Otava Fi Oppilaan Maailma

Tervetuloa Otavan oppilaan maailmaan! Kirjaudu sisään nimelläsi ja opettajan antamalla avaintunnuksella.

Otava fi oppilaan maailma 2018

Opettaja käyttää opettajan digiopetusmateriaaleja Opepalvelussa. Näet koulullesi tilatut tai käyttäjäetuun kuuluvat digitaaliset materiaalit Opepalvelun Koulu- näkymän Tilaukset – osiossa, johon on listattu koulun voimassa olevat oppilas- ja koululisenssit, sekä umpeutuneet ja tulevan kauden lisenssit. Aineistot näkyvät myös Opepalvelun Materiaalit- näkymässä. Omat materiaalit – osiossa näkyvät tiliisi valitsemasi oppiaineen perusteella sinulle kohdistetut koulun materiaalit, joihin koululla on käyttöoikeus. Koulun materiaalit – osiosta löytyvät kaikki ne materiaalit, joihin koululla on käyttöoikeus. Opettajat pääsevät kaikkiin koulun materiaaleihin riippumatta opettamastaan oppiaineesta. Tutustu materiaaleihin- osiossa ovat materiaalit, joihin koululla ei ole käyttöoikeutta. Näihin materiaaleihin opettajalla on mahdollisuus tutustua ottamalla materiaali koekäyttöön. Peruskoulun oppilaat käyttävät digitehtäviä Oppilaan maailmassa. Oppilaslisenssejä ei enää jaeta yksittäin oppilaille Opepalvelussa, vaan ryhmien hallinnan kautta Opepalvelun Ryhmät – näkymässä.

Oppilas.otava.fi oppilaan maailma

Otava fi oppilaan maailma online

Otava fi oppilaan maailma en

  • Otava.fi oppilaan maailma
  • Otava fi oppilaan maailma al
  • Oppilas.otava.fi oppilaan maailma
  • Otava fi oppilaan maailma de
  • Oppilaan maailma

Otava fi oppilaan maailma o

Oppilaan maailma

Otavan digitehtävät > Viitasaari > Haapaniemen koulu > 0. -6. -luokat > Luokat > 4. B Harri 2020 - 2021 > Otavan digitehtävät Pääset digitehtäviin tältä sivulta: Kirjaudu sisään Oppilaan Maailmaan omalla nimelläsi ja opettajan antamalla henkilökohtaisella avaimella (salasana). Digilisätehtävät sisältävät sähköisiä tehtäviä ja pelejä oppilaan käyttöön. Digilisätehtävät toimivat tietokoneella ja tabletilla koulussa ja kotona. Äidinkielen tehtävät harjoittavat lukemaan ja kirjoittamaan oppimista niin äänne-, tavu- kuin sanatasollakin. Perustehtävien lisäksi aineistossa on pelillisiä tehtäviä: sieppaa sanoja, seikkaile sammakkona, ratkaise sanasokkeloita, pelaa muistipelejä. Tehtävissä on ylös- ja alaspäin eriyttäviä vaihtoehtoja. Oppilas kerää palkintoja edistymisestään ja pokaaleista oppilas näkee, mitä on jo suorittanut. Matematiikassa oppilas voi valita jokaiseen oppikirjan tuntiin perustason ja ylöspäin eriyttävän tason tehtäviä. Tehtävät on suunnattu opeteltavan asian oppimisen vahvistamiseen ja kertaamiseen.

Oppilaat saavat ryhmälle määritellyt materiaalit käyttöönsä liittymällä ryhmään Oppilaan maailmassa ryhmän kutsukoodilla. Kutsukoodi on kaikille ryhmän oppilaille sama. Oppilas kirjautuu entiseen tapaan etunimi-sukunimi-aktivointikoodi tiedollaan Oppilaan maailmaan. Sen jälkeen hän syöttää opettajalta saamansa ryhmän kutsukoodin "Syötä liittymiskoodi"- kenttään ja napauttaa "Liity ryhmään"- painiketta. Lukiolaiset käyttävät digikirjoja Opiskelijan maailmassa. Päivitetty 10. 6. 2020