Volvo Xc60 Jakohihnan Vaihtoväli

 1. Volvo xc60 2014 jakohihnan vaihtoväli
 2. Volvo xc60 jakohihnan vaihtoväli 2018
 3. Volvo xc60 jakohihnan vaihtoväli deals
 4. Volvo xc60 jakohihnan vaihtoväli 2014
 5. Volvo xc60 jakohihnan vaihtoväli price

Mutta Bilia Finland ei. Tästähän oli juuri kyse. Jos korjaamosi luottaa tuohon Autodatan dataan - ja käy käpy esim.. 150 tkm kohdalla, niin Bilia pesee kätensä vastuusta koska heidän "suosituksensa" on eri? Miten tuollainen voi olla mahdollista? Hyväksyyko Volvo-tehdas, että maahantuoja vetää linssiin suomalaisia? Mielestäni tehtaan pitäisi puuttua tuohon. Sama autohan se on kuin Ruotsissakin? (vai oliko parodioivassa avauksessani sittenkin totuudensiemen, tänne tuodaan paskavolsut, joissa ei remmit kestä? ) Kannattaa varmaan kysyä suoraan Volvolta eikä täältä? e. Ja löytyyhän tuo syykin, kun vähän jaksaa etsiä. Viimeksi muokattu: 25. 09. 2011 Esimerkkejä autoista joissa remppa maksaa alle kaksi sataa töineen? Bumper 01. 2004 950 Citroën BX, Xantia ja varmaan kaikki muutkin XU-koneiset ranskalaiset... 185€ Olen maksanut nelisen vuotta sitten BX:n jakopäärempasta jossa siis on vaihdettu kaikki, myös vesipumppu. Tunnin työt tuosta oli veloitettu, vaikka todellisuudessa hommaan ei ehkä ihan niin kauaa mennyt.

Volvo xc60 2014 jakohihnan vaihtoväli

Kuluttajajärjestön mukaan Volvo on kyllä suojannut jakohihnan muovikatteella, joka ei kuitenkaan aina suojaa riittävästi. Tämä johtaa pahimmassa tapauksessa ketjureaktioon: Irrotessaan apulaitehihna voi osua jakohihnaan, jonka rikkoutuminen puolestaan aiheuttaa moottorin rakenteissa laajempaa tuhoa. "Apulaitehihna saattaa rikkoutuessaan joutua jakohihnan väliin", Volvo Car Finlandin tiedotusjohtaja Thomas Hallbäck vahvistaa. Hän korostaa säntillisen huolto-ohjelman merkitystä. "Apulaitehihnan ja kiristimen vaihto kuuluu huolto-ohjelmaan. Apulaitehihnan rikkoutumista on vaikea ennakoida ja Suomen vaativissa olosuhteissa on syytä noudattaa huoltosuosituksia. Erityisesti talvella tienpinnoissa on likaa ja pölyä", Hallbäck painottaa. Hänen mukaansa Volvo on tietoinen ongelmasta. "Emme näe tässä yleistä ongelmaa liittyen juuri Volvoon. Vastaavia tapauksia on tiedossamme, mutta automäärään suhteutettuna määrä ei ole suuri. "

Volvo xc60 jakohihnan vaihtoväli 2018

Tohditko sanoa mistä sait tuon 750e tarjouksen vesipumppuineen? Edit: ja nuo 100-200 euron erot jo osoittaa, että laskuri on tosiaan suuntaa antava. Lappeenrannan autokilta, tuo oli suullisesti kysytty hinta muun keskustelun lomassa. Tuossa ei ollut apulaitehihnaa mukana. Lappeenrannan autokilta, tuo oli suullisesti kysytty hinta muun keskustelun lomassa. Tuossa ei ollut apulaitehihnaa mukana. Ok, kiitos. Noissa mun saamissa 550 ja 650e hinnoissa oli tosiaan molemmat, jakohihna ja apulaitehihna. Päivitellään vähän tätä topiccia. Paras tarjous merkkiliikkeestä oli vajaa 460€ sisältäen jako- ja apulaitehihnan vaihdot osineen ja töineen. Kuitenkin jos haluaa vaihtaa myös apuhihnan kiristimen, joka kuuluu huolto-ohjelmassa 180tkm tehtävään jakopään huoltoon, on se noin 120-130€ lisää tuohon. Enää en ole varma kuuluiko noihin aiempiin 550-650€ tarjouksiin tuo kiristin, ilmeisesti ei, kun ei vielä 180tkm ajettu auto. Eli eroja on merkkiliikkeissäkin. Tosin kun ilmoittaa, mitä toinen on tarjonnut, saattaa hinta aleta « Viimeksi muokattu: 28.

