomen kielessä.

Opiskelijavalinnan tulokset 2018 oulun yliopisto start

 1. Opiskelijavalinnan tulokset 2018 oulun yliopisto ny
 2. Parturi kampaamo juliet
 3. Saariselkä ski
 4. Opiskelijavalinnan tulokset 2018 oulun yliopisto and caicos
 5. Opiskelijavalinnan tulokset 2018 oulun yliopisto results
 6. Opiskelijavalinnan tulokset 2018 oulun yliopisto result
 7. Opiskelijavalinnan tulokset 2018 oulun yliopisto 15
 8. Opiskelijavalinnan tulokset 2018 oulun yliopisto college
 9. Miten maksuhäiriömerkinnän saa serial
 10. Opiskelijavalinnan tulokset 2018 oulun yliopisto 10
 11. Ei rahaa jouluun
 12. Kurkkukipu | Zyx.fi

Oulun yliopisto ei lähetä erillistä kutsua valintakokeisiin, ellei valintaperusteissa toisin mainita. Valintakoeajoista ja niihin valmistautumisesta löytyy lisätietoa osoitteessa. Maisterikoulutusten valinnat tehdään pääosin hakijoiden hakudokumenttien perusteella. Kotimaisen opiskelijavalinnan tuloksia julkaistaan toukokuusta alkaen, ja kaikki tulokset myös monivaiheisista valinnoista ovat selvillä viimeistään 28. 6. 2018. Opiskelupaikka on otettava vastaan 10. 7. 2018 klo 15. 00 mennessä Opintopolussa. Kansainvälisten maisteriohjelmien opiskelijavalinnat julkaistaan kaikkien ohjelmien osalta huhtikuun loppuun mennessä. Oulun yliopiston uudessa chat-palvelussa neuvotaan myös tarvittaessa hakijoita opiskelijavalintojen seuraavissa vaiheissa. Chat-ikkuna löytyy yliopiston verkkosivuilta Hakijalle-osiosta aina kun hakijaneuvoja on paikalla. Lisätietoa: Suunnittelija Kimmo Kuortti,, 0294 484022 Viestintä- ja markkinointijohtaja Marja Jokinen,, puh. 0294484083 Linkki aiempaan uutiseen kansainvälisestä maisterihausta:

Hakijamäärissä mitattuna suosittuja kandihakukohteita ovat edellä mainittujen lisäksi kauppatieteet (2 825) ja luokanopettajakoulutus (1 121). Informaatiotutkimuksen hakukohteeseen haki 73 prosenttia enemmän hakijoita kuin edellisessä haussa, kirjallisuudessa ja suomen kielessä kasvua on 53 prosenttia. Logopediassa hakijamäärä kasvoi 56 prosenttia. Hakijoita on 915, joista 510 ensisijaisia. Terveyshallintotieteen hakijamäärä kasvoi myös yli puolella, hoitotieteessä kasvua oli yli 40 prosenttia. Näiden tutkinto-ohjelmien valintatavoissa ei ole muutoksia. Tekniikan aloilla on myös huomattavaa kasvua hakijamäärissä, esimerkiksi tietotekniikan hakukohteessa 32 prosenttia, konetekniikassa 26 prosenttia ja tuotantotaloudessa 24 prosenttia. Uuteen rakennus- ja yhdyskuntatekniikan maisteriohjelmaan haki 71 henkilöä. Aloituspaikkoja kotimaisiin kandidaatti- ja maisterikoulutuksiin on tarjolla 2 116, joten opiskelupaikan tulee saamaan keskimäärin 14 prosenttia Oulun yliopistoon hakeneista. Hakijamääriin saattaa tulla vielä tarkistusvaiheessa pieniä muutoksia.

Tietoa todistusvalinnasta lääketieteellisillä aloilla ja käytettävästä pisteytyksesta löytyy sivulta 04. 2018 Hyväksymispisterajat lääketieteellisten alojen hakukohteisiin 2018 Tietoja hyväksymispisterajoista lääketieteellisten alojen hakukohteisiin vuoden 2018 opiskelijavalinnassa: Pisterajat. 06. 2018 Todistusvalinta osaksi lääketieteellisten alojen opiskelijavalintoja 2020 alkaen Lääketieteelliset alat ottavat käyttöön todistusvalinnan osana opiskelijavalintojaan vuoden 2020 opiskelijavalinnassa. Todistusvalinnalla valittaville tullaan varaamaan enintään 51% aloituspaikoista lääketieteellisillä aloilla eläinlääketieteessä, hammaslääketieteessä sekä lääketieteessä. Todistusvalinnan lisänä säilyy valintakoe, jonka perusteella valittaville varataan 49% aloituspaikoista. Todistusvalinnan valmistelu perustuu selvityksiin lääketieteellisille aloille... 11. 2018 Hakijamäärät lääketieteellisille aloille 2018 yhteishaussa Tietoa hakijamääristä: Kokonaishakijamäärät eri yliopistoihin, eri yliopistot ylimmäksi hakukohteeksi yhteisvalinnassa asettaneet sekä ensimmäiseksi hakutoiveekseen lääketieteen tai hammaslääketieteen hakukohteen asettaneet.

 1. Myyrmäki vuokra asunnot
 2. Sananvapauden tila suomessa
 3. Hackman puurokattila ohje
 4. Cbd öljy
 5. Nhl pistepörssi 2018-19