Kaveri teetti vesipumppun kera alkuperäisillä osilla, niin pikkasen alle 700€ Ihmeen kalliita hintoja merkkiliikkeissä. Mitäköhän merkkiliikkeitä nämä mahtavat olla, ihan mielenkiinnosta... EX: 740 Turbo -89, 850 T5 -96, S60 2. 4i -05, V70 D5 AWD - 07 NYK: V60 D4 AWD Summum -16 Kyllä se "pärnäsen" korjaamolla vesipumpun kanssa taitaa likemmäksi 500€ maksaa esim. XC60:n. Eipä noissa kyllä yleensä tarvitse vesipumppua alle 300tkm lukemilla edes vaihtaa. Tosi harvassa on että alkuperäinen pumppu alkaisi vuotamaan tai olisi paljon välystä (toki joskus harvoin). Eilen kysyin SAH:lta, niin 2010 XC60 2, 4d jakopään vaihto vesipumppuineen on 650€... XC60 D4 AWD man Ocean Race -15, 250 hv /530 Nm XC60 B4 AWD aut Momentum -20 ex V70 2. 4D aut Kinetic -08, 215 hv / 450 Nm, S60 D5 man -03, XC60 2. 4D aut Momemtum -08

Volvo xc60 jakohihnan vaihtoväli deals

11 Vastauksia 5710 Lukukerrat 0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta. Ensiksi haluan pyytää, että tästä ei tule keskustelua siitä, tehdäkkö vaihto merkkiliikkeessä vai ei ja miksi Suomessa vaihtoväli on vuosissa 5v. jne - niille väittelyille lienee oma topicinsa... Eli, onko kokemuksia paljonko jakohihnan + apulaitehihnan vaihto (ilman vesipumppua) on tullut maksamaan merkkiliikkeessä näiden vuonna 2014 tulleiden D4-moottorien osalta (VEA)? Ja V70 tosiaan kyseessä, jos sillä on merkitystä. Tähän mennessä hinnat on olleet 550 ja 650 euroa alustavien tiedustelujen perusteella. 100 euron ero on jo mielestäni aika paljon valtuutettujen liikkeiden välillä. « Viimeksi muokattu: 03. 11. 2018, 13:08:16 kirjoittanut Teinipajero » Kirjattu Volvo V70 D4 Aut. vm. 2014 Ex-Volvot: 142 -70, 145 -74 (2. 3 L R-sport) ja Amazon -70. Eikö tuo kysytty kombo ole vähän poikkeava, kun yleensä se vesipumppu taidetaan vaihtaa samalla? Eli harvoilla lienee tuosta kokemusta. Tuo Volvon laskuri ei taida kertoa oikeastaan mitään.

 • Marimekko tuotteet
 • Jukkapalmu (yuccapalmu), Yucca elephanti
 • Volvo xc60 jakohihnan vaihtoväli philippines
 • Maailman aikavyöhykkeet kartta 20
 • Ilmainen laskupohja mallika
 • Volvo XC60 2,4D AWD vm. 2010 jakopääremontti
 • Volvo xc60 jakohihnan vaihtoväli recall
 • Volvo xc60 2015 jakohihnan vaihtoväli
 • Volvo xc60 jakohihnan vaihtoväli 2015

Volvo xc60 jakohihnan vaihtoväli 2014

Meidän avulla auton vaihto uudempaan tai muuten vain sopivampaan vaihtoautoon käy nopeasti, luotettavasti ja kätevästi. Voit jopa vaihtaa autosi edullisempaan, jos tarpeesi sitä vaatii. Täältä löydät kaikki vaihtoautot ja muut vaihtoajoneuvot. Meillä voit vaihtaa myös ajoneuvosta toiseen, esimerkiksi autosta moottorikelkkaan tai moottoripyörästä autoon. Valitse sopiva ajoneuvo tästä, tule myymälään tai ota yhteyttä soittamalla tai sähköpostilla. Tuomme valitsemasi vaihtoauton/-ajoneuvon suoraan kotipihaasi, niin että saat käydä koeajolla ja tarkistaa, että kaikki on niin kuin on sovittu. Tarjoamme kiinteäkorkoisia rahoitussopimuksia vaihtoautokaupan välirahalle. Tutustu Rinta-Jouppi Express -kotiintoimitukseen Lue lisää rahoitusvaihtoehdoista Vaihtoautot huollettuna Rinta-Joupin valikoiman kaikki käytetyt autot on huollettu ammattitaitoisten mekaanikkojen toimesta. Saat siis vaihdossa huolletun vaihtoauton, eikä sinun tarvitse huolehtia, että autossa olisi ongelmia. Meiltä voit ottaa vaihtoautoosi myös Rinta-Jouppi-vaihtoautoturvan, joka kattaa korjaukset ilman omavastuuta.

Sittemmin on tullut tehtyä tuo itse tähän nykyiseen Xantiaan - ei ollut paha rasti vaikka aikaa menikin enemmän mitä ammattilaiselta BX:n kimpussa. Niin ja hyvä huomio tuon työkalulistan suhteen: Lisätään vielä listaan pari poranterää (10mm pultitkin käy) joilla saadaan kone lukittua paikalleen hihnan vaihdon ajaksi. Ehkä, ehkä ihmiset menevät ostamaan muitakin autoja kun Xantian tai BX:n No ei se minun vika ole jos ihmiset valitsevat autonsa huonosti. Ei kai kukaan täysjärkinen nyt Xantiaa tai BX:ää hankkisi, vaikka 60 000 kilsan välein joku maksais, että tekis jakopäärempan Kai minäkin sitten vähän pöljä olen kun voisin BX:llakin ajella vaikka rumahan se on kun *****. En minä itseäni täysjärkiseksi väitä, mutta ajaahan ihmiset kaikenmaailman vikapesäkkeilläkin ja asentaa madallusjousia autoihinsa. Ennemmin sitä ajaa mukavasti ja huolettomasti. BX ja Xantia ovat molemmaat olleet omistamistani autoistani sieltä varmimmasta päästä ja ehdottomasti parhaat kaikenlaisessa ajossa. BX vielä Xantiaa ylivoimaisesti parempi kyydeiltään ja ajettavuudeltaan.

Volvo xc60 jakohihnan vaihtoväli price

Tietoa toimenpiteestä Volvo XC60 jakohihnan vaihto Jakopäänhihna tai -ketju pitää vaihtaa viimeistään auton huolto-ohjemassa määrätyin välein. Vaihtoväli on automallikohtainen ja tyypillisesti luokkaa 100 000 kilometriä. Joillekkin automalleille vaihtoväli on ilmoitettu vuosina. Jakopäänhihnan tai -ketjun vaihto on tärkeää, koska hihnan rikkoutuessa moottori voi vaurioitua jopa niin, että koko moottori pitää vaihtaa ja moottorin vaihto on helposti usean tuhannen euron korjaus. Jakohihnan yhteydessä vaihdetaan tyypillisesti aina myös apulaitteet, jotka saavat käyttövoimansa jakohihnalta. Vaihto pakettiin kuuluu yleensä ainakin vesipumppu, jakohihnankiristin ja kiristinrulla. Usein myös öljypumppu. Useimmat ammattilaiset suositelevat, että myös moniurahihna, joka käyttää mm. ohjaustehostinta, auton laturia ja ilmastointia vaihdetaan aina jakohihnan vaihdon yhteydessä. Varaosahinnat vaihtelevat eri ajoneuvovalmistajien, mallien ja moottorimallien välillä. Jakohihnan vaihdon työaika on yleensä tapauskohtainen, eli vaihtoaika voi vaihdella eri moottorimallien välillä.